Witam, póki co bije se wyrmy, ale już staja się monotonne na 83 lvlu skile mam 96/94, i moje pytanie brzmi jakie taski robić? jeżeli nie taski to na czym expic do np 100 lvl i potem od 100 gdzie dalej?
Wersja do druku
Witam, póki co bije se wyrmy, ale już staja się monotonne na 83 lvlu skile mam 96/94, i moje pytanie brzmi jakie taski robić? jeżeli nie taski to na czym expic do np 100 lvl i potem od 100 gdzie dalej?
Bij gs'y. Również monotonnie ale zawsze coś innego niż wyrmy;p. Możesz do tego wziąć task na mutated baty i bić te 2 taski na yala w opuszczonym zamku (o ile nie ma botów)
Ja na 90 biłem bog raidery z nightmarami na alchemist quarter w yala. Bardzo przyjemny exp i profit, jak coś większego spadnie.
Tak, chodzi właśnie o tą dzielnicę ;p. Knightem też fajnie się bije te nightmary, jedyny minus, że szybko spierdalają :/ ale idzie je ogarnąć
Zrobiłbym na twoim miejscu taski na wilkołaki. Wystarczy ich zabić 900 by zyskać 12 punktów (1 task = 300 wilkołaków). Exp jest znośny, loot też, no i jeden z szybszych tasków. Ja go robiłem zarówno paladynem, jak i sorcerem.
Mają 10% odnorności na fizyczne, a nie 30. Jeżeli masz broń którą można zaklinać to zaklinasz ogniem lub lodem co jeszcze bardziej zwiększy dmg. Ja paladynem tam wkładałem spory dmg mimo, że był czysto fizyczny, więc ty z enchantem (lub nawet bez) też dasz radę.
Możesz odłożyć tego task'a na później, ale radzę go wykonać w dozwolonym przedziale. Na prawdę łatwe 12 punktów.
gsy na maladzie, werewolfy, bog raidery na alchemicznej albo podziemia alchemicznej (bogi małe i duże nightmary), yelothaxy
A na te werewolfy zaklinać broń czy nie?
poszedłem tam i miałem waste w chuj, dosyć nie przyjemnie się to biło, jak je bić żeby było to jak najbardziej opłacalne ? :>
Ja ekiem miałem dobry profit na werewolfach ;d A skille były sporo chyba gorsze, niż autora tematu. Starałem się ustawiać tak, żeby nie mieć przełamanego defa przez summony i tyle ;d A jak się nie dało, to exori, żeby padły i spierdalałem w miejsce, gdzie się da. Bardzo przyjemny exp i profit też.
Werewolfy trochę random loot, od 30k+ profitu do 20+ waste
Tak, na wilkach jest mega loteria Knightem. Mój best profit na czysto to jakieś 80k przy wydaniu na suple ~50k, więc trochę posypały... A tak to waste w granicach 5k-25k
Ja już nie pamiętam czy robiłem całego taska na jednym huncie, czy to rozkładałem jakoś, ale na pewno po podliczeniu kosztów i zysków na 3 taski byłem na zajebiście duży plus.
Co do Werewolfow to się przyłożę jak będę miał trochę wolnego czasu od pracy :), bo trzeba na Vengoth zrobić dostęp a to tez nie jest lada wyzwanie bo trzeba chodzić i wgl :), jak narazie siedzę na yala, bogi + Nightamre scion, sadze tez to dobry wybór iż na premce uzyskuje po 220-270k/h co nie jest aż tak złe, bo expi się naprawdę przyjemnie, jeszcze może ktoś wie, po tym update dzisiejszym, jaka ta "Druga" profesja dla ek'a na 100 przychodzi?
pierwsza: tankowanie, druga: większy dmg - http://forum.tibia.com/forum/?action...0#post36553650 . Powiedz mi, gdzie dokładnie są te sciony i bogi? Masz może jakąś mapke?
http://tibia.wikia.com/wiki/Alchemist_Quarter
- mapka prawie idealnie pokazuje ich położenie. Na alchemist quarter wchodzisz na tę skałę i szukasz schodów w dół, od północnej strony.Cytuj:
JBC o 00:00 dzisiaj jak z pracy bede bede mial Casta, i jutro przez dzien :) i tam bede siedzial mysle do 85/90 tak ze :) i dzieki za odp
@Edit, wedlug was co bedzie lepsze do wziecia? DMG czy TANKER jako 2 profesje? bo z opisu ich sie nic za bardzo nei zmienia a sadze ze jak wezme DMG to bedzie ek taki sam jak jest teraz tylko z wiekszym dmg, bynajmniej mi sie tak zdaje :) a wy jak sadzicie?
Przecież to nie weszło
@up
http://sjp.pl/bynajmniej