Nie znam sie i nigdy nie interesowałem sie autami, wiec zwracam sie z prosba do was. Szukam aut podobnych do porsche caymana w sensie wygladu. cajman niby ok ale te swiatla sa chujowe max xD Cena do 200k
Wersja do druku
Nie znam sie i nigdy nie interesowałem sie autami, wiec zwracam sie z prosba do was. Szukam aut podobnych do porsche caymana w sensie wygladu. cajman niby ok ale te swiatla sa chujowe max xD Cena do 200k
@Halunek ;
Gratuluje zyskania tak wielich pieniędzy w tak krótkim czasie, niedawno klikałeś w reklamy :D
Może toyota gt?
o! coś w tym stylu
ten typ aut ma jakas nazwe bo sa do siebie dosc podobne?
Są to auta sportowe albo coupe. O to Ci chodziło? Do 200k ja bym sobie szukał Hondy NSX :D
paskudna ;d
jak na razie toyota gt najlepsza ;p
Bierz Toyote GT86 albo Subaru BRZ. To bliźniacze modele praktycznie + jeszcze Scion jakiśtam, ale to na USA chyba było.
Nissan gt-r, może uda ci się wyrwać coś ciekawego do 200k a będziesz w posiadaniu najszybszego samochodu seryjnego ever
Chevrolet Camaro SS 2013
wątpię żeby ktoś mając 200k pytał na torgu co kupić :] Słaby troll bardzo i nawet nie śmieszny. No chyba że faktycznie jest się aż taką ciamajdą.
Up* zapomniałem oczywiście dodać, najszybszego w tej cenie :ss
Kup gtra za cała kasę, trzymaj pozniej w garażu i płacz ze nie ma 8k na opony albo 15k na serwis xd
Kup subaru brz, spoko jako daily car.
a kto powiedzial, ze to auto dla mn? moze babcia chce sb kupic co ;]]]]
ten aston martin up najlepszy 123k ale euro xDDD
audi tt rs jak na razie best chociaz subaru i toyota tez mega
wogle dzis wlasnie jakas audice widzialem, nie coupe aczkolwiek ygladala podobnie, a fajnie by bylo jakby do autka weszly wiecej niz 2 soby. ktos kojarzy co to mogl byc za model?? 3drzwiowa
Ford Mustang
do 200k to akurat na chevroleta camaro xD najladniejszy samochod kurwa;]
RS6 w tej cenie jako zajebista opcja, ale nie kupeta.
GTR też dobra opcja, GT86/ BRZ tez zajebiste.
HONDA S2000! - jedno z najladniejszych samochodów ever (po małej obróbce, seryjna ssie).
Nismo 370z, NSX. Dużo tego.
nie chcesz kupić evo 9 400 kuców i wio.
osobiście sportowe to bym sobie kupił: Vauxhall VXR8 Bathurst i mało kto w Polsce by wiedział, co go wyprzedziło xD
jakbym mial tyle kasy to bym sobie kupił kolekcje peugeotów gti xD
Jestem w stanie zejsc z ceny i sprzedac moje e36, ale audio zabieram chyba, ze dozbierasz.
A jak nie jestes zainteresowany to szukalbym RS6.
Przeciez to chyba najbrzydsze auto swiata.
Serio polecam e36 albo rovera 200di / sdi, a reszte kasy sobie na serwis odloz i masz akurat na najblizsze miesiace. @Halunek ;
Sprzedam ci evo 9 albo audi S4B6 jak chcesz :) Albo oba na raz
taaa kurva kupie od torguw w dziale handel i potem bd musial prosic adminow o ip i robic temat we o serwisie bo wyjebiecie mn... -.-
dzieki za wszystkie propozycje, najbardziej na ten moment podchodzi mi audi a5 ale musze sie jeszcze porozgladac. temat do zamkniecia ;)