Siemanko, jutro deworga moje pytanka:
-będzie można noobkami na folde wbić i dostanę nagrodę jak serwer zabije deworgę?
-podobno mają zwiększyć exp za kamyczek
piszcie co wam się nasunie ;'d
Wersja do druku
Siemanko, jutro deworga moje pytanka:
-będzie można noobkami na folde wbić i dostanę nagrodę jak serwer zabije deworgę?
-podobno mają zwiększyć exp za kamyczek
piszcie co wam się nasunie ;'d
Nie wiem o co chodzi ale chcialbym sie dowiedziec czegos na ten temat ;D
prawilnie przypominam.Cytuj:
darusio napisał
20-40lvl poh
40-60lvl derfia
40-80lvl folda
70+ edron i ghostland
ah, no i prawdopodobnie w tym roku można użyć obu kamyków więc stone of wisdom będzie w cenie
A ja mam inne pytanie, czytałem ale nie doczytałem się. Chciałbym zrobić tego eventa dwoma postaciami (jeden acc). Mam taką możliwość tylko wtedy gdy np. jedną pójdę zabić potworka w tp a drugą pójdę bić samą devorgogę lub blooms of doom? A jeżeli nie mogę tego zrobić to czym lepiej mi iść na to , do wyboru 80ed z 64mlvl czy 112 ek z 98/92? Jakieś rady, wskazówki, jak bić kolejne wcielenia w tp?
możesz sobie skoczyć druidem na folde/edron i nakurwiać aż bossik padnie, jak dostaniesz info w questlogu że będziesz mógł odebrać nagrode to relogujesz na knighta i idziesz na edrona nakurwiać żółwia i jak dostaniesz info to masz już spokój i nic nie musisz więcej robić.
na to jest cały dzień teraz
Te bossy będą dostępne przez cały jeden dzień, czyli jak ktoś je zabije to one się zrespią ponownie czy jak? Jak przyjdę z pracy o 15 to jeszcze będę mógł je ubić czy już będzie zapóźno?
cały dzień można je ubijać, nawet jak ktoś je zaraz po ss jebnie
musisz też być w pokoju co najmniej 60 sekund przed momentem śmierci bossa
Wiadomo może, ile taki stone chodzi średnio na markecie?
Czyli jak dobrze rozumiem ten event, wchodze w tp zadaje dmg bossowi i dostaje nagrody?:D
Nie nie w tym roku to zmienili musisz zadać jakiś tam procent ogólnego damage w ciągu ostatnich 60 sekund życie bossa na tibiopedi zresztą jest info.
Cytuj:
Uprawnienie do ubiegania się o nagrodę może mieć miejsce wtedy i tylko wtedy, gdy Twoja postać wystarczająco przyczyniła się do walki z jednym z wcieleń Devovorgi, z blooms of doom lub samą Devovorgą w ciągu ostatnich 60 sekund przed śmiercią danego stwora. W quest logu pojawi się odpowiednia informacja o tym, czy udało Ci się uzyskać uprawnienie do ubiegania się o nagrodę.
Nowy kamyczek dodaje zawsze 2lvl nie zależnie jaki się ma np uzyjemy na 10lvl będziemy mieli 12lvl, użyjemy na 700 będziemy mieli 702lvl
I moje pytanie
Nie wiem czy jest sens pchania się 131 knightem na faccu na ghostland z run zabardzo go nie pobije a zbliska zabardzo nie chce podchodzic bo nie wiem ile może mi walnąć z łapy co myślicie? facc jak cos wiec exori hur odpada
jeśli ktoś będzie go exetował to raczej nic Ci nie szkodzi go bić.
Coś wyczuwam, że może być ładny zysk z kamyków w tym roku:)
Pytanie mam. Jeżeli w quest logu (po zabiciu jednego bossa, nic innego nie robilem) pojawiło mi się "1 of 1 required successful attempts for the reward permission" to oznacza to, że będę mógł odebrać wszystkie nagrody? (w sensie mój przedział lvl i kamień który daje lvl)??
