https://i.imgur.com/7AIpt0k.jpg
Wersja do druku
Serial bardzo dobry ale jak to ma wszystko w zwyczaju, wszystko w końcu się skończy(lub spieprzy po drodze)
Dopiero po pilocie jestem ale chyba szykuje się powtórka z fight clubu nie?
Bardzo dobry serial, również polecam.
Serial jest mega
wraz z humans mają szanse zostać hiciorami
fajne jest to, że cały czas coś się dzieje. Nawet jak główny bohater mówi monolog to i tak jest ciekawie.
Kręcone też jest spoko
Hakerstwo nie jest tak bardzo przerysowane (nie ma emacsów przez sendmail)
jakbym nie był tak leniwy i bym ćpał to bym był taki sam
ale genialne, koleś cały czas wygląda jakby był gdzie indziej, już samo to robi serial
serial mega zajebisty! :) polecam jak najbardziej :)
Dzisiaj zacząłem i bardzo mi się podoba ten serial, imo ma szansę na bycie jednym z lepszych w 2015 zależy jak to wszystko dalej rozegrają.
1 odcinek świetny, 2 troche gorszy, zobaczymy jak to bedzie dalej :) mam nadzieje, ze nie obnizy lotow
Jest kozak, czekam na dalsze odcinki
Tutaj macie Ask Me Anything Rezysera Mr. Robot z 5 dni temu: https://www.reddit.com/r/IAmA/commen..._mr_robot_ama/
XD ot co zajebisty serial o typowym anonie
Ogólnie narracja, te płyty wypalane strasznie podobne do Dextera. W dodatku ta jego samotność również. Ale serial klimatyczny, szczególnie w 1 odcinku bvło to napięcię, w drugim juz nie.
chujowe i nudne strasznie
chyba dlatego wam sie podoba bo sami jestescie takimi anonkami
w jaki dzien premierka ?:)
jutro
serial spk ale te oceny na imdb i fw(xD) to przesadzone..
mam nadzieje ze nie bedize kopii palahniuka i tylko tak sb z nami igrajom cobysmy mysleli ze to powturka z fajtkluba a tak serio to nie
no ciekawe, oglądam na razie :)
pierwszy odcinek faktycznie lepszy
Imo jak do tej pory z odcinka na odcinek coraz gorzej, chociaż następny zapowiada się ciekawie, zobaczymy. I mam ogromną nadzieję, że nie będzie to faktycznie powtórka z Fight Clubu ;/
ma ktoś link do 4 odcinka pana robota?
I jak serial waszym zdaniem po tym 3 odcinku?
Ogladalem najnowszy odcinek po angielsku ze zniecierpliwienia, malo co zrozumialem. Chyba musze jeszcze raz ogladnac jak wyjdzie z napisami ;d
Narobili smaka zapowiedzią w poprzednim odcinku a tu wszystko okazało się jakaś narkotyczną wizją. No i jestem już przekonany, że będzie twist jak z Fight Clubu więc 0 zaskoczenia ech
Wczoraj wypuscili odcinek i jescze nie ma nigdzie z napisami? Dajcie linka online
@up
Mimo, że trochę to tak brzmi to nie. Po prostu wbija się ludziom na maile, fejsa itp. i wykorzystuje to przeciwko nim, ale to nie jest głównym wątkiem.
to ja dodam, że nie jest to tak jak w wielu filmach, że pseudo haker sobie wstuka jakieś klawisze i ma dostęp do wszystkiego, tylko jest to jak najbardziej realnie przedstawione, często wymaga social enginnering (jak z tym gościem od psa). W ogóle rozśmieszyło mnie tłumaczenie polskie, jak ktoś przetłumaczył switch jako włącznik w tej serwerowni gdzie poleciał.
nie do konca np tutaj tyrell zle przepisal jak instalowal flexispaja
no ale tak serio, to rzeczywiscie te hehe hakerstwo na pewno lepiej przedstawione niz w innych produkcjach z takimi watkami, ale niestety nie mamy juz normalnej logiki jezeli chodzi o bohaterow - ta andzela powazna pracowniczka firmy sajbersekjuriti chce zainfekowac calo infrastrukture bo jakis typiarz ma hasla do jej kont i jej in, zamiast po prostu to poblokowac, no kurwa xD
serial overrated, tendencja spadkowa od 1 epa straszna, hujowy decision mejking i gimbofilozoficzna narracja ktora momentami az meczy, 6,5/10 maks
Nie łapie, tak jak idę z gustami ludźmi na ogół w serialach tak ten wydaje mi się nudnym badziewiem? Główny bohater koszmarny, wszyscy wydają się drewniani, akcja idzie do nikąd, dotrwałem do końca trzeciego odcinka gdzieś, dalej nie jestem w stanie tego oglądać...
