Nowe światy PVP start 26 sierpień (Quilia i Hydera) - bez możliwości world transferu.
Jest już temat o łączeniu światów, ale o nowych servach jest tylko mała wzmianka. Ten temat jest stricte o nowych światach.
Na światach będzie zablokowana możliwość transferów przynajmniej na dłuższy okres czasu.
Czytajac tego newsa aż przypomniał mi się okres gdy włączano Aurorę i Aurerę, kolejki nawet na paccu po kilkaset osób, walka o każdego rata, to były czasy :D
Cytuj:
Cipsoft napisał
We plan to set up two new Open PvP worlds: Quilia and Hydera.
These worlds will be blocked for character world transfers for a significant amount of time. However, please note that depending on how their populations evolve, it may still be possible that these worlds will be opened for transfers or even be merged with other worlds at some point of time.
We will inform you once the exact dates of the aforementioned mergers and the set-up of the new worlds have been determined.
Cytuj:
Po polsku napisał
Planujemy włączenie dwóch nowych światów PVP: Quilla i Hydera
Światy będą miały zablokowaną możliwość transferu przez znaczący okres czasu. Jednakże w zależności od tego, jak mocno będą zaludnione, może być możliwe, że w dalekiej przyszłości zostaną wprowadzone transfery lub nawet połączone z innymi serverami.
Więc jeśli na światach będzie utrzymywała się duża liczba graczy, transfery prawdopobnie nigdy nie zostaną włączone. W mojej opinii początkowo transfery będą wyłączone przez jakieś pół roku, a potem w zależności od liczby graczy pomyślą co dalej. Ja osobiście wystartuję palkiem lub magiem.
Macie jakieś strategie jak początkowo szybko i bez kasy wbijać levele? Jak tak to piszcie tutaj ;d
Źródło: http://www.tibia.com/news/?subtopic=...flist=11111111
@edit 25.07.2014
Nie będą to światy Retro pvp.