Cze
Kharsek br, 836 level
Ja nigdy 100 nie wbiłem mimo że gram 10 lat w ta gre, a on ma 836 level
na screenie z 800 adv miał 16 godzin staminy
przecież to chyba niemożliwe żeby bez bota czy acc share aż tak zjechać stamine...
Wersja do druku
Cze
Kharsek br, 836 level
Ja nigdy 100 nie wbiłem mimo że gram 10 lat w ta gre, a on ma 836 level
na screenie z 800 adv miał 16 godzin staminy
przecież to chyba niemożliwe żeby bez bota czy acc share aż tak zjechać stamine...
Dlaczego niby niemożliwe?
Jak nolife'i to tak zjechał :) Pewnie miał voucher'a odpalonego i chciał go wykorzystać.
tak jak ty jestes online 10h i skilujesz/stoisz w depo/chuj wie co to on dzienni sobie tyle expi, tyle, dziennie sobie wejdzie na 6h~i ciagle expi i lvl idzie
jest mozliwe sam w to nie wierzylem az pewnego dnia sam mialem 16h staminy recznie i wcale mi sie nie wydawalo ze tak duzo gram..
Zresztą nie trzeba w jeden dzień zjechać staminy do 16h. Wystarczy pograć trochę, wejść na drugi dzień czy za kilka godzin, gdzie stamina nie zdąży się w pełni zregenerować i znowu pograć, a stamina ciągle spada ; )
to kurwa gratuluje, szkoda ze to ani nic trudnego ani czasochlonnego
jak najbardziej mozliwe, zdarzylo mi sie zbic do 20-kilku godzin a nigdy nie botowałem ani nie sharowałem. utrzymałbym takie tempo gry to i 16 pewnie bym miał
wystarczy ze grasz wiecej niz 6h dziennie srednio to stamina leci w dół
Pewnie zarabia na tej grze tyle, że nie musi chodzić do zwykłej pracy. Pomyśl sobie, że te 8/10h, które ty spędzasz w pracy on po prostu spędza przed kompem.
w 8 h ile zarobi na takim rosamuul?
nie tyle, żeby z tego przezyc, bez przesady
5kk?
Kharsek nie używa bota. Może kiedyś tak, obecnie gra 100% ręcznie. Prawie cały czas Roshamul z druidem.
Na dodatek druid strimuje na twitch.tv, a zwie się chyba Kevatan.
a nick na twichu ?
a ja myslalem , ze maksymalny lvl to 500 cos :D
http://mrthomsen.de/player/view/Kharsek Tu można zobaczyć ile dziennie wbija expa, jak widzimy jakoś mega dużo ostatnimi czasy nie wbija
znalazłem na YT nagranie z casta jak expi
https://www.youtube.com/watch?v=Z_wvyoboLZ0
pewnie ladna kase z tego robi a jak ma myszke typu razer naga to pewnie sobie lezy i gra bez spiny nie zdejmujac reki z myszy ;p
ile taka mysz kosztuje?
https://i.imgur.com/dsx24y5.png
https://i.imgur.com/R6HfJRr.jpg
Taka ciekawostka btw, na 785 lvlu
Kharsek'a możecie też na Cascie pooglądać czasem, gdzie grając reklamuje Tibiaproxy, i parę innych stron tibijskich, więc z reklamy trochę dostaje. Ostatnio oglądałem jak klepał mury z 450 ED, to Drakeny padały jak muchy :D
On nie boci i nigdy nie bocil. Czesto ma casta, a jego ed streamuje na twitchu. Mozecie sobie poogladac.
A expi po prostu systematycznie. Jak ktos ma zajawke to zadna sztuka wbic taki lvl. Stamina rzadko mu wzrasta powyzej 25h~ bo ciagle ma ja zbita. Expi najczesciej na roshu, ale tez lubi wyskoczyc w inne miejsca, np. wspomniane wyzej mury, oramond, poi (ostatnio kevatan padl ;d), a samemu banuta.
Zarabia pewno dość dużo bo koleś co ma 350~ lvl co expi na poi albo prsonie i gra po 3-4 godziny dziennie tak mówi że miesięcznie ma ze sprzedaży kasy jakoś 1000-1500
kurwa, kto dzisiaj kupuje cc xDDD
Ale Vadim prawdę powiada.
Ilu z nas na torgu siedzi na kompie tyle samo czy nawet więcej?
Po prostu on to przeznacza na expienie, a my na przeglądanie internetu, pisanie na forach, granie w inne gry.
Chłopak ma zajawkę, możliwość, wytrwałość to sobie tak klika i klika.
Każdy z nas jakby przeznaczył ten czas na kompie na granie w jedną grę i ciągły grind to miałby podobny poziom. Kto wie, może to jego hobby, my oglądamy mecze, chodzimy na siłownie, kleimy modele, a on - expi.
może np jeździ na wózku i utrzymuje go rodzina lub dostaje hajs z socjala a nie ma w życiu co robić więc gra w tibie
Nie ma z tym wielkiego problemu:
Załącznik 330216
Scrolle wystawione po 25zł schodzą w pare godzin na allegro.
Widać jak Wy mu zazdrościcie, aż brzydko się to czyta. Zgadzam się z tymi którzy napisali niektóre sensowne posty typu reklamowanie stron Tibijskich oraz przeznaczanie czasu na grę niż na "pierdoły". Moim zdaniem gość dobrze robi, zamiast siedzieć jak większość ludzi np na forum po 1-2h lub oglądać fejsy, kwejki, itd to koleś sobie gra. Pewnie też nie musi pracować, aczkolwiek no-lifem bym go nie nazwał. Dla przykładu jego znajomi pracują 8h +1h dojazdu do pracy +1h na ogarnięcie się = 10h, więc on mniej więcej tyle też gra (zwykle mniej), więc nie rozumiem w czym macie problem. Na pewno ma kilku kumpli z którymi też lub wyjść, nie wierzę że siedzie ciągle w chacie, bo nikt chyba tyle by nie wysiedział. Nie mówię tutaj o osobach chorych. Dajmy na to, że zarabia nawet takie 10zł/h to tak czy siak opłaca mu się grać, nie dość że to lubi to w dodatku "wypłatę" ma też nie najgorszą.
Owszem, lecz jak wiadomo komputer wymęcza po dłuższym przesiadywaniu, więc nie chcę mi się za bardzo wierzyć, że koleś pracuje. Szczególnie, że z tego co wyczytałem nie gra ciągle, lecz ma jakieś przerwy.
Żadna strona fanowska nie próbowała z nim przeprowadzić wywiadu? Kiedyś pamiętam popularne były takie akcje.
sory ze odswiezam, ale kto jest teraz top 1 polakiem w tibii? kharsek to polak?
i co do kharska, jakie ten typ ma hity z gran ico?
Dev onica to w rl laska? :D smiesznie jakby laska byla top1 polska
Tak, to dziewczyna ;)
macie jej fote, facebooka?
ciekawy jestem jak wyglada laska ktora nalogowo gra w tibie :v
Skąd info, że to dziewczyna? O.o, mam wielu znajomych na securze, bo dawno temu tam grałem i pierwsze słyszę, że Dev onica to dziewczyna :d
No ona gra na ed, a jej chlopak na ek ;d
https://www.youtube.com/watch?v=XhAimNVYlNI
2:07 ;d
no przyznam niezla lasiczka :D