Witam ,
Poszukuje bota pod RL tibie , wyłącznie do Leczenia .
Znacie jakiś bezpieczny BOT lub po prostu taki, który ma dobre statystki w niewykrywalności ?
Na allegro pojawił się bot o nazwie TIBEYE - wiecie coś o nim konkretniej ?
Witam ,
Poszukuje bota pod RL tibie , wyłącznie do Leczenia .
Znacie jakiś bezpieczny BOT lub po prostu taki, który ma dobre statystki w niewykrywalności ?
Na allegro pojawił się bot o nazwie TIBEYE - wiecie coś o nim konkretniej ?
Wałkowane milion razy.
Nie ma bezpiecznych botów.
Dziękuję, dobranoc.
ja tez od jakiegos czasu zastanawiam sie nad botem ale nikt mi nie chce powiedziec ktory bot ma najmniejsza wykrywalnosc bo jak mam za xeno placic i na tibiaauto miec takie same szanse na bana to po co placic?
Znajdź jakieś tibia api i napisz bota w delphi który będzi klikał F1 jak będzie mało hp. Nie ma opcji żeby zbanowali
Czy wy ludzie nie potraficie szukać na tym forum poza zakładaniem ciągle tematów o tym samym?
Jak nie ogarniasz to jest coś takiego jak crack ( dać ci link do wiki żeby wytłumaczyć co to jest ? )
Pewnie wiesz ( a jak nie to czytaj uważnie ) że jest takie podforum w dziale tibii jak BOTY
Szukasz tam tematów o crackach
Masz odnośnik na inne forum pandoriumx bo tutaj Compi jak dobrze pamiętam przestał bawić się w crackowanie ( jeżeli nie to proszę mnie poprawić :D )
Wchodzisz i ogarniasz cracka ( podpowiem że całość polega na wypakowaniu zipa, jak tego nie potrafisz szukasz instrukcji w googlach )
korzystasz z bota i liczysz na to że nie dostaniesz delete'a bo zawsze jest szansa na delete jak używasz bota
Prościej tego nie da wypunktować, jak sobie z tym nie poradzisz to nie graj w tę grę bo ona też wymaga czasami myślenia
http://xenobot.net/#faq
Tak ciężko sprawdzić ?
2k15
Ktoś w polszy używa płatnego xenobota/ibota :D ;D ;D
Nie ma bezpiecznych botow.
Ale polecam Xeno i BBota : )
> XenoBot
> Crack
> Gra easy jak jebanie
> Lece na tym ponad rok - neverdelete
najbezpieczniejszy bedzie murzyn ktory bd siedzial za cb przy kompie.
Kolejny temat zalozony przez debila ktory nie potrafi wyszukac nic na forrum, takich tematow bylo juz 9999 i odpowiedzi ciagle te same...
#
no, od 15 stycznia czyli daty rozpoczecia tematu o identycznej tematyce moglo sie strasznie duzo zmienic.
Jeśli ty do mnie , to i ja do ciebie,
Debilu .. czas płynie , wychodzą nowe update botów , nowe wersje i pomysły i rozwiązania . Świat w odróżnieniu od Ciebie rozwija się .. a więc może od ostatniego posta o tej tematyce dużo się zmieniło .
Dzięki za odpowiedz , przynajmniej odświeżyłeś temat :*
@Panowie, ogarnijcie się. Następnym razem będę warnował
~~Astinus