Witam wszystkich!
Mam małe pytanie. Ostatnio obejrzałam "Więźnia labiryntu"... końcówka oczywiście sugeruje, że pojawi się druga część. Czy ktoś z Was wie coś może na ten temat? Kiedy można się spodziewać drugiej części?
Wersja do druku
Witam wszystkich!
Mam małe pytanie. Ostatnio obejrzałam "Więźnia labiryntu"... końcówka oczywiście sugeruje, że pojawi się druga część. Czy ktoś z Was wie coś może na ten temat? Kiedy można się spodziewać drugiej części?
18 września 2015 roku ma być premiera
Jak jesteś niecierpliwa to przeczytaj książkę :) Są 3 tomy
1 Więzień Labiryntu
2 Próby Ognia
3 Lek na śmierć
Niedojebanie mózgowe? Tak ciężko wejść na choćby filmweb i sprawdzić?
Lepiej tworzyć nowy tematy i pytać o całkowite pierdoły niż samemu sprawdzić. No ale skoro po to są fora to zaraz zrobie temat z pytaniem czy w sklepie obok mojego domu jest serek o smaku ziołowym bo nie chce mi się sprawdzać a fora po to są
pół filmu czekałem aż pojawi sie kaya scodelario, a potem pół filmu walczyłem ze sobą czy oglądać dalej bo to ona miała uratować ten film swoją twarzą ale niestety nie udało sie jej. scenariusz mało ciekawy
aktorzy jak wyrwani z disnej czanel xD
nie jestem bardziej rozczarowany niż hobbitem ale to chyba przez małe wymagania, niczego sie nie spodziewalem po tym filmie a okazał sie w chuj slabszy niz igrzyska smierci ktore moim zdaniem nieudolnie kopiował
Oj tam gadasz, mi się podobał, a ten główny aktor Dylan O'Brien? Całkiem obiecujący aktor nowego pokolenia. Z niecierpliwością czekam na drugą część.
Ja poszedłem do kina bez wymagań, z nastawieniem na słabiutką bajeczkę i naprawdę bardzo pozytywnie mnie ten film zaskoczył. Momentami naprawdę trzymał w napięciu i generalnie to trzymał się kupy ;p Aktorzy raczej nie oczarowali, ale również nie dali ciała i przyjemnie się to oglądało - po seansie byłem zdziwiony, że tak szybko to się skończyło i że nie miałem specjalnie do czego się przyczepić ;p Jedna z najlepszych niespodzianek tego roku moim zdaniem.
@ i na drugą część będę z miejsca szarżował :D
Właśnie oglądnąłem i nie mogę się doczekać 2 części :D
Nie przywiązujcie się za bardzo, po obejrzeniu filmu z równą ekscytacją podjąłem się czytania książki. Książka oczywiście dużo bardziej drastyczna, ale nawet nie o to chodzi. Druga część jest moim zdaniem nawet lepsza od pierwszej, bo wyjasnia się dość sporo. Trzecia natomiast, to straszna kupa, decyzje podejmowane przez tak przecież inteligentnych bohaterów są niejednokrotnie bezsensowne i impulsywne. Wisienką na torcie jest zakończenie, które pozostawia nas z masą pytań, niewyjaśnionych wątków i generalnym mindfuckiem. Serie oceniam na 4/10.
To jest taki serial? ;O Myslalem ze chodzi o film :P
ja właśnie zacząłem książkę czytać i w sumie już na początku się różni od filmu