Jak kazdy wie ruszyła 2 edycja Rookgaard.pl, Zapraszam do wrzucania zdjec!
Załącznik 319927
Załącznik 319928
Załącznik 319929
Załącznik 319930
Załącznik 319931
Załącznik 319932
Wersja do druku
Jak kazdy wie ruszyła 2 edycja Rookgaard.pl, Zapraszam do wrzucania zdjec!
Załącznik 319927
Załącznik 319928
Załącznik 319929
Załącznik 319930
Załącznik 319931
Załącznik 319932
Wszystko pięknie i ładnie, ale znowu gra tutaj 10 osób XD
zróbcie jakąkolwiek promocję tego serwera, żeby grało przynajmniej 30 osób, bo nawet nie macie się z kim bić :D
Najswiezsze fotki :d
Załącznik 319983
Załącznik 319984
Załącznik 319985
No siema.
Tak tylko wspomnę co tam, jak tam i wgl.
Dzisiaj 10 i 11 lvl
11 fist fighting :P
18 dist
18 i 19 shielding
1 mlvl
Spadło 2x siano z championa
na 300 trolli w końcu 1szy bunch of troll hair
2gi silver amulet
honeycomb z misia
Ogólnie to kupa
Poza tym poleciałem sobie z 4 potkami na 11 lvl na cyca.
Ubiłbym ale w kryzysowym momencie 3x nie weszła potka nie wiadomo czemu. Chuj mnie trafia bo to jest nagminne. Padłem więc i poleciałem dobić gnoja bez potek co mi się udało.
Załącznik 319992
Nie chciało mi się focić jakiś innych rzeczy bo robiłem to przez całą zeszłą edycję i chyba idę na emeryturę i to się tyczy zarówno ssów jak i serwa bo jest mniej ludu niż było, nie mówiąc o ekipie...
Siemano, fajny serwer ogólnie, gram od paru dni jest ok, kiedys planowalem zrobic podobny na 7.6 a teraz patrze tego jest multum projektów a serwerów nie koniecznie ;p aktualnie pracuje nad innym projektem ktory tez czesciowo bazuje na rookgaardzie ;) to tak offtop. a teraz foteczka z świeżego awansu,
Załącznik 319999
Zapraszam wszystkich lubiących dobrą wczuwkę na serwer zawsze pomogę na początek ;) pozdro ~~ Ami.
Z cyklu "otwierasz lodówke a tam Spiryt". Mój ostatni ss z ots-a, było miło, ale niestety 5 graczy online szału nie robi...
Załącznik 320001
Co do tego co napisał Weekendowiec, że często ścina np potowanie to się zgodzę. Ogólnie serwer często laguję nawet przy przeciąganiu loota do bp...
jest godzina 15:45 i 3 ludzi na serwie...wnioski wyciągnijcie sami...
Ten ots to po prostu odgrzewany kotlet. Po upadku 1 edycji od razu start 2, bez większych zmian które ściągnęły by więcej graczy. Virusa też jakoś In Game nie widać. Żadnych news'ów czy eventów. Niezbyt dobrze to wygląda...
//Na dodatek na serwerze 24 godziny na dobę zalogowane są prawdopodobnie postaci adma 8 i 1 lvl, które jak sądzę podbijają liczbę online co przykro wygląda...
No cóż. Przede wszystkim brak reklamy, po drugie szkoda, że stara ekipa nie wbiła (Klamer, Ryba, Handlarz, Warol, Jaime, Marian, Pix). Mutin i Morgiana prawie w ogóle nie są aktywni. Ostał się Onimusha i w sumie Spiryt jak widać młóci ostro i jest wszędzie numerem 1 ale czy może nie dlatego, że po prostu nie ma konkurencji? Sorry ale w tyle osób to nawet mega pk akcji nie można skroić bo z resztą na kim? Sorry ale bez ludzi ja odpadam, bo mnie taka gra nie jara :/ Z tym serwem i jego edycjami to jak z orcem leaderem - "Raz, dwa, chuj"
2 graczy online, a kto jest zalogowany? - No oczywiście, że postacie admina Gowo i Myk...
Te postacie wyłapują pingi. Także nie spinajcie sie o to. Jeżeli chodzi o liczbę graczy to mi samemu jest przykro. Tak prosili o zmiany/restart i jak widać za przeproszeniem gówno to dało. Nie mam już pomysłów jak rozwijać tego otsa.
Pamiętaj że proponowałem zrobić reklamę serwa, ale nie byłeś tym za bardzo zainteresowany ;/
wgl ten serwer był gdzieś reklamowany ?
