Widzieliscie oferte Virgin mobile?
Wydaje się być dość konkurencyjna.
Jedyny haczyk to chyba 29gr za minutę poza pakietem.
Looknijcie:
https://virginmobile.pl/oferta
Wersja do druku
Widzieliscie oferte Virgin mobile?
Wydaje się być dość konkurencyjna.
Jedyny haczyk to chyba 29gr za minutę poza pakietem.
Looknijcie:
https://virginmobile.pl/oferta
Wyglada fajnie, to abonament czy na karte?
Kiedyś imo mieli jeszcze lepszą ofertę, jeśli chodzi o kartę. Na szczęście na razie nie ma przymusu zmiany i jadę na starych zasadach.
Ktos korzysta? Jakies opinie?
Oferta 5gb internetu, nielimitowanych rozmow i sms do wszystkich, bez umowy za 29 zł kusi. Planuję przenieśc nr z orange
To 5gb chyba tylko do konca wakacji.
Później 2GB ale i tak spoko. OD 25 będę ich klientem.
Korzystając aktywnie z internetu wychodzi mi średnio 1-1,5GB miesięcznie więc 2GB całkiem spoko.
Mi się zawsze załącza 4gb zamiast 2, nie mówię o teraz, tylko jak jest normalny pakiet, ale czemu - nie wiem. :)
Tak btw.
A kto tak bardzo chciał przedłużenia promocji 5 giga? No kto tak pięknie się domagał giga giga giga giga giga? Dla Was słodziutcy #wszystko Emotikon smile Przedłużamy promocję do odwołania!
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...69&oe=5638779F
Ciekawe jak jest u nich z smsami specjalnymi, np. te za 3,66 zł itp.
u nich pakiet kosztuje więc musisz dodatkowo doładować
u wikingów dostajesz pakiet za doładowanie i masz kasę an koncie więc nie ma problemów :p
jakich wikingów? ;d i co to znaczy "dodatkowo doładować"?
w virgin pakiet kosztuje kasę z karty także po zakupie pakietu masz stan konta odpowiednio mniejszy
u wikingów całą kwotę doładowania masz na rzeczy poza pakietami w tym Premium
mmm, gdzie ty masz w virgin za 19 nielimitowane?
ciekawa ta ich oferta wiecie czy da sie przenieść numeru bez jego rejestracji? Numer po prostu nie może być na nikogo zarejestrowany a zmieniać numer i kupić ich starter też nie przejdzie :/
Masz smsy.
No. Za 29 zł masz 4gb internetu, połączenia za chyba 20gr minuta ale tylko do 1,5h bodajże, potem stawka wzrasta.
Rozmawiasz półtora godziny - 20zł mniej. Chcesz coś dłużej - znowu ładujesz.
Trochę błaznowanie. Podejrzewam, że virgin niedługo wprowadzi jeszcze mmsy za friko i wytnie wszystkich.
Rejestracja nic Ci nie daje, 0 ofert handlowych. Ew. napisz na [email protected] i sie spytaj, czy mozna sie zarejestrowac, przeniesc numer a pozniej wyrejestrowac.
wikingowie dają pakiet za doładowanie, virgin wg tego co piszą daje kupić pakiet za 19 z konta po czym na premium nic ci nie zostaje, a jak minie te 30-31 dni minuty przepadają pewnie
i ja mam tą kasę ważną 365 dni od ostatniego doładowania
A to przepraszam @zakius ; byłem pewien że rozmawiany nt 29zł
imo jest to chyba najlepszy aktualnie pakiet na rynku
za 29 dopiero, a z tych za 19 po kupnie kilku RP mam 390 min w przeliczeniu, jak zużywam z 20 miesięcznie zazwyczaj to ja nie narzekam, jestem facetem, jak dzwonię to mówię co i jak i <1min sprawę załatwiam
gorzej jak po drugiej stronie jest osobnik płci przeciwnej, wtedy bywają problemy xD
No tak, to prawda. Zależy też w jakiej sprawie się dzwoni, ja np. 10h miesięcznie przegaduję na pewno i to podczas posiedzeń w robocie, także virgin dla mnie to mus.
siema, mam teraz jakiś śmieszny pakiet w t mobile za 20zł mam smsy do wszystkich za free + darmowe do t mobile i gb neta
opyla się brać tego virgin mobile za 29 czy jest coś lepszego?
zobacz nowa oferte nju mobile
ale raczej nic lepszego nie ma o ile duzo gadasz
ja gadam malo, wiecej sms wiec wybralem vikingow za 19
Virgin mobile powinno dostac nobla za oferte i obsluge...
Mialem przerozne akcje u nich typu: zgubiona karta, do tego prak kodu puk xD a i tak bezproblemowo odzyskalem karte, za darmo wyslali na adres do domu z przejsciowkami.
+ Oni chyba zycia nie maja, wiele razy mi sie zdarzylo pisac do nich w jakiejs sprawie to nawet o 20 odpisywali po kilkunastu minutach (mozg rozjebany zeby ktos odpisal na maila po tak krotkim czasie i o tej porze, zazwyczaj caly dzien sie czeka w innych firmach)
29zł i WSZYSTKO BEZ OGRANICZEN + 5gb neta. Do tego jest lte i lejek na neta.
Az wiecej bym im placil, pod takim wrazeniem virgin mobile jestem
@Maniek900
powiedz co z tym zasięgiem i czy to jest ważne bo ktoś pisał, że to tylko do końca wakacji była ta promocja