Poda ktoś sprawdzonego bota z crackiem który jest dobry ?
Jeśli ktoś napiszę Red Bot Pro to poproszę o streszczenie cracka bo męczyłem się z nim 2 godziny i nic nie wszyło.
@edit chodzi o darmowego albo z crackiem
Wersja do druku
Poda ktoś sprawdzonego bota z crackiem który jest dobry ?
Jeśli ktoś napiszę Red Bot Pro to poproszę o streszczenie cracka bo męczyłem się z nim 2 godziny i nic nie wszyło.
@edit chodzi o darmowego albo z crackiem
Proponuję TA, jako że jest to darmowy bot. Dość prosty w obsłudze, przez ~3lata zero bana, więc spoko.
@up każdy mi odradza TA tylko nie wiem czemu :D
No nie wiem czy najwieksza. Boce na TA od lat na kilku charach jednoczesnie i 0 banow.
Ibot najlepszy od lat :)
@up Płatny. Chyba że nie zrozumiałeś tego co napisałem wyżej.
@up Xenobot to jakąś porażka a nie bot. Lepiej już się by bociło na TA.
Jak nie jakieś ciągle mi staję bo niby zły wpt to jak robię już na mapclick'u to wypierdziela gdzieś poza świat.
Jak nie umiesz ustawić dobrego bota to nie denerwuj ludzi. TA lepsza? hahah dobre sobie nie ma żadnych szans z xeno. Powiem Ci prosto jedyne boty które są na rynku dobre to Ibot - płatny / Xeno - płatny/crack / Red Bot -płatny/crack / BBot - płatny / TA - darmowa wybieraj masz duże pole do manewru ..... :/ Zostały Ci jeszcze boty o których nie mam opinii ale są to projekty użytkowników torga poczytaj po tematach a znajdziesz. I nie wpieraj mi że Tibia Auto to jest bot bo to żaden konkurent dla Xeno.
Po 1. W jakim moim poście napisałem że jest lepsze TA od jakiego kolwiek bota? A po 2. Napisałem że lepiej by się bociło. Bo chodziło mi o obsługę , Ja nie umiem ustawić ? Robię jak w poradnikach i wszystko jak napisali stwórcy skryptów. Po 2. Nie da się chyba już skracować Red Bot'a. A temat powstał byście pisali mi opinie o tym co sami używacie/używaliście...
A ty mi wymieniłeś wszystkie najbardziej znane nazwy botów. I czym mam się tu sugerować ? Bo jedyną opinią jaką uzyskałem od ciebie to że Tibia Auto to nie bot a reszta to że płatne/darmowe.
To może ja się wypowiem jak dla mnie tak
Ibot ciężki do ogarnięcia,ale jak ogarniesz to jest naprawdę dobry
Xenobot łatwy w obsłudze z crackiem oczywiście aktualnie go używam i powiem szczerze jestem zadowolony
Bbot w miare ok,używałem go miecha ale ściągałem gotowe skrypty i też nie narzekam tylko z tego co wiem to podrożał z12 sms na 20+
Ta używam do dziś od dobrych lat i nigdy nie dostałem bana,na każdym bocie jest szansa na bana tylko wystarczy z głową bocic
do innych botów się nie wypowiadam ponieważ nie używałem może pomogę:)
I taka wypowiedź mi się podoba.
@edit
Skąd wezmę MC pod 10.22 ??
http://tibiabluebot.pl
Pobierz UltimateTibiaPatcher
polecam CoreBot, polski bocik, prawie za darmo bo 15zł/400k - 30dni. Ja sobie boce i żadnych zastrzeżeń dobrze ogarnia cave bot ci w ogólne bardzo przyjemny :)