Jakie Wam konta poleciały?
Nie mogę się zalogować na 5 z 8 kont, characters doesnt exist... czyli deletera :c
Wersja do druku
Jakie Wam konta poleciały?
Nie mogę się zalogować na 5 z 8 kont, characters doesnt exist... czyli deletera :c
Jaki bot?
Znajomym poleciały tylko charki z 30-50 lvlami :D, hlvle nietknięte.
bo biora sie tylko za te faccowe tzn corymy i inne oblegane miejsca.
u mnie redbot i czysto :)
windbot, levele 50 i 60 EKi które latały po mutated humans
jak widać bany posypały się na bot place'ach
Więc nie macie się co dziwić, mogę się założyć że część z tych botów jechała na skryptach ogólnych + pewnie trochę reporcików wpadło.
ja kupiłem pacc 1kk puściłem na nocke i ani 6h bot nie polatał :D ja to mam wyczucie kiedy puścić
bot zbieral addon itemy przez 2 miesiace na xeno, 15 lvl knight, xenobot cos mi dzisiaj nie chcial odpalic to sciagnalem ibota scrackowanego, 1h i deleted XDDDDDDDDDDDDD
troche smutas max bo nigdy nie dostalem delete a teraz jak dostalem deletere to dziwnie sie czuje z mysla ze ten cipsoft robi jednak cos z botami.... a po 2 nie spodzieewalem sie bana na 15 lvlu lol i to na xeno i ibocie a nie na TA a po 2 zreportowalo mnie przez ten czas moze max 5 osob, bo w tych miejscach nigdy nikogo nei bylo wiec dziwne
To jest wgl jakis cyrk.
http://forum.tibia.com/forum/?action...0&pagenumber=1
W pierwsze 6 dni kwietnia na neranie poszlo wiecej niż w marcu.
chyba sie w koncu wzieli po milionowym temacie na temat sytuacji w tibii
i bardzo dobrze :)
choc zanim sie cos ustatkuje i bedzie na takich poziomie jakim powinno byc to minie jeszcze kilka lat, ale powoli do przodu. Gdy zaczal sie 2x exp poszedlem na carlin dragony z racji tego ze facc a tam grubo ponad 10 botow jeden na drugim lata i to lvle od 150-300. nie widzialem sensu zeby ich reportowac bo mowie i tak nie dostana dilejta. Jeden ziomal co mnie najbardziej irytowal i wszystko mi wybijal dostal ode mnie reporta ( 300 lvl ek na paccu, jakis zajebisty mount i addon ) na 2 dzien wchodze a tu proccessed MOWIE WTF??????
gitara
@killabeez ;
>carlin dragony
>300ek
>siuper mount
>raport
>ban
XD takie historie to bratu opowiadaj
/Dziś usunęli mi również postać, która latała TYLKO na własnych skryptach... co sie dzieje?!
?????
Czyli nie wierzysz tak? Co w tym takiego mega dziwnego?
widocznie boty miałeś z tego samego PC i wg mnie ten programik "przeskanował" all chary jakie były online w czasie wydawania deletlów
Zresztą jak teraz widać bany za bota to plaga. Już nie ważne czy własny czy ogólny skrypt, ale i tak na własnym mniejsze prawdopodobieństwo, gdyż tak każdy po identycznych wpt nie śmiga
Czyżby 'Era Botów' zakończona?
Coś pięknego.
Dzięki za to cipsoft! <3
Ciekawostka.
2 dni temu koło 22 zreportowałem 230 eda, sprawdziłem wczoraj koło 10 i już processed.
10/10
Oby tak dalej.
Tak wlasciwie to duzo teraz botterow biega? Bo gralem ostatni raz na rl w 7.92 chetnie bym wrocil ale na jakich swiatach sens teraz grac? Gdzie sa w miare nirmalne ceny itp
Biegało pełno, później zrobili podobną czystkę to przez 3-4 miesiące był spokój, znowu zaczęli biegać bo rzadko kogoś deletowali z lvlem 150+ no i teraz znowu ogromna czystka hlvli więc niedługo powinien być spokój.