Nuda koszmarna, jak by to wyszło z 5-10 lat temu to może jeszcze bym się jarał
Jedyne co mi się podoba to w sumie jak pokazają kawałki co robią na tych monitorach to to wygląda realistycznie nie jak to typowi hakerzy z telewizora co łupią w jeden punkt na klawiaturze i są bogami komputera
fabula jakas rozjebana, nie wiadomo do czego to zmierza chociaz jestem pewny ze bedzie powtorka z fight clubu czyli elliot to ten sam gosc od grupy hackerow xD
pierwszy odcinek byl 10/10 ale potem coraz slabiej, zawiodlem sie troche
podejrzewam ze gdybym nie obejrzal wszystkich 4 odcinkow naraz to inaczej bym to ocenil ale ten wewnetrzny filozoficzny monolog jest meczacy w takiej ilosci
chociaz te halucynacje przy odstawianiu morfiny calkiem klimatyczne
4 odcinek nuda poza tym koszmarem + schoolboy lecacy gdzies tam na imprezce
widze ze wszyscy maja podobne zdanie na temat tego serialu
pierwszy odcinek sztos a potem z kazdym odcinkiem coraz gorzej i ostatniego nawet nie obejrzalem do konca bo był tak kurewsko nudny
Panowie jak wrażenie po 5 odcinku ? Wyszedł już parę dni temu a w temacie cisza.
Moim zdaniem odcinek na dobrym poziomie w szczególności początek mimo że po pierwszych scenach można było się domyślić końcówki.
wszyscy juz to dropneli xD
podbijam zdania kolegow wyzej, e04 guwno ale za skulboja plusik, e05 calkiem kłality, wierze ze nie spierdoli sie tylko bedzie git
potwierdzam, e04 mial fajne momenty ale overall 3/10
e05 bardzo dobry, az sie kojarzy z pierwszymi dwoma odcinkami
9/10 jak chuj
ja nie dropne tego serialu anyway, podoba mi sie tematyka
faktycznie dobry serial, ten gość grający główną rolę zajebiście pasuje do postaci. W który dzień wychodzi nowy odcinek?
Też nie dropnę, przynajmniej pierwszego sezonu, bo chcę zobaczyć czy twórcy skopiują motyw z Fight Clubu ;d
@Texonek ;
W czwartki z rana jest już na torrentach.
Glowny bohater i Tyrell mega interesujace postacie. Nawet jak zrobia wielkie zaskoczenie (łojojoj Slatera nie ma xD) to zapowiada sie fajny, klimatyczny serial. Z ostatniego odcinka fajna scena jak zaczyna jechac grubego zeby zawolal przelozona albo jak Tyrell opowiada o kelnerze.
Jak wrażenia po szóstym odcinku? Imo jak na początku była tendencja spadkowa tak teraz z odcinka na odcinek coraz lepiej, a najnowszy to chyba najlepszy jak do tej pory. Oby znowu tego nie zjebali.
ja pierdole, w sumie czegos takiego jeszcze nie widzialem
jeszcze 2 tygodnie temu myslalem ze serial sie spierdoli i ten poczatkowy hype byl z dupy, ale 6 odcinek niemozliwy xD
do ostatniej sekundy nie wiadomo jak sie skonczylo, tworcy potrafia utrzymac napiecie
w dodatku te uzycie prawdziwych istniejacych narzedzi (np. przy wgrywaniu exploita)
zero jakiegos napierdalania w klawiature i latajacych cyferek jak te z matrixa
daje 10/10 xD
Świetne akcje. Świetna scena chorego związku Tyrella, świetna postać Very (było wiadomo jak skończy się z jego bratem). Najlepszy odcinek, boję się że teraz akcja zwolni. Nie mogę się doczekać nexta.
ile na napisy trzeba czekać? bo ściągnąłem e07 i ni ma
koncowka fajna ciekawe co sie dalej z tej sytuacji rozwinie czy ja wtajemniczy bardziej i jaka ich relacja bedzie