Tak to właśnie wyglądało chciałem zareklamować serwer, a ty tylko czym bede reklamował że ty sam możesz i wyszło jak wyszło, nawet nie chciałeś dać 100pkt do sms shopa:p nikt za darmo nie bedzie ci robił rekalmy serwera :p
Nie ważne, serwer będzie teraz stał i stał. Kto zechce ten zagra. Może z czasem liczba graczy się zwiększy do tych 30-40 Wiadomo że nie da sie bez przerwy grać na rookgaardzie. Ale pewnie wielu będzie wracać raz na jakiś czas. Serwer będę rozwijał w wolnych chwilach.
No dobra skoro te postacie wyłapują pingi to okej sorry, a tak apropo nie widziałem reklamy na otlandzie chyba że jestem ślepy ;D
Nie wiem czemu nie mogę postować w dziale odpowiednim na reklame. Prosiłem innej osoby i również nie może. Gdy wciska się aby zatwierdzić temat, chwile się ładuje a potem nic się nie dzieje.
Powiem tak, sytuacja nie jest aż tak tragiczna. Bo w ciągu dnia zdarza się, że gra 12-14 osób, ale nie ukrywam że brakuję takich osób jak Mutin, Klamer, Maros, Rybong, Ketjow i jeszcze wiele innych znanych twarzy poprzedniej edycji, które mogłyby rozkręcić nieco ten serwer bo już parę dni od startu a tu nie ma się z kim bić ;/
W ciągu dnia, faktycznie może znajdzie się 12 osób, ale na pewno nie online w tym samym czasie :s. Imo z tego co widziałem to wielu graczy jedzie też na 2 kontach, bo drugi stoi w kopalni i czeka na diamenty :/, więc imo jednak trochę lipa. Wszystkie respy wolne (prócz dowrców xd), nie ma z kim iść na jakikolwiek hunt bo jest nas za mało, o quescie nie mówiąc, cudem tego spike sworda zrobiliśmy jak jeszcze było na tylu graczy :(... Tylko tą kopalnie nakurwiają noobcharami, 5 graczy online, a kryształa przez cały dzień nie ukopiesz XD.
no liczba graczy jest nie zbyt zadawaljaca, gram tu bardziej dla fun'u ktorego mi brakowalo przy innych otsach, gdzie moge sie nastukac i pozytywnie wczuc klimatem ktorym niegdys sie jaralem ale zauwazam ze coraz to te kilka osob wiecej widac w grze wiec moze jeszcze ludzie sie zacheca w jakis sposob, ja nadal serdecznie zapraszam ;)
chyba za wczesnie napisalem, przed chwila serwer padł, ciekawe na jak dlugo;d
Wszystko pod kontrolą ;p
Wiem, że gra mało typa ale dawajcie dzisiaj spróbujemy zebrać ekipę by zrobić po raz drugi na tej edycji spike sword questa. Myślę, że 8-10 z dobrym blokerem styknie by go zrobić, od razu też liczba graczy online będzie wyższa :D - Proponuje godzinę 20:00
@Morgiana ; @Klamer ;
@Super Predator ; @kukas11 ; @lapassions ; @Bromon ;
@Pan Ryba ; @Czukwe Bukwe ;
nie oplaca sie grac, bo nic sie nie zmienilo od czasu pierwszej edycji, tylko usuniety drag zostal, spike sword dalej niezbalansowany
Nie chce nic mówić, ale jak boty 'były dozwolone' to grało więcej graczy przez dłużej, bo 2 tygodnie serwer się utrzymywał, a teraz wysypali się ludzie po kilku dniach. Niestety jest za małe zainteresowanie serwerem, i wprowadzenie anty-bota pogorszyło tylko sprawę, bo szkoła się zaczęła i połowa nie ma czasu poexpić, a expienie po 20-30 min dziennie, to wiecie... :P. Trzeba zrobić dobrą reklamę, reset, bot dozwolony ale nie full afk tylko przy kompie, i może wtedy coś się zacznie dziać, wróci może Nasza ekipa, będzie więcej ludzi bociło, będzie można botów pobić, będą ludzie, lvle, questy i wszystko. Takie jest moje zdanie.
Predator, pierdolisz glupoty, bot to najwieksze gowno jakie do tej gry weszlo.