Ceny są strasznie podobne na tym samym typie serwera.
Czyli każdy świat npvp ma praktycznie identyczne ceny jak inny świat npvp.
Świat pvp ma identyczne ceny jak inny świat pvp.
Oczywiście ceny się różnią, mountów czy jakiegoś eq na 150+ ale takto wszędzie to samo.
6 kwietnia na Antice w ciagu jednego dnia poszlo ok 50 kont, 290 lvl najwiekszy
o ja pierdole, czarna środa 6/9 acc mi poleciało, 160+ lvle
mi 6 kont skasowali ;/
W kwietniu mass ban będzie wynosił 50 k chyba
I dobrze niech wam wszystkie chary pobanuja. GJ Cipsoft
@Platus ;
same here, skasowali mi 3 zrobiłem 6 :) już kilka dni minęło a zaraz będą lv podobe co deleted
Ja ostatnio zreportowałem 200 eka, bo zawsze jak wbijałem na exp place on tam siedział, czy to ranek czy wieczór nie mogłem poexpic, to w końcu dałem mu reporta, a na drugi dzień "Character xxx does not exist." xD
Aż się zdziwiłem, że tak szybko zareagowali. Jeszcze jakiś czas temu czekałem 2 miesiące i dalej było "pending".
Nawet jak wyboci kolejne postacie, to tak szybko nie wbije takiego samego lvl, to póki żaden inny bot nie wbije miejscówka moja xD
dzisiaj 350 ludzi usunietych w 1 dzien lol
W ciagu ostatniego miesiaca zreportowalem okolo 30 osob za boty i patrze dzis i zaden char juz nieistnieje. Nawet bany wylapaly postacie zgloszone tydzien temu. Skoro sypie się tyle banow to teraz juz wiem dlaczego jak wbilem na GSy na PoH to bylo tak pusto jak nigdy.
Też tak macie że co zrobicie nowe bot chary to insta delete po nie wiem 6-12h bocenia ? ostatnie kilka dni wszystkie 20 postaci delete 1 za 2 w malych odstepach czasowych max lvl wbity 28. Miejscowki do expa zmieniane co jakiś czas i tak sypia sie delety srogie.
Bocone na XENOBOCIE
Nie wiem co jest, ale coś się dzieje na rzeczy.
Nigdy w tibii nie miałem kasacji konta, a w przeciągu tego tygodnia 2 konta poleciały, jechane na xenobocie.
Chyba zmienię spowrotem na Tibię Auto bo co mi pozostało :P
To raczej nie kwestia bota, a jechania na staminie 14h. Być może zrobili program na sprawdzanie statystyk zreportowanych graczy, a gdy nie ma najmniejszych wątpliwości to banują. Sam na własnych oczach dostałem bana wychodząc ręcznie z expa na corymach, a do bocenia używałem Redbota.
