http://www.esl.eu/pl/news/248267/
Kto się wybiera, leci jakaś spoko ekipa? ;d
Byłem w 2013, 2014 to i w 2015 mnie nie zabraknie!
Wersja do druku
http://www.esl.eu/pl/news/248267/
Kto się wybiera, leci jakaś spoko ekipa? ;d
Byłem w 2013, 2014 to i w 2015 mnie nie zabraknie!
byłem 2013, byłem 2014, będe 2015
jak pokazywaliśmy z kumplem zdjęcia znajomym z 2014 to 3 osoby od razu mówiły że za rok jadą z nami xd
Myślałem, że pula nagród wyniesie ciut więcej niż 200 tysięcy dolarów na dwie gry ;s
jak mi sie uda zjechac do polski to wpadne byłem w 2k13 jak jeszcze w lige nie gralem to ale spotkalem kilka lcs stars z jarkiem pasza gadalem, tazem neo itp
Jest szansa zobaczyc zdjecia evelay? :D nie byłem jeszcze ale bede jechac z ziomkiem a może jakąś większą ekipą.
tez bylem 2014 zajebisty event, duzo gimbusów ale o to chodzi, fajne dupy, potem after z pro graczami, pracownikami riotu, duzo skinow idzie nalapac, siv hd najlepszy koles
Też może skoczę, jeśli będę w Polsce. Fajnie byłoby spotkać niektórych graczy, pogadać i strzelić sweet focię.
Będę jak co roku w końcu mam aż te 15km do spodka
Jakie skiny można nałapać ;D?
chcialem w tamtym roku jechac ale robote mialem do zrobienia ;/ ten rok musze w koncu zawitac
zdjęć z graczami/cosplayerkami nie bede wrzucał, bo jest ich ok. 800 a mój upload jest dosyć słaby więc wrzucam tylko te "ogólne" z najlepszą jakością
@Aquiss
a no i to tylko IEM 2014, w porównaniu z 2013, w 2014 było 100x tyle cosplayów - czyli coś czym najbardziej sie jaraliśmy :kappa i ogólnie 3x tyle osób
@evelay ;
To widzimy sie w spodku xd
Bede.na.pewno.sobota niedziela
Piatek tez moze
znow katowice a mi sie isc nie chce do spodka xD
ehh
w 2013 bylem jak xpeke robil backdoora, w 2014 nie chcialo mi sie ;d
Proponuję torgowy glon na iem ;] ?
jestem za torgowym meetingiem ;]
W sumie jest szansa że w tym roku wpadnę. torg meeting +1
Byłem w tym roku tylko w ostatnim dniu i oprócz głównej sceny fajne jest wszystko to co dzieje sie dookoła, jakies konkursy, gratisy, symulacje lotu w kosmos xD i jak wpuszczali nas na bilecie wcześniej niz darmowych, byłem w sumie na początku kolejki zająłem miejsce na trybunach i poszedłem pooglądać te stanowiska i mogłem sie wszystkim pobawić ale stwierdziłem z kumplem ze nie bedziemy sie dorywac jakbyśmy nie widzieli komputera nigdy i se pochodzimy i pooglądamy co sie dzieje. Po godzinie mogłem te stanowiska ogladac z odległości 38metrow bo tyle gimbusów sie najebalo i było to w sumie irytujące :d
Tak czy siak impreza mi sie spodobała, widziałem gwiazdy światowego formatu jak sivhd, POLSKI PINGWIN, gości z C9, @plutona; @thaza; i sjokz raz złapałem prawie za cycki
No i mniejsze gwiazdy tez widziałem - nervariena i morgane
jest duza szansa ze bede autem;d
Ja byłem w 2013 i 2014 w 2015 też się wybiorę, w tym roku to karnet to must have. Bez tego nie opłaca się wkurwiać przed spodkiem i wole zapłacić te 120 zł i mieć wyjebane na wszystko.
pozwole sobie odkopać temat ;d
powie ktoś z doświadczenia czy ciężko będzie o dwa karnety w trzeciej turze? a jeżeli się nie załapie to na allegro da rade jeszcze kupić?
Wysłałem zgłoszenie na wolontariat. Jak się uda dostać to będę wniebowzięty :)
a tak z ciekawości to jak wyglądają te bilety na allegro?
bo my jak bilety kupiliśmy na ten rok ze strony głównej to są one imienne, nie ma żadnej weryfikacji danych czy czegoś takiego?
