Czesc, poszukuje telefony z andziem. Zainteresowała mnie Motorola Moto G, Samsung Galaxy s3 Mini, Który będzie lepszy? polecacie jakieś inne?
Wersja do druku
Czesc, poszukuje telefony z andziem. Zainteresowała mnie Motorola Moto G, Samsung Galaxy s3 Mini, Który będzie lepszy? polecacie jakieś inne?
ref~~
sgs 2 mysle ze wylapiesz za tyle a lepszy o wiele o tamtycg
lub większy ekran L9 z tym, że sgs2 lepszy no ale l9 nówke byś kupił
sgs2 nie opłaca się wg kupować. Z tego co wyczytałem, to Moto G jest dużo lepsza od l9..
przecież sgs2 jest najlepszy w tej cenie... czemu się nie opłaca? Moto G ma do dupy układ graficzny i dużo jest w tyle według mnie od l9, a co dopiero sgs2
W tej cenie dostaniesz htc one s z520, bardzo fajny sprzęt, dostaniesz sony xperię T, jeszcze lepszy. Oba lepsze od sgs2, sgs3 mini i moto g.
HTC ONE S
faktycznie jeszcze ten htc one s jest... tylko kup ten model co wyżej jak coś bo one się różnią
/down
o to mi chodziło ;p
nie ten co wyzej, tylko ten co nizej. z520e jest sporo lepszy od z 560e
Lenovo a850. Polecam. Używam dobre pól roku i ani razu mnie nie zawiódł, tym bardziej jestem z niego mega zadowolony :D
doceniamy twój post, ale jest lekko nie na temat... też mogę napisać, że posiadam 'jakikolwiektelefon' i jestem z niego zadowolony, polecam hehe tylko to chyba nie o to chodzi
Jiayu G4 :)
rozmowa toczy się w sumie o paru modelach, a ty wbijasz z lenovo.. następnie pacyfic z kolejnym chińczykiem :P
po pierwsze tam jest lg l9 II a ja pisałem o zwykłym ;x po drugie nie patrz na strony typu versus. Przykładowo masz k. graficzną do komputera 512 ddr2 to nie znaczy, że jest lepsza od 256 ddr3.... popatrz w jakiś rankingach układów graficznych etc. Zresztą nie ma nic lepszego w tej od htc one s/sgs2 i tych co się przewinęły w temacie
Podlacze sie do tematu. Rowniez poszukuje telefonu do kwoty 700zl glownie do gier przegladania neta ogolnie taki kombajnik z duzym nastawieniem na gry. Wybieralbym sposrod dwoch modeli; sgs2, htc one s i tu takie pytanie, ktory bedzie wydajniejszy? Galaxy s2 ma uklad Mali400 mp4 co jak wyczytalem pomimo wieku jest niezlym ukladem, a jak sprawa wyglada z htc?
Ogolnie bardziej przemawia do mnie samsung ze wzgledu na slot karty pamieci, niby w one s jest te 16gb, ale duzo zjada sam system, jesli sie myle to mnie poprawcie ewentualnie podajcie jakis inny model
a nikt z Was nie myślał nad rozwiązaniem sony? Xperia S jest spoko, pododawajcie sobie do porównywarek, a może ktoś wybierze.