Skoro tak się zabierają już za boty to kto wie, może nawet wrócę do gry, sprawdze co z kontem, bo nie logowałem się około roku xd
dzisiaj wchodze na carlin dragony... a tam nikogo hahahah
widac ze sie wzieli, bo to nei jest normalne zeby ta miejscowa byla bez ani jednej osoby na Antice(700 ludzi on) a druga sprawa corymy nad dragami w carlin jak szedlem to ani jednej osoby, wszystko puste i full resp a wrracajac widzialem jednego bota ktorego juz jeden koles bil xD, cos sie dzieje i to na dobre
na moj przyklad mialem... 8 lvl knighta i chodzil sobie tylko i zbieral z jednego potworka pewny item, nie expil, a chodzil moze max 4h dziennie, kilka dni przerwy i znow
2 miesiace na xeno nic, pierwszy raz odpalilem iBota i insta delete w czasie online po 2h.... 8 lvl, to nei normalne
Raportow moze.. max zebralem ok 4-5. na pewno nie wiecej bo tam nigdy nikogo nie bylo wiec to nie mozliwe ;)
dzis skasowali mi 3 konta w tym samym czasie jechalem na xenobocie ;/ teraz juz wiem ze xeno jest bardzo wykrywalny ;/ konta stworzylem 2 dni temu
125 lvl zreportowany, dzisiaj usuniety po 3 dniach od raportu
2 konta, 100+ knighty Deletera
Ja bocilem na respie gdzie nikt nie zachodzi ogolnie i po 3 tyg uzytkowania bota dzisiaj delajt
Nie opyla się bocić teraz, jak widać :D
Myślicie, że przez to, że ludzie przestaną bocić (albo przy najmniej dużo mnie botów będzie) to ceny cc'ków na allegro pójdą w góre (to samo z cena pacc scrolli itd) ? Czy wręcz na odwrót?
Czysto WSZĘDZIE nawet konta sprzed 1.5 roku 150+ wybocone posprzedawane czyste ! XenoBot (crack) + XenoMC =)
Pozdrawiam użytkowników Ibota oraz Windbota ^^
Mam pytanie. Jak reportujecie to wpisujecie jakieś historyjki co ten boty robi itp? Reportuję sporo botów ale chyba nie przynosi to skutków :/. Z reguły dopisuję w szablonie miejsce w którym spotkałem bota i, że nie odpisuje na wiadomości oraz chodzi tymi samymi ścieżkami. Wystarczy coś takiego?
Tak z ciekawości, boty nadal działają na tej zasadzie, że wstawiasz im waypoint'y i one non-stop chodzą po tych samych kratkach? np. A -> B -> C -> D?
jak tam sytuacja z tymi botami? bo mysle nad powrotem. dalej leca bany?
Ja tylko pisze boter at i podaje miejce i dosyć szybko reagują.
@up
Delete'y lecą niemalże codziennie. Botów jest mniej i jest to odczuwalne, ale niemniej jednak dalej zostają one zarazą tej gry. Jak Panowie pisali, usuną jedno konto, zrobią kolejne dwa :P
Ale teraz trudniej już bocić, więc szybko konta lecą
a propo lecenia kont :) Kolejny Druid przeniesiony na deletere :< Antica moja farma uszczuplila się w tym tyg o dobre kilka charów wszystkie na pacc ;s
bez kitu, chyba w tym miesiacu podsumowanie bedzie ze w tym miesiacu polecialo 40k kont, bo to jest straszne, 5 dni z rzedu wolne carlin dragony gdzie wczesniej biegaly zawsze min 5-10 botow(antica) a teraz....... nic, nic nic. dzisiaj przyszedl 170 knight, pewny ze bot juz klikalem na report a on mi odpisuje ze nie boci i what do you want i czy moze se zajac ten gorny resp xD
dzisiaj:
Convicted Murderer 442 Amera
Sargittarinho 300 Premia
Zykariio 330 Astera
Avarra 384 Olympa
Old Assassin 359 Calmera
Satyna Norious 331 Irmada
Jurek Reficlan 281 Aurora
Yalia 327 Guardia
Thugze 279 Rowana
Kent Morgish 323 Antica
Ziobi 399 Efidia
Dran Cenes 307 Antica
Awesome Finena 409 Rowana
Mage Semvergonha 412 Astera
Calkian Carienalon 541 Astera (!!!!!!!!!!!!)
Sasajah 452 Umera
Kramaryn Feanist 437 Unitera
Mnostwo 200,300 lvli poszlo dzisiaj, papa. jeszcze dzien sie nie skonczyl a juz prawie 300 kont usunietych w ciagu jednego dnia hehe
CIPSOFT SIE WZIAL DO ROBOTY