Ja to odpadam teraz, ale wpadam codziennie żeby pogadać xdd
No ja też raczej niewiele czasu na grę mam, dzisiaj mnie cały dzień w domu nie było. Ale postaram się jakoś ogarnąć, żeby wieczorkiem wchodzić, zobaczymy jak to będzie ;)
Ale jakoś dzisiaj się udało 2 raz zrobić spike sword quest i sea serpenta ujebać :D
Dzień odrabiania strat, od zera (400 gp rano i spike sword spalony do +1), a wieczorem lootbag ok. 30k oz i spike sword znow na +3;), nie polecam robić na +4 xD
Załącznik 320180Załącznik 320181Załącznik 320182
Mi odechcialo sie grac (jeszcze w 1 edycji) jak widzialem zachowanie kilku osob w gildii (np. predator) jeszcze teraz zobaczylem, ze nie Bractwem ma dowodzic onimusha do ktorego nic nie mam ale jedynym liderem tej gildii nadal jest i tylko moze byc Klamer.
Pozdrawam. Handlarz
Jak by Klamer dal oczywiscie gildia by byla jego ale jak nie gra to nie widze problemu zebym byl liderem :p
Ps: FART!
Załącznik 320183
Załącznik 320184
FART2:
Załącznik 320187
Predator dowalił do pieca. Moim zdaniem, największy głąb tego tematu :D
Gościu który w poprzedniej edycji swój high naj sraj lvl zdobył jedynie na bocie + miał do tego kilkanaście innych postaci, tylko po to żeby sobie pkty nabijać, ma czelność mówić że bot powinien być dozwolony. TAK PREDATOR. To właśnie specjalnie dla Ciebie został stworzony antybot. Jaką trzeba być cebulą, żeby ustawiać program tylko po to aby wbił 15 lvl i zgarniał za to całe 15pkt (UWAGA, koszt 300 pktów to 10zł - C E B U L A). Wolę grać w grupie 5 osób, niż z takimi PRO GEJ-merami jak Ty. Mam nadzieję, że oszczędzisz bólu innym graczom i nie odwiedzisz nas na serwerze. Chociaż jak widać po wypowiedzi, nie masz na to czasu... pewnie lekcje z "Przyry" odrabiasz.
Także pozdro dla pro fajnego Predatora, zapraszam na servery typu Orsh.
'Edit':
Poprzedni temat i wypowiedź ów wyżej wymienionego gracza.
Dziękuję, dobranoc.
5tka
przecież już na tamtej edycji każdy się zorientował ze ten predator to jakieś dziecko za którym biegały tylko jakies petosy i sotepy na mc, sam bocił na pro elo wpt na orczach all days
senior predator się pospinał jak prawda wyszła na jaw że rok szkolny się zaczął wprowadzili anty bot to jak tu grac skoro tyle nauki XDDD
no w sumie co racja to racja, A tak btw. Zakladajcie te konta bo gra sie przyjemnie + ma zostac dodany w chuj wielki Teren, wiec cos sie tutaj dzieje ;)
Ps: Dodam Stan postaci :p
Załącznik 320192
Ludzie, Spike Sword Quest dziś o 20, kto może niech się loguje!!! Spotkanie na środku miasta!!
Załącznik 320262
Down: spozniles sie xd
Eiva :D i loot:
Załącznik 320263
+
Załącznik 320264
Załącznik 320265
Dzisiejszy spike sword pod wzgledem loota byl bardzo owocny... zarowno z piratow jak i naszej ekipy, ktora polegla w starciu z sea serpnetem :/, stwierdzilem, ze nie odpuszcze tej pizdzie i domeczylem dziada solo :D, na koniec udalo sie wjebac w koncu spike sworda na +4, zeszlo tylko jakies 400 perel i z 40k nim sie udalo XD. Wszyscy którzy padli... hymm Onimusha sie wyrabal tez, takze pewnie bedzie replay z rozrywki, tym razem przebiegniemy sea serpenta pewnie xdd.
Załącznik 320303Załącznik 320304Załącznik 320305
Jak mnie bolą oczy gdy widzę złe zastosowanie słowa "bynajmniej" -.-
Fakt, nie wiem czemu połowa ludzkości myli bynajmniej i przynajmniej xD. Btw. jutro pewnie znow hostniemy spike sworda questa wieczorem, takze kto chetny niech pisze :d
Załącznik 320387
Rzadko cokolwiek wrzucam, ale jest piękna okazja :)
Pierwszy na serwerze:
Załącznik 320457
Również pierwszy Full Hunter na serwerze, ale to było już dawno...
Załącznik 320458
Zapraszam do gry!