Nie, ceny sa popierdolone.
I odrazu mowie, nie jestem z tych typow co im wszedzie drogo i szkoda wydac 40zl. Wydawalem na kolacje z kobieta duuuuzo wyzsze kwoty i mnie portfel nie bolal, ani do tych biednych nie naleze.
Chcialem sprawdzic wyglad restauracji ale po wklepaniu bytom rynek 20 wyskakuje jakis urzad a w okolicy nie widze zadnego vip burgera.
https://www.google.pl/maps/place/Ryn...3a3f77!6m1!1e1
Sluchajcie, moze jak polaczki sie otrzasna i przestana placic za 400g burgera tyle co za ponad kg dobrego miesa mielonego wolowego, ktore tam na 100% nie jest idealnej jakosci bo na tych grillach obustronnych wszystko sie wytopi i z tych 400g raczej wiecej niz 350 nie zostanie. To moze ceny sie zmienia do takich ktore w jakikolwiek sposob sa uczciwe dla konsumenta. Przeciez oni wszystko hurtowo biora po smiesznej kasie a biora za bulke z 2 kawalkami miesa MIELONEGO 40zl.
BO TO TAKIE HAMERYKANSKIE KUHWA I TERAZ TAKIE MODNE TE BURGERY SE NA FEJSUNIA WRZUCE FOTE. Jakby to kurwa kilo zlota bylo i bylo sie czym chwalic...
No niestety u nas to jeszcze taka afryka, wszyscy kupuja to ja tez, przeplacam kurwa 5x ale chuj.
Szkoda, ze w Jeff'sie za 60zl (2 dyszki roznicy) masz STEKA z POLEDWICY WOLOWEJ z frytami i salatka. Juz widzicie roznice?
Stek z poledwicy Mieso mielone ? XD
Juz nie mowie o tym, ze za 30zl tez sa steki w jeff'sie co prawda nie z poledwicy ale i tak mieso o niebo lepsze niz zdechlak mielony i najesz sie lepiej niz tym hamburgerem za 40 z 5 frytkami na krzyz w tym koszyczku xD
No ale w sumie na czyjejs glupocie musza zarabiac i w sumie dobrze, nie zaluje im ;d