Siema, gdzie mogę zarobić 96 rp? potrzebuje kasy, exp nie ważny.
mogę mieć ze sobą od czasu do czasu 107 EK.
Wersja do druku
Siema, gdzie mogę zarobić 96 rp? potrzebuje kasy, exp nie ważny.
mogę mieć ze sobą od czasu do czasu 107 EK.
choseny
moze muggy plainsy? prismatic bolty /crystaline arrowy i jazda tam bardzie profit napewno albo wyrmy darashia/liberty
Czy wy na prawdę żyjecie w jakimś innym świecie ludzie? Lizaki to nawet na 130 ciężko zarobić, tam trzeba mielić po 3h na głupie gówno za 5k
whttps://www.youtube.com/watch?v=ipHUvyaA2C4
Postawilem na muggy 90 pallka, to mialem 25k+/h profitu, na chosenach 160 palem troche ponad 35k.
Dobij ten 100lvl i ghastly dragi.. kolega 96lvl palem je bil ja je ogarnialem po 1 powoli 90lvlem nie jest to za trudne tylko musisz zrobic childrena pare misji i wratha (bodajze dwie pierwsze) albo oddac 8 lub 9 tomow i uzywac fire walli tak samo jak choseny wykupic czar 'exana mort' i uzywac go co jakis czas i najwazniejsze nie dac do siebie podejsc zapakowac rust removery blokowac korytarze zeby nie wylecial drugi gdy dobijasz pierwszego i... nie bac sie zwastowac troche many zeby uleczyc sie exura san zamiast exura ciagle :-)
na choseny nie mam tomow oddanych, muggy plains byłem, nie raz, nie dwa, albo ja nie mam szczęścia, albo Wy tak farcicie z tym lotem. Wyrmy darashia ostatnio poszedłem z crystalline arrowsami=waste.. może jeszcze jakieś propozycje?
@down
Przecież z tych drill wormów nawet nic nie leci, więc jak zarobek?
Na jedne choseny nie trzeba oddać ani jednego tomu.
http://www.tibia-wiki.net/wiki/Temple_of_Equilibrium
Jeżeli chodzi o zarobek takim palkiem to drillwormy w kazo, póki nie masz jakiegoś 130 na ghastly.
Nie ma lepszych miejsc co do zarobku.
Możesz jeszcze próbować bić kopalnie np na destro hellu (ciężko dojść) albo mary + destro pare przy zejściu na -2 w kopalni, expiłem tam koło 100 sam zwiedzając i było nawet ok.
Nie wiem czego oczekujesz kolego. Z drill wormów leci od cholery kryształków a jeden kosztuje 400gp. Złapiesz ich z 50 minimum na huncie. Do tego amulety, i tak dalej.
Choseny waste. Na 15 huntów godzinnych tam ze dwa razy miałem 5k-10k profitu. Raz chyba wyszedłem na 0.
A zazwyczaj jest to koło 30-50k profitu, dam Ci dzisiejszy przykład mojego huntu na chosenach.
http://lootpic.com/lootpicImages/lootpics/37278.jpeg
Proszę.
+ waste na wyrmach
what a bullshiit xDDD
Tutaj się nawet nie wypowiem. Po prostu.
Wyrmy zawsze spoko.
@up
nightmary dla profitu, serio ? na 3 taski nightmarów wypadły jedne bohy. Polecam. NIgdy w zyciu nie zrobie tego taska.
Crystal spidery z ice golemami i wyvernami na lodowcu w svar - moim zdaniem profit. Na tym lvlu co masz to nie musisz sie martwic o mane na samo leczenie (co najwyżej exurka na paraliz). Wez tak z 20 energy walli na wszelki wypadek, do tego 70smp i 20shp i 1000 drilli. Gwarantuje ci profit z samej kasy i creature products. Do tego jakies silki i k-sety = bedziesz na niezly plus. A jak masz eka na 150+lvlu to wyloguj go gdzies w poblizu i zbieraj nim plate army i c-swordy ktore czesto leca na crystal spiderów. Ja tak robilem i nieraz mialem w sumie 25k profitu w godzine.
