Witam.
Otóż zostało mi 4 dni pacca i mam zamiar wbić 100 lvl. Prosiłbym o wskazanie miejsc gdzie wyciągne największy exp solo.
Pieniądze nie grają roli, liczy się tylko fast exp.
Pozdrawiam ;)
Wersja do druku
Witam.
Otóż zostało mi 4 dni pacca i mam zamiar wbić 100 lvl. Prosiłbym o wskazanie miejsc gdzie wyciągne największy exp solo.
Pieniądze nie grają roli, liczy się tylko fast exp.
Pozdrawiam ;)
poi dl, darashia dl, frosty, hellspawny, lizardy zao -> wszystko z sd, ew jak masz jakiegoś znudzonego eka to na wavy/hury jakies hydranty/ss/meduzy
A gdzie wyciągnę +/- największy exp/h ?
z tego co kolega up napisał to wydaję mi się, że dle poi bierzesz magma set 200gmp reszta sd i jedziesz ;]
na poi dlach na tym lvlu na normalnym expie bez staminy zrobisz do 600k/h
Dzięki za odpowiedź, pozdrawiam ;)
Podepnę się pod te PoI DLe.
Ile tych SDs potrzeba na oko dla 96 MSa, żeby wbić ze 2kk expa?
A nie lepiej poi dle bić z ava? Przecież to idealne miejsce do tego.
Zawsze wyskakują po 3 z tych "zagłębień" i bijesz 3 na raz, ewentualnie jak 1 wyskoczy to można z sd, żeby exp/h nie tracić.
Może i faktycznie. Chociaż tam może być ciężko samą exurką się leczyć przy wybiegających 3 DL'ach. :o No nic, we'll see.
Co mi tam do wejścia potrzebne, bo zapomniałem?
Holy Tible, Vial of Blood i chyba Vial of Oil, bo nie wiem czy da się dostać jakoś inaczej niż przez ten most, a u mnie zawsze zamknięty. xD
Widziałem jak 120 ed sobie spokojnie radził z magma legami na tych dlach z ava i jakoś mu to szło.
Ale wiadomo 120 to nie 90, więc może być ciężko z ava na początku.
holy tible
vial of blod
vial of oil
pick/lopata/destro field
nie polecam na 90lvlu z ava xd
z ava najlepiej bic jak sie ma na nogach firewalkery
przecież tego nie ma co bić poniżej 130 bez fwb :P i nie da rady się wejść inaczej
co ty dajesz ziomeczku, ja jechałem na 90 lvlu w magma monocle/zaoan robe/magma legs softy+life ringi, na pierwsze wejście jak są 4 dle zakładałem dragon necklace i energy ringa a potem jazda normalnie, na tym lvlu nie opłaca się bić z ava za słabo wchodzi ew. na dobijanie jak ci jeden ucieka a drugi idzie obok niego a tak tylko z sd/gran frigo hur jak jesteś edem, ja tak tam lałem 90 edem na double expie+staminie to robiłem 1.7kk+/h a jak szedłem to brałem ze sobą 80 ava 160 gmp a na reszte capa sdki czyli jakieś 500-600 i heja
no ale bicie z ava to jest bezsensu bo przecież ten ogień to go zwastuje jak psa
normalnie bedzie tam latal, tylko exura co chwile puszczana troche demotywuje ;D
Hmm jeśli targetują cię 3 dle to możesz być pewien, że w każdej turze będzie rzucona f bomba, która zabierze ci ~15hp(?) co kratkę w magma secie, co nie jest małą ilością. Osobiście myślę, że lepiej bić to na 130lvlu z firewalkerami za to w yala masku i royal scale robe
A ja polecam do tych poi dl's kupić Ci Magma Amulety :) Ja sam tak latałem na Dlach Fenrock. Magma legi, Magma monocle, magma boots, zaoan robe, magma amulet i masz 45% od ognia na plus więc to bardzo, w tym secie od dla z wave dostawałem po 100~ a z bomb po 50. Lipa tylko że amulet ma 300 chargersów i szybko schodzi jak się biega w nim po fieldach wiec jak nie bijesz dli to zdejmuj do bp i jak bijesz to zakładaj znów.
A ja tak aby nie zakładać nowego tematu.
Na czym solo expić BEZ WASTE 110 ed ? żeby robić dobre k/h.
@ Xeanix
No o tym mówię że jak nie będzie bił Dli to niech zdjemuje amulet..chodząc po fieldach.
przecież jak chodzi po ogniach to też odejmuje charges amuletowi więc ;d
soule, lizardy z ava, helle z ewallem