Siema ! po nieudanych próbach paczowania bota itp chce kupić jakiegoś bota za mała kasę najlepiej , słyszeliście o czymś innym niż tym iBot z allegro ?
Wersja do druku
Siema ! po nieudanych próbach paczowania bota itp chce kupić jakiegoś bota za mała kasę najlepiej , słyszeliście o czymś innym niż tym iBot z allegro ?
Jak za małą kasę to CoreBot. Ale nie spodziewaj się szaleństw - bot nie jest perfekcyjny. Chociaż ja na nim śmigam od ~roku i bana nie ma.
to mówisz ze nie najgorszy ten CoreBot ;d?
jest jeszcze jakiś Tibianic
CoreB jest
- tani (15zł/30dni lub 45zł/90dni)
- bardzo mało wykrywalny (1 osoba dostała bana jakiś czas temu, jedna przez ponad rok)
- świetne community (masz problem - pytasz na chacie/robisz temat - w ciągu kilku godzin masz rozwiązanie)
- cholernie prosty (zaawansowane skrypty robisz w po mniej niż tygodniu używania bota)
- średnio nadaje się dla palków/magów (ma problemy ze zbieraniem loota)
- czasem są błędy (usuwane w ciągu kilku godzin po zgłoszeniu)
- polski autor z którym masz konktakt non-stop
Jakbyś miał jakieś pytania to zapraszam tutaj lub na pw
uu to troszkę lipa bo ja jestem palkiem właśnie ;d
moze jakos da rade ;d
Generalnie jak nie zależy Ci na jakimś super-pro-elo bocie to Core jest naprawdę OK. Sam zrobiłem już kilku palków 30-50lv bo tak jak mówiłem - możesz zrobić praktycznie każdy skrypt. Jedyne ograniczenie to wyobraźnia ;d
Ofc możesz po prostu użyć XenoPatchera i mieć XenoB :P
jak chcesz być pro to wydaj te 23zł i kup sobie windbota, 8zł droższy od core a milion razy lepszy
jak na allegro nie znajdziesz aukcji z botem to zapraszam do mnie tibia-ibot.pl różne boty do kupienia
no to się zaloguj na byle co, byle co tam wpisz..
no i jak wpisuje tam byle co w XenoBot Injector , to wyskaluje cały czas Wrong username or passworld...;/
Co to sie dzieje, że już takich rzeczy zrobić nie potrafią, jak wszystko opisane xd. No ale tak:
1. Patchujesz
2. Otwierasz bota z ikonki injector patched
3. Wpisujesz byle jakie haslo
4. Inject
stara zasada - nie umiesz to się naucz lub nie boć
no to tak patchuje plikiem "xenopatcher" , następnie włączam bota plikiem Injector.exe" , i tam wpisuje byle co i pisze mi cały czas wrong pass i nie mogę dać inject ... może mam jakaś lipną wersje patcha , miałem ja w pliku "ZdjeciaCiociHelenkiKEYLOGERY_SMI"
Nie włączasz injector.exe tylko injector_patched.exe, który się utworzyl w folderze z botem
22:11 Welcome to XenoBot!
dziękować !!! udało sie teraz zapoznaje sie z instrukcją obsługi ;d;d ale i tak nie wiem czy nie lepiej kupić tego co koledzy polecają pare postów wyżej
Windbot>Xenobot>Corebot
Poza tym xeno wyrabia i jest spoko, jak za free to bym nie kupował winda
A co z nim robią?
@hugo999 ;
coś tam niby było, że darkstar przepisuje go do c++? czy coś, nie pamiętam dokładnie
1. Jak już ci pisałem wcześniej to wciąż XenoBot, następne wersje będą nazywane od planetoid... udzielasz nie na forum xb a takich podstaw nie wiesz
2. Skąd pewność ze nowy Xeno nie zostanie złamany w ciągu x miesiecy?
Mało prawdopodobne że Darkstar użyje VMProtect, pewnie dał jakieś swoje autorskie rozwiązanie które jak wiadomo już raz zawiodło chociaż upierał się ze xb jest nie do złamania.
Nawet jeśli da swoje rozwiązanie czy VMProtect (są unpackery do tego), można podstawić stronę autoryzacji w fiddlerze czy zmienić funkcją writeprocessmemory, Spectrus czy DarkstaR wspominał że będą 2 strony autoryzacji loginu i hasła, w razie padnięcia jednego, więc wystarczyłoby podmienić w odpalonym xeno, na wzór a'la NeoMC stringa strony autoryzującej.
Apophis Relased, czas na działanie. ;)
Edit:
Działanie skończone. Misja wykonana.
może jakieś tipy ? wywaliłem część odpowiedzialną za sprawdzanie oryginalności pliku ale nie mogę znaleźć dokładnego fragmentu odpowiedzialnego za weryfikację. 1szy etap to chyba sprawdzanie czy jest update, a 2gi to logowanie? wydaję mi się że status zweryfikowania to EBP-10, ale nie znam asemblera
Szybszy sposób, podmiana strony logowania przez writeprocessmemory + napisanie odpowiedniego skryptu w php.
za pomocą wiresharka wiem już jaki skrypt napisać tylko brakuje mi podmiany strony logowania w samym xeno
verify.xenobot.net
wiem jaka jest strona, mam na myśli samą podmiane strony w exeku
cheat engine i szukaj :D
dobra doszedłem w końcu jak zmienić pamięć za pomocą winhex'a, okazało się jednak, że odpowiedz serwera na konto z licencją to nie good albo ok tylko coś innego :S
Jesli injector w nastepnej wersji bedzie łamał się tak samo, to zrobie patchera ;)
@hugo999 ;
Tak z ciekawości, podeślesz swoje rozwiazanie na PW?
hmm udało mi się dostać passy do konta z licencją i podłożyłem caly input do mojego php, ale bez skutu. te 2 hashe muszą się zgadzać z tym co wygeneruje sam xenobot u mnie, ale nie mam pomysłu co się pod nimi kryje.
robiłem już to wielokrotnie, może problem tkwi w samym php? zrobiłem proste echo, które wyświetla 'good|435c76c8fd7c951b585f1ceb509872ba|4bf7250e9fb 5771222e0ba13580f947a|You have 30 days left on your XenoBot subscription.'
A konto stoi na twoim Hardware ID? Sprawdź czy twoja strona stoi na hoście co nie ma reklam - kliknij pokaż źródło powinien być sam twój string.
czyli o HWID zapomniałem, nie mam pomysłu jak sobie z tym poradzić. strona siedzi na hostingu bez reklam, w kodzie nie ma nic innego niż string do xenobota
Hejka, wiem, ze nie moj temat, jednak pisze z zapytaniem, ktorego bota najlepiej uzywac do 203 ms, chodzi mi glownie tylko o exp, byle jak najwiekszy exp na dlach, bede bocil tylko, gdy jestem przy komputerze, zaznaczam tez, ze nigdy wczesniej bota nie uzywalem i przed koncem wakacji chce sobie wybocic troche wiekszy lvl dla lepszego expa manualnie.
Ktory bot najlepszy, najmniej wykrywalny?
Pieniadz nie gra roli, jezeli TEN bot bedzie najdrozszy.
Nie podawajcie mi linkow ani nic podobnego, tylko wasza opinie i nazwe botA, SAM znajde co potrzeba.
windbot