Witam, mój pierwszy filmik o zarabianiu w internecie ;p Proszę o oceny
https://www.youtube.com/watch?v=U6td...ature=youtu.be
Wersja do druku
Witam, mój pierwszy filmik o zarabianiu w internecie ;p Proszę o oceny
https://www.youtube.com/watch?v=U6td...ature=youtu.be
Piszczy ci mikrofon + za cicho
Co do treści - w sumie mogłeś podać sam link do strony i na jedno by wyszło, bo to co opisujesz każdy inteligentny człowiek ogarnie w 2 minuty po wejściu na te serwisy. Wartościowy poradnik to byłby gdybyś pokazał np. w jaki sposób można promować te linki, jakieś przydatne techniki, sposoby. Jakbyś miał zarobione np. 200 dolarów a nie 3 to byłby lepszy efekt psychologiczny ^^ Ale rób więcej bo nie ma chyba naprawdę dobrego kanału yt o zarabianiu w polskim internecie(lub jest mało) i jeśli przyciągniesz widza dobrym contentem to będzie dobrze, szczególnie że widać w tym jakiś potencjał.
Juz z lepszym dzwiekiem
Nie chce mi się tego nawet oglądać. Na prawdę ktoś jeszcze wierzy w to, że zarobi miliony przez internet? Normalnie rurki z dupy ściągnąć i do roboty normalne pieniądze zarabiać, a nie żyć marzeniami :|
Od siebie dodam, ze internet to tylko narzedzie do wykonywania pracy.
Jesli wynik pracy jest wartosciowy to sposob jej wykonywania to drugorzedna sprawa.
Zeby daleko nie szukac - cala branza IT, marketing i handel - wiele osob pracuje z domu przez internet.
Bullshit. Internet jest aktualnie chyba najlepszym środkiem do zarabiania pieniędzy. Tylko trzeba spełnić kilka warunków. Mieć content, pomysł, umiejętności, mieć czym przyciągnąć ludzi. Najprostszymi przyładami są streamerzy, vlogerzy i blogerzy. Dodatkowo graficy, programiści, help desk. A wychodząc poza branżę IT, chociażby tłumacze czy handlowcy
Ale dla Halunka normalna pracą będzie ochroniarz w Tesco.
I żeby daleko nie szukać - chociażby ja, mój brat i kilku znajomych. Tylko niestety po roku już nie jest to takie fajne. Czasami już kurwicy można dostać w tym domu. Muszę zmienić robotę.
internet jest tak obszerny, ze zawsze znajdzie się jakiś sposob na przyrobienie latwiejszej kasy - bez wiedzy i umiejetnosci :) pamietam moje pierwsze wieksze pieniadze byly zarabiane w ten sposób, ze ktorys z moich znajomych ogarnal strone internetową, ktora dopiero powstała - nie pamietma juz nazwy, czasami mi sie obija o uszy na jakis teraz reklamach, mozna tam zbierac punkty a potem za nie kupowac jakies rzeczy. Noi właśnie w momencie jej powstawania było mozna kupić doładowanie do telefonu w kwocie 50zł za 5000punktów :) a doładowanie za 5zł za jakieś bodajże 500-600punktów. Ogarnelismy sobie, że za subskrycję (wtedy dopiero taki motyw też wchodzil na rynek, tzn podajesz numer telefonu, przychodzi Ci sms zwrotny z kodem, ktory trzeba tam wpisać na stronce) dostaje się 2000punktów. A najlepsze w tym wszystkim było to, że na każde konto na tej stronce było mozna miec jedną subskrycję - tzn poprosiłem 10znajomych zeby mi podali kod, ktory im zaraz "przysyłałem" z tej strony (oni też za to dostawali po 5zł doładowanie odemnie) i tylko ostatni miał włączoną subskrycję. Którą tak czy siak mozna było wyłączyć odsyłając darmowego smsa na jakis tam numer :)
ale takie rzeczy to bardziej jak wykorzystywanie jakichś luk i oszukiwanie ;p uczciwy zarobek to tylko i wyłącznie w taki sposób w jaki napisał tutaj Haan
Witam serdecznie. Gratuluj i życzę wszystkiego najlepszego. Filmik ok. Osobiście nie wierzę, abym mogła zarobić w internecie.................
Wszystkim życzę wszystkiego najlepszego----------------------oby spełniło się chociaz jedno marzenie
/www.tops.pl
Jestem konsultantem Help Desku szkoleń e-learningowych Grupy PZU. Praca w 100% zdalna, przez internet. Jak dorwałem? Że tak powiem, to oni mnie znaleźli xd.
@szpigiel001 ;
w głupiej tibi miesiecznie da sie wyciagnac wiecej niz ludzie zarabiaja..
2000zl miesiecznie to nie jest problem.
kumpel teraz dzieki nowym swiatom to jest w stanie robic o wiele wiele wiecej, z tego co slyszalem to 1-2tys dziennie
To brzmi rownie wiarygodnie jak biznes kaczka
W tej grze nie ma az takich pieniedzy dla graczy
Wyciągnąc tyle w gp wyciągnie, potem to trzeba sprzedać, ale może kupić scrolle i one dosyć dobrze schodzą.
teoretycznie jest to mozliwe, ale nie jest to skalowalny model biznesowy
Uwierzcie mi, że jest od chuja możliwości zarobku takich pieniędzy w internecie, że można się za głowę złapać ;)
Wystarczy trochę kreatywności.
