Jakaś specjalna taktyka na old widow dla 100 MS'a? Bo jutro kończę GS taska i zastanawiam się czy dam radę to zabić =D
Wersja do druku
Jakaś specjalna taktyka na old widow dla 100 MS'a? Bo jutro kończę GS taska i zastanawiam się czy dam radę to zabić =D
Fire walle i spamisz SD.
rzuć tak by miała dużo do obiegania i git. Jak postawi gs'a /gsy to wbiegasz na dół w miejsce 1vs1 i dalej sdkujesz aż padnie. Tylko Energy/utamo miej bo na combo może Cie zdjąć
jeśli nie będzie miała do Ciebie dojścia a zadasz dmg to przejdzie
Old Widow rzuca posion bomby które rozwalą twojego fire walla. Najlepsza taktyka to zabrać kilka SSA, stanąć w dolnej części rooma tak żeby bić mógł Cie tylko boss i spamować sd.
po co kombinować ;d raczej izi sprawa
http://www.youtube.com/watch?v=3Wj4huboAVs
Jezeli nie zabiles jeszcze to mozesz sobie wziac 1 ssa na wszelki wypadek ;p
tak z ciekawosci zapytam, gdzie robiles taska na gsy? i od ktorego levela mozna sie brac za takiego taska?
Zrobiłem 8 misji Ape City na szybko i polatałem tam, jest bardzo okej, tylko irytujące te behe strasznie są, ale przebiegam=D
100 MSem spokojnie, robiłem do 250k/h, profit..średnio bardzo i bardzo losowo, zależy też czy robisz lootbaga (ale problem jest bo nie przerzucisz przez tp go, więc trzeba itemy przenosić). Ogólnie jest lajt, trzeba uważać na dziury z quarami ale jak wpadniesz to też hardcore nie ma.
Ja byłem tam kilka razy, a ostatnie dwa wyjścia to kończyłem MFy na hydrach, i spadły dwie pary boh z pierwszych zabitych hydr, to się coś tam zwróciło =D
Kurna podziwiam Cie, ze na 100 levelu biegasz sorcem obok behe jak gdyby nigdy nic. Ja obecnie wastuje hajs na workerach (87 level) bo nie mam pomyslu na nic innego, a na zielonej staminie to calkiem przyzwoicie, dzisiaj udalo mi sie rekordowo wyciagnac 280k/h. A i tak jak sie zdarzy, ze dostane combo od kilku i mam red hp, to od razu panika i szybko hotkey na myszce na exure gran. Cos, jak na tym obrazku:
http://24.media.tumblr.com/tumblr_l7...1id2o1_500.jpg
Tak offtopujac, to prawda, gdzies tak dopiero od 150 levela zaczyna sie fun z gry sorcem i ogolnie wtedy mozna ponoc dobre profity nim czerpac?
na zielonej masz niecałe 300k/h na workerach 90 sorem?
ja już dawno nie grałem ale pamiętam, że taką postacią można było tam wyciągnąć 500-600k/h z thunderstormami latając po 3-4 dziurach
wiem, że na expie x2 zrobiłem tam 40-100lvl w jakieś 2 tygodnie grając prawie tylko na zielonej
na poty też waląc vis hury/gran vis luxy
Przecież na dobrym tobie za tp z ava byś miał 300k/h bez stresu, nie mówiąc o wyrmach - 400k
Co do old widowa jak jeszcze nie biłeś to zamiast woi i spellbooka jak ten mało myślący pan z filmu weź mms i jakąś broń dającą +3 defa
Ja mialem 75~~ sorcem cos ok 600k/h na zielonej. Wystarczylo postawic bota na sd darashia dl :D
ps. 1kk zwastowalem moze w 3 -6 dni, wbijajac sporo lvl . Nie zbieralem loota zeby szybciej lecialo :D
bumpne
mam 99 ek i mam zabicz old widow
dam rade czy bedzie cieszko?
jaka taktyka? na wikia pisza ze full def i spam exori~
moze jednak dac full atk?
Ja na 92 lvl ek zabiłem old widow... nie pamiętam, czy full atk, czy full def, ale faktycznie spam exori... chyba raz mnie walnęła jakoś mocniej (koło 700), tak to biła ~300.