jest jakiś prosty w obsłudze darmowy bot? jeśli tak to jak się nazywa i skąd go mogę pobrać?
Wersja do druku
jest jakiś prosty w obsłudze darmowy bot? jeśli tak to jak się nazywa i skąd go mogę pobrać?
Tibiaauto, odradzalbym jednak stosowania go bo jest on najczesciej wykrywalnym botem
nie prawda!!
Nie jest najłatwiej wykrywalnym botem.
Co prawda jest darmowy, banalny w obsłudze ale jakichś trudniejszych skryptów nie porobisz, zdarzają się crashe. Ale nie jest to najłatwiej wykrywalny bot. Nie da się tego stwierdzić. Jak poczytasz po forach różnych botów to na każdym z forum znajdziesz notatkę/wpis odnoście bana przez używanie takowego bota.
tibia auto sciagnalem i wyskakue mi blad msvcr120.dll, sciagnalem ten plik i dalej to samo :/
ściągnij biblioteki i tego pythona 2.4 czy jakiego tam potrzeba do tibi auto
@SilenT16 ;
https://www.python.org/download/releases/2.4.4/
pobierz to i zanistaluje a ten plik .dll wrzucasz do folderu Tibia Auto
Słyszałem że ludzie na TA jadą na własnych skryptach i czyściutko
pobrałem to i zainstalowałem i teraz wyskakuje błąd, że nie ma pliku mfc120d.dll, pobrałem go również tylko teraz wyskakuje, że ten plik mfc120d.dll nie jest przeznaczony do otwierania w systemie windows, co mam zrobić, żeby ta tibia auto zadziałała wkońcu :/?
Sam wybociłem kilkanaście razy jakieś "domowe farmy" 4-12 botów do 50+/100+ lvl i 0bana
co najważniejsze były to własne skrypty, lub pobrane z forum i zedytowane
pragnę przypomnieć, że bany były np za to że konta miały podobny login np:
hejnofajnie1
hejnofajnie2 itd
pomoże ktoś?
Wejdź na forum bota i tam jest wszystko
jedyny sposób jaki znalazłem to zainstalować to za pomocą dll fixer a robiąc tak jak tam piszą to mi wyskakuje, że musze mieć wersje premium tego programu
@SilenT16 ;
te pliki .dll powinieneś wrzucić do folderu z grą, ewentualnie zainstaluj od nowa DirectX
jak daje do folderu z grą to dalej wyskakuje błąd, że brak tego pliku
do folderu z botem a nie z grą
D:\Program Files\TibiaAuto
jak dam do folderu z botem to wyskakuje, że windows nie może odtworzyć tego pliku czy coś takiego
Odpal jako administrator
nie działa
tak jak @up
wrzucasz tylko do folderu z grą i śmiga
zainstaluj tego pythona 2.4.4
wrzuć te pliki
wrzuć plik python24.dll do folderu z windowsem, niby ostatnia wersja bota nie działa na XP
wrzuciłem po kolei wszystkie te dll co mi brakowało i teraz kurwa wyskakuje error, że aplikacja została niepoprawnie uruchomiona
Nie wiem co Ty namonciłeś XD
Spróbujmy od nowa.
Usuń Tibieauto i zainstaluj ponownie. Jeżeli korzystałeś z instalki pythona to zamiast tego ściągnij teraz osobno pliki (z tej samej strony) dll i wrzuć je sam do folderu z botem.
właśnie to zrobiłem i znowu ten błąd co poprzednio, że została źle uruchomiona//
zaczynając od samego początku jak chce zainstalować tibie auto to wyskakuje mi takie coś Załącznik 333698 i do tego wyskakuje mi powiadomienie o koniu trojańskim
daje ok i dopiero potem wyskakuje mi okienko które muszę zaakceptować aby to zainstalować
Zanim zainstalujesz TibieAuto
pobierz:
http://www.dll-files.com/dllindex/dl...shtml?python24
wrzuć do folderu z WINDOWSEM
Teraz zainstaluj @SilenT16 ;
Jak ty bota zainstalowac nie umiesz to co dopiero zaczac bocic :D
Solp
zrobiłem tak PO RAZ TRZECI i nie działa
to ja już nie mam pojęcia co Ty możesz źle robić
powinno działać, bo musi
załóż konto na forum tibiaauto i zayptaj co nie tak
i po tym jak to zainstaluje to wyskakuje takie coś Załącznik 333733
@SilenT16 ;
http://pomoc.cdp.pl/hc/pl/articles/2...na-0xc000007b-
pierwszy link z googli i już wiem co nie tak... wejdź na tę stronę i pobierz pakiet Microsoft Visual C++ odpowiedni dla Twojego PC, uruchom tibiaauto i zdaj relację
kurwa nie mam już siły się z tym bawić, cały czas to samo
@SilenT16 ;
Ja już też nie wiem co Ci może pomóc. Mogę Ci jedynie polecić inne boty (crackowane) ze strony PandoriumX.
@edit
Jeżeli będziesz chciał na mc postawić bota to trzeba mieć premium czy vipa na forum, ale jeżeli na jedno konto to spokojnie działa ; )
To chyba najlepsza możliwość, zamiast bawić się i tym samym wkurwiać przez problemy dotyczące bota.
nie wiadomo czy z crackiem ogarnie, ale chyba tak będzie lepiej skoro na to już siły nie ma
z crackiem to bedzie miał jazdy jak nie umie bota włączyć po tylu instrukcjach + tematach na forum TA xD
nie, że nie umiem tylko się nie da, na poprzednim kompie używałem tibii auto a tutaj ni chuj wszystkie sposoby co znalazłem na forum tibiauto, które ludzią działają mi po prostu nic nie pomaga
oczywiście, wszytkim działa ale się nie da kkk
no to powiedz mi informatyku ty mój czemu to nie chce sie włączyć skoro sciągałem na nowo już kilka razy visual c++ i net framework i dalej nie działa? a ewidentnie w tym leży problem. Na poprzednim kompie z tibią auto jak była tibia 9+ to nie było problemu teraz na tym laptopie ni chuja żaden sposób nie działa