Sam trochę na tym zarobiłem przy małym wkładzie czasowym i wiem, że jest to jak najbardziej możliwe
Jako idealny przykład polecam użytkownika pewnego forum, który zarabia głównie na subskrypcjach sms (swój serwis), premium rate, cpa, ppa - nie, to nie jest fake :P
http://zarabiam.com/galeria/albums/u...ezinternet.png
tutaj w jeden miesiąc zarobił 85 koła
http://zarabiam.com/galeria/albums/u...1/IMG_0556.png
w pół roku zarobił pół miliona PLN
http://zarabiam.com/galeria/albums/u...10211/kasa.png
Motywuje, prawda?
nie licząc faktu że "subskrypcje sms" to oszukiwanie ludzi na kasę to rzeczywiscie motywuje :))
Oszukiwanie jak oszukiwanie, nikt nikomu nie każe wysyłać sms :P za naiwność się płaci, w każdym wypadku - nie tylko na subskrypcjach :)
Nie pozwala, po prostu nikt nie pójdzie z utratą 5-10 zł na policję
Cytuj:
Art. 286. § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
Dziwne, bo nawet jakby ktoś poszedł z tym na policje to i tak nie mogą nic zrobić osobie zarabiającej w ten sposób ;)
W stopce napisane jest, że wysłanie sms oznacza automatycznie akceptację regulaminu.
Zresztą nie mam zamiaru kłócić się na ten temat. Na koniec tak od siebie - jeśli by rzeczywiście łamał prawo, już dawno by zapewne siedział :P
To nie jest oszustw. Jak ktos jest naiwny i nie czyta tego, co jest napisane mala czcionka, to tylko i wylacznie jego wina. Swiat jest okrutny, a wykorzystywanie naiwnosci ludzi nie jest oszustwem a... wykorzystywaniem.
A przy okazji tematu subskrypcji - jakimi skonczonymi przyglupami sa maturzysci, ktorzy w ten sposob chca dostac przecieki maturalne xd.
Gardzę kurwami które robią w macdonaldzie, i sprzedają mi coś, co nijak przypomina to, co jest na zdjęciu.
Gardzę ubezpieczycielami.
Gardzę usługami bankowymi.
ale, że od zawsze się zarabiało na debilach i zawsze będzie to ty wiedz
opcje binarne, forex, adsense, cpa
no ale zarabianie to tylko na budowie 10zł/h bo hartuje charakter seba :PPPPPPP
Załącznik 324086
2 dni roboty, elo
serio nie widzisz różnicy między pracą w Mc/banku/ubezpieczalni a wciskaniu ludziom że sms który wysyłają jest darmowy i mogą coś wygrać? Ludzi którzy na allegro sprzedają np. "zdjęcia telefonów" w dziale "telefony komórkowe" też usprawiedliwisz? współczuję mentalności
a to już wziąłeś naprawdę z dupy, uczciwą pracą też można zarobić duże pieniądze, przy okazji nie robiąc ludzi w chuja
podtrzymuję to co napisałem
>dyskutowanie z klamerem
xD
przeciez typ co robi pare zl na ppa pewnie wciskajac cracki do minikrafa malutkim dziecia, ktore podkurwiaja mamusi telefon i wysylaja sms, bedzie sie usprawiedliwial jak tylko moze porownujac to co robi do sprzedawania odbiegajacych od pokazanych w menu czisburgerow xD
co do tematu:
i tyle, mozna sie bawic w jakies uploadowanie i nawet zarabianie tej sredniej krajowej ale to nadal bedzie tylko gowno praca, bez mozliwosci rozwoju i poszerzania swojej wiedzy(no chyba ze na temat internetowych hostingow pXDXD)Cytuj:
Od siebie dodam, ze internet to tylko narzedzie do wykonywania pracy.
inb4 ktos wyskakuje z przykladem powaznego biznesmena z zarabiam.com i piramida finansowa
(xD)
http://screenshooter.blob.core.windo...gbbdpeeuchqryp
Serio? :D
Jeśli o mnie nic nie wiesz to proszę, nie pisz, nie wypowiadaj się na ten temat. Tym bardziej nie wyzywaj od biedaków
To ile zarabiam i w jaki sposób to moja sprawa, 40, 400 czy 4 000 miesięcznie - Ciebie to powinno nie obchodzić.
Co do screenów... Wrzuciłem je, aby zmotywować i pokazać innym że naprawdę można sporo zarobić w necie jeśli jest się kreatywnym. Jest naprawdę sporo w pełni legalnych serwisów i opcji zarobku, nie tylko PPA, subskrypcje itd.
Na kilometr czuć od Ciebie ogromny bul dupska ;)
idzie zarobic teraz jest nowy projekt paidverts od kwietnia 2014 mozna nieinwestowac nic lecz samo zainwestowanie przykladowo za wplacenie 1 dolara daje nam to jzu 1,5 dolara czyli okolo 50 % zysku teraz tylko tzreba wyklikac reklamy i mamay na koncie 1,5 $ warto sie tym zainteresowac ja w to wszedlem i sie rozwijam aktualnie po 4 dniach mam zysk okolo dolara dziennie niejest to duzo ale z dnia na dzien sie rozwijam i licze na zyski 20-30 dolcow jak moj znajomy ktory mnie w to wciagnol dziennie najlepsi zarabiaja po 200/300/500 a nawet ponad 1000 $
w dodatku mozna w tym serwisie reklamowac swoje produkty ,strony ,pozyskiwac referali ,co kolwiek i jeszcze nam za to placa
dla zainteresowanych patrz moja sygnaturka >>> BLOG <<
@up czemu on jeszcze nie dostał bana w każdym temacie te same posty z reklmami jakiegoś gówna co mysli zepoklika w reklamy i $$$$$$$
ty jak bys byl madrzejszy to bys wykorzystal ten projekt do rozreklamowania swojego ibota i GP a nie krytykowal czegos o czym nie masz pojecia ale co ja poradze jak ktos jest ograniczony
powiedz ze to gowno tym ludziom co w to tyle kasy inwesuja :)
Załącznik 324495