Witam,
iBot
czy
Xeno
iBota znam, bo to jak Neo.
Jak z wykrywalnością, co polecacie?
Wersja do druku
Witam,
iBot
czy
Xeno
iBota znam, bo to jak Neo.
Jak z wykrywalnością, co polecacie?
RedBot, WindBot, XenoBot w tej kolejności, za iBota tyle poleciało aż miło :)
Kolega wyżej chciał redbota umieścić na ostatnim miejscu, wierzę że to tylko błąd ;d
teraz najlepiej chyba ten nowy, windbot. Nie ma botów niewykrywalnych. Zależy też jakiego masz kompa i ile tibii chcesz bocić, bo ibot jest strasznie cpu-żerny
chcę, aby był łatwy w obsłudze jak ibot / neobot i tylko to, no i niewykrywalny xD (zwykły cavebot i healing)
sprawdź sobie tego winda, póki co jest za darmo, wszyscy zachwalają, że już jest lepszy od ibota pojawiają sie głosy - mimo że dopiero wyszedł.
Ładny masz photo temat na windzie ;ddd a teraz jakiego bota uzywasz?
@edek2_1932 ;
dziękuje;]
obecnie ibot jeszcze bo nie ma skryptów na winda, ale sie przesiadam zaniedługo:P
To ja już nie wiem.
@edek2_1932 ;
Będzie coś z tego bota co używasz? Czy iBota lepiej ciągnąć? Bo Ty widzę bocisz h-lvl na iBocie, nie boisz się bana? Podobno trefny się zrobił :(
teraz wszystko opiera sie na raportach ;D
przecie mówie że używam ibota, ale zamierzam zmienić zaniedługo na winda:)
Dużo ludzi mówi że windbot już lepszy jest od ibota, więc chyba warto tam bocić, tymbardziej że teraz za darmo jest.
To co,
Niedługo WindBot
Teraz iBot/XenoBot, tak?
Co lepsze:
iBot czy Xeno?
Bo nie będę na Wind Beta bocił ;d, wolę zapłacić za lickę.
ja uważam że wind już jest lepszy.
I CPU ponoć tez lepsze od ibota.
@BBsrv ;
Ty na VPS jedziesz BBot, ale to pewnie małe lvl farmy, co nie?
A jakieś lepsze koxy na Xeno ciśniesz, tak?
Chyba najpierw na rozruch małego hara postawie na windzie, naucze sie skrypty robić :D
Pokaże mi ktoś interfejs winda? Wygląda jak ibot, czy elfbot?
@Ptasia Grypo ;
Ja na bbocie jade, dla knajtów idealny i prosty. Z tego co wiem to @Ziemek ; boci na xenobocie i od niego właśnie wiem ile mu tibii idzie na vps, wiem też od innych osób ile ibotów na vps pójdzie, dlatego mogę powiedzieć z czystym sumieniem że na xeno/bbot idzie spokojnie 5-10x więcej tibii jak na ibocie
@H5N1 ;
Xeno to zupełnie inny wygląd, on "podpina się" pod tibię i wszystkie opcje masz w tibii, klikasz na swoją postać prawym i masz dodatkowe opcje od bota ;d
wind jeszcze nie używałem, zajrzyj na ich foruma, myślę że będą jakieś sweet focie z nk ;d http://forums.tibiawindbot.com/
Xenobot ma unikalny, niepowtarzalny interface, jeżeli można to tak nazwać. Skrypta modyfikujesz, ustawiasz poty, targetting itp w kliencie tibii, tak jakbyś backpack otwierał :)
Klikasz prawym na screenie tibii i masz opcje do wyboru, np targetting pokazuje Ci sie jako nowe okienko rozmowy i tam sobie ogarniasz, walker Ci sie wlacza pod backpackami i tam tworzysz wpt itp, musisz screeny xeno sobie gdzies zobaczyc to ogarniesz, np w google grafika.
Licencja kosztuje 5,75$, mimo, że na forum jest crack to ja zawsze kupuje licencje, gdyż szanuje autora;]
Zanim nie zaczęły sie te dziwne* bany to nikt nie dostał bana za xenobota, natomiast za ibota dużo ludzi dostawało, średnio co 15-20 osoba z tego co czytałem temat na ich forum.
*dziwne, dlatego, że pojawili się Ci nowi gmowie itp i jakoś tak dziwnie te bany lecą :P. Nie wiem, może ten nowy skrypt banujący botterów uaktualnili albo co.
Osobiście dostałem bana na pojedynczych postaciach, jakieś 5-7% charów mi usuneli. Raz się zdarzyło, że straciłem 30 charow na raz, ale to przez bbsrv, bo kupiłem od niego chary, które miały ten sam account i tylko numerki się zmieniały :P
Jak zbanują Ci jednego z takiej farmy, to lecą wszystkie chary z identycznym accountem
Także tego...
Dobra, wybrałem XenoBota
Pytanie tylko, czy da się kartą kupić (tak jak PACC)
I mam pytanie, jakie wymagania muszą byc spełnione, żeby PACC scrolla do ręki dostać ;d
Xenobota da się tylko przez Paypal kupić, można też przez resellerow za gpki, nie spotkałem jeszcze resellera, który by oferował możliwość kupna kartą.
Na kupno pacc scrolla nie ma żadnych wymagań, możesz kupić ile chcesz itp. Restrykcje są tylko na sprzedaż tych pacc scrolli
@H5N1 ;
Dodam tylko, że jeśli chcesz kupić kartą to nie będzie większego problemu, bo przez paypal można zapłacić kartą (jak nie będziesz miał hajsu na saldzie podczas płatności to będzie wołało dane kraty ;) )
a wymagania na transfer scrolla dalem ci w temacie co pisałeś o scrollach w pomocy xd
@H5N1 ;
taa, nie musisz dodawać karty, po prostu załóż pp i kupuj normalnie xeno i potem cie przekieruje do pp i wtedy podajesz dane karty i płacisz :D