Karnety są długo dostępne do kupienia, no może "długo" to za dużo powiedziane, ale kilka minut są, nie rozchodzą sie w kilka sekund jak to czasem w internecie bywa. Meeting jest absolutnie konieczny, bo ja chcę się zmyć z tego oficjalnego afterparty, za dużo tam celebrytów, biznesmenów i pijanych fNaticów xD
Jadę samochodem z Wrocławia i mam jeszcze jedno wolne miejsce, na razie mam dwie cosplayerki xD
jak będzie czas to why not
oplaca sie jechac kilka godzin wczesniej i stac jak debil w kolejce ? :>
bo jednak istnieje szansa, ze nie wejde wiec ?
A ile przed będzie wiadomo kiedy będzie dokładnie 3 tura biletów?
Zmityngował by się z torgiem jeśli jakiś miejscowy by coś zoorganizował.
Postaram się coś ogarnąć - Rafix
rok temu w 1 dzień wszyscy biegli to pobiegliśmy razem z nimi i staliśmy może z godzine max xD
2 dnia wjebaliśmy sie przez barierki jak znowu wszyscy zaczeli biec i znowu jakieś 3h kolejki omineliśmy, co najlepsze po 10 sekundach na barierkach stali już ochroniarze i wyrzucali tych co przeskakują xD
3 dnia ogarneli bo postawili paru kafarów i kto chciał wbić na krzywy został wyjebany na krzywy ryj
czyli jak iem zaczyna sie np o 13, to o 11 jakbym był to wejde tak kolo 14? xD
Zależy od której będziesz kampił pod spodkiem, tu jest ta znacząca różnica :D
Tak było o 15;30 a wpuszczali od 13, jak dobrze pamiętam była to sobota chyba.
https://i.imgur.com/xAF2XBK.jpg
@Rezz'
Ja moze z Irlandii bym przylecial ale to musze kupic karnet bo w nie bede sie nastawial ze "moze wejde".
Bylem rok temu, czekalem jakos dwie i pol godziny pierwszego dnia, godzine drugiego i z 20 min trzeciego, dla mnie stanie w kolejce bylo spoko wiec w tym roku tez bez biletu xD (chociaz mnie stac).
Kto mi powie jak tam jest z wejściówkami bym sie wybrał bo do Katowic nie daleko w sumie, ale ile wejście kosztuje i jak jest z tymi rozgrywkami i czy bez biletu faktycznie musiał bym stać 4-5h i czekać na wejście. Wybrał bym się z dziewczyną ale ona mnie zabije jak by musiała czekać kilka godzin :kappa
http://www.esl.eu/pl/news/253669/
za 2h ostatnia tura biletów na IEM
ktoś się orientuje czemu Korea dostała 2 sloty?
długo sie czeka w kolejce? pierwszy raz jade z grupą kumpli (25 osób xD)
w pierwszym dniu raczej długo, w drugim tak do godziny max stojąc 30 minut od momentu wpuszczania a w trzecim to już luz
zależy czy będzie tak jak roku temu piątek/sobota - tłum po chwili ładnej kolejki zacznie pchać się na mase do przodu i jeśli jesteś na tyle ogarnięty że szukasz miejsca jak sie wpierdolić to wbijesz szybciej, ja z kolegą zaczeliśmy biec razem z tłumem, skakaliśmy przez barierki, w sumie weszliśmy po około 1h~
możecie uważać to za typowo polskie, ale każdy kto tam był potwierdzi że NIKT, dosłownie NIKT nie miał zamiaru stać dodatkowych 4 godzin tylko dlatego że banda paruset sebixów zaczeła biec od tak, więc wszyscy po prostu sie zaczeli wpierdalać
w niedziele było bardziej ogarnięte, pogadaliśmy z ochroniarzem i postawili paru koxów i każdy kto chciał sie wpierdolić w kolejke został wywalony na koniec a tłum bił brawa XD
staliśmy z 2h, niby dłużej ale atmosfera lepsza, bo co 30 sekund nikt nie pcha Cie 5m do przodu albo do tyłu
Są tam parkingi, płatne / niepłatne? Chyba sobie nie odmówię przyjazdu, chociaż na jeden dzień.
@Avarion
W tamtym roku był jeszcze problem z zaparkowaniem auta w pobliżu, trzeba było gdzieś pomiędzy blokami kilka minut od spodka zaparkować a w tym roku postawili tą halę obok spodka i tam już jest trochę miejsc parkingowych dal aut/autobusów.