^ tak
Jak zabilem 2 bossy +70lvl to bede mogl nagrody odebarac dwa razy? :D
jak serwer zaszczeli deworge to tak ^^
oczywiście, ze nie lol, billy nie pierdol głupot
1 postać może dostać 1 x nagrody
czemu nie moge wejsc w teleport na foldzie?[66lv]
gdy probuje wejsc V
14:10 An unknown evil is dwelling deep under Vengoth and strange portals have appeared all over the world...
Ktos juz uklepał i mozna juzp ojsc na vengoth tylko?
no to inferna to pewnie troche zejdzie w porównaniu do innych swiatow
Czyli żeby ukończyć (mieć możliwość odebrania nagród) questa trzeba mieć premium? Bo muszę zbić tego żółwia albo tą ośmiornice :D?
nie trzeba
Mógłby ktoś wyjaśnić debilowi o co chodzi w tej Devovordze, jakie są nagrody i co powinienem zrobić żeby je dostać na np. 150 ed?
tu wszystko je
http://www.tibia-wiki.net/wiki/Rise_of_Devovorga
Trzeba mieć PACC aby odebrać wszystkei nagrody łącznie z kamykiem? W QL czasem nie są zbuggowane te liczby? Bo mam ciągle 0 of 1
jeżeli się mylę poprawcie
żeby odebrać nagrodę nie trzeba mieć pacc
może nie zadałeś wystarczających obrażeń
to jakie dmg trzeba wykręcić? jak to zrobić najlepiej 130ek facc na phromodzie?
poszedłem teraz na gl na tego bossa na mc jednym charem cały czas sd szło drugim poszedłem jak miał red hp i tym drugim charem mam 0 1
Jaki komunikat powinien się pojawić kiedy wszystkie potwory zostaną zabite w tym samym czasie?
waznie pytanie, do kiedy będzie można odbierać nagrody
te bossy w tym roku takie mocne, czy jakas zmiana po wczoraj zaszla i nie mozna ubic?
poszedlem na tego chikantona w edron i 400 ekiem nie moge nawet go do yellow zbic, a w tamtym roku moglem zsolowac jak dobrze pamietam.
W tym weszło kilka zmian do tego eventu. Między innymi siła bossów (trudniej je ubić)
Jak sprawdzić czy świat wykonał zadanie??
wyświetli się komunikat:
"Thanks to the mighty and fearless Tibians who drove Devovorga back into her abyss, your regeneration has been improved."
"You made it - Devovorga, the incredibly powerful weapon sealed deep below Vengoth, was destroyed."
"Upon her death, energy was released all over the world - the next month, it will boost your health and mana regeneration."
"Congratulations, Tibians!"
@ czy te małe bosy muszą wszystkie paść w jednym momencie? czy wystarczy że po prostu padną?
za to zadanie dostałem stone of insight, stone of wisdom jest jeszcze dostępny? jeśli tak to jak go zdobyć?
w tym roku jest stone of insight zamiast wisdoma i jest on lepszy, użyj go na edron a otrzymasz 2 lvle
CO do stone of wisdon to w tym roku można go zdobyć odkupując go od jakiegoś gracza co miał go z lat wcześniejszych, również można go użyć ale tylko w tym roku
Kamienie można oddać nie tylko na edron ale i w thais
Milos - EDRON
Trimegis - THAIS
Po ile u was stoją kamienie bo na Neranie po 200k
Można użyć więcej niż 1 kamienia na danej postaci? I czy jak mam np. 30 lvl to mogę odebrać nagrody tylko w tp co był dla mojego przedziału levelowego czy w obojętnie który
Tego kamienia da sie uzyc raz na rok od 1 do 30 wrzesnia, jesli serwer zabil devovorge. Jeden na jedna postac. To czemu ludzie to kupuja?
A i jak moj serwer dzisiaj zabil devovorge to jutro tez sie pojawi czy to juz koniec?
To prawda, że to już ostatni rok tego Eventu, czy to zwykłe ploty?!
Można użyć tp tylko tych, w których były potworki na Twój przedział lvlowy (np. masz 30 lvl to nie wjedziesz w tp gdzie był potworek na 70+ lvl).
Jeżeli zabito samego bossa - Devorgogę to świat Twój zaliczył już event i nie będzie on jeszcze raz ponawiany.
Jeżeli chodzi o kupowanie tych stonów to nie mam pojęcia. Może są to osoby które nie mogły się dołączyć do eventu a chcą zalvlować.