-
Irmada - Wspólna gra
Siema, jakiś czas temu wróciłem do gry i szukam ludzi chętnych do pogrania razem na Iridi- Expienie/Robienie Questów/Wspólna gildia itd. zebrałem już kilka osób lecz przydało by się więcej jeżeli jest ktoś zainteresowany to pisać tutaj w temacie, oczywiście jak zrobicie postać to podajcie tutaj nick lub na priv.
Oczywiście załatwię EQ na start.
Jeżeli to nie ten temat to proszę o przeniesienie.
-
-
Jakiś nick, więcej informacji na wasz temat itp, bo nie ukrywam, pograłbym gdzieś od nowa :)
-
Ja mam nick: Rumblo Tirigalis
Ale nie będzie problemu aby zagrać innym charem z małym lvlem aby z Wami poexpić jeżeli chcecie. Tymczasowo na Tibi jestem offline możemy pogadać, obgadać kilka rzeczy po przez GG: 11347859 skype: adikor93x lub napiszcie do mnie list będę wiedzieć jakie macie nicki i się dogadamy :)
-
-
W jakich godzinach najczęściej grasz? Coś trafić na cb nie mogę ;p
-
Jak zaloguję i nikogo nie widać to zaraz schodzę bo nie ma co porobić po prostu napisz mi swój nick to się do ciebie odezwę w odpowiednim czasie. Btw teraz zalogowałem się na tibie i trochę posiedze.
-
-
1 załącznik(ów)
Biorę się za expienie palka :D
Załącznik 323434
-
-
-
-
F5
Już po fuzji, teraz server nazywa się Irmada
-
Ja tez gram na iridi (teraz irmada). Zaczolem grac od tibii 7.6 i od tamtej pory nigdy nie gralem na innym serwie :) Ja jestem chetny na questy, exp, gildie. Jak cos to nick w grze Meffius.
-
No dobra jak będziesz to się do ciebie odezwę.
-
-
Tez chetnie bym sie podłaczyl
-
To zrób postać podaj nick a ja się do ciebie odezwę :)
-
Cześć, nadal tam gracie? Chętnie do Was dołączę. :)
-
Siema, też sobie pogrywam na Irmadzie, chętnie porobiłbym takiej questy bo wróciłem po długiej przerwie i nie ogarniam jeszcze wszystkiego. Problem jest taki, że grywam na lapku z tp bez bota dlatego do jakiś warów raczej się nie nadaje :P Ale jakby co to Gomez The Bouncer 72ek.
-
Kojarzę ciebie z miasta :) trzeba było sie odezwać ja miałem rozwalonego lapka więc nie miałem jak sprawdzić kto chętny aby pograć niech się odzywa.
-
-
-
@Mazicz ;
czy Ty czasem nie zaczales grac wtedy, kiedy ja wymyslilem, ze mozna zaczac wspolna gre na Torgu wlasnie na tej Iridii (czy jak to sie teraz zwie)? Kurde, czyzby inicjatywa powrocila?
o, znalazlem stary temat, ktory zalozylem ponad rok temu
tu
-
Ja juz od dawna gram na iridi tzn. Tymczasowa irmada jezeli jestes zainteresowany aby wspolnie pograc to zapraszam
@Imonek
-
-
ma ktos moze pozyczyc na minutke item do sprawdzana blessow? nie gralem z 2 lata a chce zaczac od nowa. przy okazji chcialbym dolaczyc do Waszej gildii
-
-
Ktoś gra na Irmadzie nadal?
-
@jireq
No jasne dawaj do nas :p
-
dostałem bana za nic w razie czego mam nowe konto więc pisać jak coś.
-
@up jeśli ban serio za nic - pisz odwołanie. Dużo ludzi odbanowują w ostatnim czasie, więc jest nadzieja :p
Dajcie aktualną listę nicków :D
-
@SpokoTypek
Już niema tyle luda co wcześniej ale jest tak +- 5 osób które ciągle graja :)
-
Refrresh może ktoś jest zainteresowany? Mamy kilka osób :) Rozmawiamy na tsie i ogólnie miła atmosfera w sumie gram edkiem a reszta RP/MS i brakuje nam EK'a :)
-
F5 ktoś coś? Zapraszam jest nas kilku
-
jak kupie jakas postac to z wami zagram nie chce mi sie od samego poczatku :D
-
-
-
-
Ktoś coś gra? Zapodajcie nicki ;> Wracam trochę pograć.
-
Jak skleilaby sie jakas ekipa to chetnie dolacze do Was :>
-
Ja juz od jutra wjezdzam powoli na irmade.
-
No to podawac nicki dam wam cos tam :p Mozna by pogadac na ts
-
I jak? gracie? też bym zagrał w sumie.
-
Ja tak :) Jezeli zaczniesz to sie odzywaj na PW :)
-
-
zapraszam na Antice :) wiecej info PW