Wyrmy tez dobry pomysł, szczegolnie jesli biega tam jakis bot ek ;) Z crystall arrowsami i warsingerem oraz skillami 100+ przebijesz jego dmg i zgarniesz loota ;P Bilem tak wyrmy na 110lvlu i w godzinke mialem czesto po 12k w kasie + 3 focus cape i inne rzeczy a 2 razy composite hornbow :) Suppli bierzesz tak 1200 c-arrows, 100smp i 50shp. Bedziesz w miare szybko lvlowac na prem staminie wiec mana i hp to nie problem (co najwyzej od czasu do czasu utura gran). Profit tez gwarantowany.
Odpusc sobie choseny narazie, mozesz sie wylozyc przy schodzeniu do tego Temple of Cośtam na Muggy plains :P Masz tam 5 chosenów w ciasnym pomieszczeniu - albo przebiegniesz szybko z shielden na full defie, albo trap i dead. Jak nie masz szczescia i nikt tam nie expi to moze byc niewesolo. Co do profitu na chosenach - jest owszem, ale ja mialem od czasu do czasu niewielki waste. Chociaz ogolnie w przeliczeniu na wszystkie hunty od 140 do 155lvla to profit bym kolo 400k :)
Co do nightmarów - wypadną ci 2 i leczysz sie jak szalony = waste. Niewarto brac na to taska nawet :/
Lizaki na muggy plains - moze byc profit jak priestów nie bedziesz za czesto bil - no i fire walle to podstawa :) Uzywaj na nich drill bolty.
Wszystko zalezy tez jakie masz skille. Jak 100+ to powinienes miec profit na miejscówkach wymienionych przeze mnie.
I ogolnie taka zasada na miejscówkach wymienionych wyżej - jesli pod koniec hunta zauwazysz ze masz jeszcze sporo capa to zbieraj vialki - najpierw te najmniejsze potem te po smp/shp. Zawsze to dodatkowa kasa ;P
Nie ma co ci pomagac bo po 1 wiekszosc osob ktore sie tu udziela i zachwala swoje respy EXPILO TAM! Tak samemu! EXPILO i nie mowa tu o 1lvl czy dwoch tylko po 20-30! Osobiscie nigdy nie lubilem wyrm/nightmarow do czasu... dorwalem jakims cudem wolny resp (1-2 osoby max byly) i co? i proftando :] Task na nightmary zrobilem 3x nie sellajac loota (nawet gpkow) i liczac mniej wiecej zwastowane poty... zyskalem sporo hajsu+wbilem szybko lvl tylko co ty chcesz od respow gdzie wyleci i 1 item i masz profit na nastepne 3-4 wypady po 1.5h kazdy jak pojdziesz na pol refilla i sie poddasz? Paladyn to profesja ktora naprawde ciezko miec waste szczegolnie ze 20gp strzala a sd 100gp a dwa hity ze strzalki przebijaja sd maga... + bijesz z daleka na hp i praktycznie nie dostajesz hitow od takiego chosena -.-
Dam ci przyklad zrobilem 1 task na quary 90msem profit 11k drugi task waste 30k trzeci task? profit 120k dwa relice i skull helmet na jednym wypadzie + masa innych rarow POWTARZAM CI! MSEM!!
Ale zawsze mozesz bic dragi na veno d lairu i gsy na pohu oraz zbierac plate armory przeciez to pewny pieniadz z kazdego hunta ci spadnie :]
Nie chce mi sie czytać nawet postow innych,wiec nie wiem czy juz ktos tak odpowiedzial czy nie,ale ja polecam yalahar cemetery-1,culty,muggy plains,i war golemy z energy wallami.