no wlasnie... jakies pomysly gdzie mozna tego duzo znalezc na npvp?
procz frostow i brimstone bugow :d
Wersja do druku
no wlasnie... jakies pomysly gdzie mozna tego duzo znalezc na npvp?
procz frostow i brimstone bugow :d
oramond, roshamul, banuta
Najwięcej wyniosłem z jaskini werewolfów na Vengoth.
W miarę dużo powinno być też na Nibelorze - na Crystalach.
demce yala
Ghastly dragi, oramond bandity, czasem demony + to co wymienili up. Zależy od populacji botów na serwerze i ich upodobań.
goroma medusy serpenty
Choć gram na pvp, to na 100% wydaje mi się, że tony viali znajdziesz na banucie :> Możesz też spróbować killer caimany ^^
Spróbuj też na bot-place typu jakieś dragi oraz Corymy Jak sam bociłem to też trochę tego leżało, głównie miejscówki gdzie magowie latają, lecz większość miejsc została już wymieniona.
@2Fast4You ;
Jak już zbierzesz się gdzieś by zbierać to zrobiłbyś podsumowanie ile czasu zbierałeś / profit?
15:53 You see a jewelled backpack (Vol:22).
It weighs 49714.70 oz.
15bp
2 dni po 2,5h~ biegania
@Nedox ;
@2Fast4You ; a gdzie je zbierałeś?
corruption holes
viale + dark armory/plate legi zbieralem jeden dzien calego respa i 50cc wynioslem
frosty, crystale (jaskinia obok barb campów) i oramond
na oramond tak na oko jeszcze z 20 bp leży xD
najwięcej chyba będzie na brimstone bugach na zao ale nie mam postmana żeby tam latać
@Super Predator ;
#
19:32 You see a jewelled backpack (Vol:22).
It weighs 59760.60 oz.
Ja z kolegą ponad 200k miałem z viali zebranych na Ramoi, tam też warto zajrzeć.
Ja jakieś rok temu na Goromie w 3h zebrałem 450k w vialach (świat Celesta), więc serio warto :)
Do tego hellspawny yalahar, roshamul, werewolfy na vengoth ;)
Często postacie magiczne bocą właśnie na Goromie, na gs'ach czy BB, więc też można zebrać troszkę viali, a skrzynka niedaleko ^^
Killer caimany też dobra opcja, bo tam masa osób boci, ale trzeba targać bp kawałek. Malutka jaskinia, to się mniej człowiek nabiega.
Na Corymach w Venore dużo botów, to i dużo viali zawsze
No i Wilkołaki. Ja w tych miejscach zbierałem viale.
Nie wiem jak jest z z Isle of Evil (czy można poplynąć ponownie po wykonaniu questu), ale jak robiłem te misje, to latał tam jakiś bocik i sporo viali leżało na ziemi.
Polecam brimstony na keeperze
100k w godzine przy bardzo małym zaboceniu (kiedyś sżło 500k w godzine uzbierać jak latali 24/7)