Jak to jest z tym eventem? wystarczy użyć proszka i można odebrać zaoan boxa? czy trzeba cos więcej robić?
Kiedy można odebrać? od razu po użyciu, czy po skończeniu eventa?
Wersja do druku
Jak to jest z tym eventem? wystarczy użyć proszka i można odebrać zaoan boxa? czy trzeba cos więcej robić?
Kiedy można odebrać? od razu po użyciu, czy po skończeniu eventa?
Cos tam robisz i odrazu odbierasz, polecam ci farme zrobic i z 40 chessboxow odebrac, bo tylko 1 na chara
wiem, robie 5 kont po 20 postaci xD
Podłacze się do pytanie jeśli rok temu zdobyłem moimi charami te boxy bo w tym roku również będę mógł czy nie, bo coś słyszałem że tylko raz można odebrać nagrodę, tym eventem nigdy się nie interesowałem więc jestem tu zielony
Co roku możesz go robić każda postacią (na jedną postać przypada 1 chees box)
o co loto?
gdzie trzeba uzyc, bo mam na jednym koncie troche nobkow, to mozna zarobic;d.
@edit;
uzywam proszka i mam boxa?XD
właśnie, może ktoś dokładnie opisać co i jak? :D
poczytajcie: http://tibiopedia.pl/quests/The_Colours_of_Magic
a w sumie po co to komu?
2 zwykle bp i mamy wiecej miejsca i wiecej capa, a na miejsce plecaka w eq sie nie zalozyc ; d
ludzie kupuja po 100k ;p
Ludzie, piszcie w tym temacie, z jakis mobów lecą listy, bo wiki nieaktualna... piszcie z jakiego wam spadł
Potwierdzone :
Bat, Frost Troll
Dragon, bonelord?
crystal spider
lol zee wszystkich prawie potworkow xd a juz napewno z tych starszych potworkow gdy tylk zao bylo dostepne
Azure Frog, Badger, Bat, Blue Djinn, Bonelord, Crystal Spider, Deepling Guard, Deepling Scout, Deepling Spellsinger, Deepling Worker, Dragon, Dragon Hatchling, Dragon Lord, Dragon Lord Hatchling, Elder Bonelord, Frost Dragon, Frost Dragon Hatchling, Frost Giant, Frost Giantess, Frost Troll, Ice Witch, Island Troll, Killer Caiman, Lancer Beetle, Lizard Chosen, Lizard High Guard, Lizard Legionnaire, Mutated Bat, Orchid Frog, Penguin, Polar Bear, Quara Constrictor, Quara Mantassin, Quara Mantassin Scout, Sandcrawler, Squirrel, Terror Bird, The Bloodweb, Tortoise, Winter Wolf i inne.
jak uzulem tego proszku to co musze jeszcze zrobic zeby dostac te zaoan chees box?
@Mercedresu ;
W zależności od tego z jakim kolorem się połączyłeś to idziesz do npc w Carlin/Thais/Venore i piszesz hi -> chessbox - dostajesz do bp.
Coś jest nie tak :/ ... Dołączyłem do jednej z opcji i gosciu mi pisze, że jedna skrzynka przypada na 1 gracza i już nie ma więcej... Postacią tą brałem tylko 1 raz skrzynke i to jakieś 1,5 roku temu. Ktoś coś ..?
a uzyles proszka na drugim graczu czy ni?
Bo na kazdego chara przypada tylko jedna skrzynka. Jak raz dostales to wiecej nie wezmiesz.
jak rzadko to gówno leci z potworów? klepie i klepie i nic
ja na jakies 15min na dragach veno, zloociłem 10 kopert (+ dragon lord trophy :D)
Ludzie co trzeba zrobic aby dostać ten pudełko.. znalazłem lis kliknąłem na ten proszek, poszedłem do każdego z 3 npc i pisze chess box i każdy zaczyna pisać coś, że nie jestem w kolorze ich ulubionego maga itp. Co trzeba zrobić? Po wpisaniu Bonus dostaje info, że mam 10pkt. itp.
Jak uzyles na sobie proszku, to jeszcze ta resztke co zostala musisz uzyc na kims, w depo na ludziach poprobuj az sie uda. Dopiero wtedy pojawi sie do ktorego npc nalezysz i bedziesz mogl boxa odebrac.
Ps. jak kiedys odbierales boxa ta postacia, to juz nie dostaniesz.
Ktos pytal z czego leca jeszcze listy: deepling scout
Nie wystarczy, że klikniesz na siebie i już -.-
Masz chara A i chara B. Charem A klikasz w siebie czerwony kolor, charem B klikasz na siebie żółty kolor i tym co zostaje klikasz na chara A. W ten sposób char B dostaje zao boxa w carlin.