Wersja do druku
Czy elementy grafiki (np ikonki umiejętności albo sam wygląd championa) muszą zostać wykonane osobiście czy można posłużyć się gotowymi grafikami/obrazkami znalezionymi w google? (oczywiście nie mógłby one mieć wcześniej nic wspólnego z LOLem)
ale grafike też mamy dodawać czy cos ? czy jak ? znaczy splasz arty itp ?
za 12 godzin mija termin przysyłania prac!
dużo wpłynęło? Nie wiem czy się wyrobie kurde
Pewnie wygra ktoś z pomysłem w stylu kappozaura, ale ja też coś naskrobałem, żeby zrobić fikcyjną konkurencję :P
kiedy ogłoszenie wyników? :D
chyba strasznie ciezko idzie to ocenianie
@Masaker ; heloł
Chciałbym poinformować, że konkurs narazie nie może zostać rozstrzygnięty. Masaker wiedział o zakończeniu konkursu (jego profil), pisałem do niego dwa razy (przed i po), mentionowali go niektórzy uczestnicy. Sedes (który ma z nim kontakt telefoniczny) dowiedział się, że Masakerowi zepsuł się monitor, nie ma żadnych pieniędzy na koncie i spróbuje się pojawić na forum w poniedziałek (8 grudnia - wczoraj).
Nie pisałbym tego posta jeśli chodziłoby jedynie o jego nieobecność. Pomysłodawca i organizator konkursu (a zwłaszcza z nagrodami pieniężnymi) musi go skończyć. Masaker jeszcze przed problemami miał 5-7 dni na przedstawienie prac moderacji, wymyślenie jakiegoś systemu oceniania i upublicznienia wyników, jest to kwestia 10-30 minut roboty. Nie zrobił nic żeby skończyć to co zaczął, mimo przypomnień ode mnie i użytkowników.
Mam nadzieję, że kiedyś się w końcu zaloguje, napisze swój opis wydarzeń i zakończy w końcu ten konkurs tak jak trzeba.
a chciałem se wygrać kase na skurki świonteczne ech...
Masaker ukradł pomysły i wysłał propozycję do Morelo za grube dolary :/
To teraz czekamy aż praca @Lyszczu ; zostanie wprowadzona do ligi
nie zniose drugiego shaco który będzie wersja 2.0
@Masaker ; będzie jutro.
@Masaker ;
-,-,-,-,-,-
to jest jakaś kpina żeby szanowany przez niektórych moderator który dostał mode działu ligi za free, nic nie robiąc (oprócz oszukanych konkursów)xD nadal piastował tą funkcje.
WYDAJE MI SIĘ ŻE KTOŚ INNY POWINIEN PRZEJĄĆ TEN KONKURS I GO SKOŃCZYĆ, myślę że forum katolickie torg.pl jest na tyle poważne ŻE NIE OSZUKA LUDZI.
@alien ;
Bez masakera nic nie mozemy zrobic, wiec trzeba czekac az sie pojawi. Jesli nie bedzie sie umial dobrze wytlumaczyc z powodow olania konkursu to zastanowimy sie nad konsekwencjami wobec niego.
Wyniki konkursu zostały ewidentnie sfałszowane.
Masaker do dymisji.
1324 grudnia robimy manifestacje.
https://www.youtube.com/watch?v=cCJVaMzXB4E#t=15s
pewnie projekty nowych chempionów zrobione przez uczciwych torgowiczów wysłał do rito i teraz grzeje ciepłą posadę w kaliforni
dajcie mu spokoj : / tez byscie mieli problem z ocenianiem prac graficznych bez monitora!11
Masaker nadal nie dał znaków życia?
masaker nawet nie mode xD
co teraz z konkursem??
Tylko masaker ma prace wiec chyba mozemy konkurs zamknac...
Jako że Masaker nie daje znaków życia, do końca tego roku WSZYSTKIE pracę (te wcześniej wysłane + ewentualnie nowe) możecie wysyłać do mnie, a konkurs wystartuje na początku stycznia.
Zasady i nagrody bez zmian.