Witam i o zdrowie pytam :)
Nie grałem od.. ohoho bardzo dawna. Gdzie najlepiej się dorobić RP? Exp może być mały. I Jaka amunicja :D
Wersja do druku
Witam i o zdrowie pytam :)
Nie grałem od.. ohoho bardzo dawna. Gdzie najlepiej się dorobić RP? Exp może być mały. I Jaka amunicja :D
Na robakach policzyłem sobie, że 103 dyst i 135 lvl to jeśli kupować drill b u npc i strzelać z kryształowej to jest na plus z samego złota ^^ albo jakoś tak, liczby są teraz przybliżone
Potwierdzam, nie dość, że jest tam dobry exp strasznie (lekko 200k/h wyciągałem swoim 120rp, 105 dyst z itemami~) to jeszcze praktycznie z samej kasy się zwraca, a z tych itemów kryształków to już na 200% jest profit, licząc do tego co Ci tam jeszcze spadnie to jest masakra, z tego co pamiętam robiłem mały eksperyment na 5 bp chyba crystal arrowów (200k) miałem ponad 500k z samej kasy + sprzedanych tych kryształów i innych takich dupereli bez ringów/amuletów (których miałem chyba z 50) silków, k setów, spikedów i tak dalej.
Strasznie polecam tą miejscówkę i o dziwo u mnie na Securze (npvp) nikogo tam nie było zazwyczaj (dziennie może widziałem z 2 osoby które przyszły, posiedziały 10 minut i poszły), więc miałem całe wolne dla siebie.
Choseny, banuta/goroma serpenty z drugim rp,
Da sie tam bić rp?
Bo ponoć mocno hitają, a nie wiem czy tam dużo miejsca, jakieś specjalne taktyki czy po prostu uciekać bić i nie lurować sobie zbyt wiele?
W sensie gdzie? Choseny w świątyni to z wallami, talahu medusa cave to samo, drillwormy zanim ogarniesz resp weź z 5 walli xD
No właśnie o drillwormy mi chodzi xd
Mam na razie 8lvl, ale z moim zasobem hajsu i chęci do wbicia 100lvl, już niedługo bede rozglądał sie za czymś na tym lvl :D
A że lubie zarabiać, to te drillwormy brzmią świetnie.
Ogólnie nie wiem o co chodzi z tymi wallami, wiem że wprowadzili coś że monstery nie przechodzą przez walle od któregoś up, ale jak to działa, zabarykaduje sie np. ogniem i potwór wrażliwy w ogóle nie atakuje?
Nie spodziewałem się tylu odpowiedzi! dziękuje bardzo za wszystkie porady! Spróbuję bić te drillwormy z drill b :)
Wystarczy elf i będzie dobrze. A jak masz trochę więcej to hive. A jeśli faktycznie będziesz bogaty to wiadomo, warsinger
Z CA bije się tylko z warsingerem/mycological bowem z innymi się nie opłaca
Witam ponownie, co by nie zaśmiecać forum nowymi tematami to mam kolejną porcje pytań na temat rp :) Także jedziemy! lvl już prawie 130 ale nie mam kompletnie pomysłów gdzie expić, myślałem o nighthmare i przy okazji taska robić - yalahar odpada, bot bota botem pogania. Jakieś propozycje? Profit nie musi być duży, byle zwróciło się za amunicje i potiony :) I przy okazji prosił bym o podanie taktyki + amunicji do proponowanych expowisk, dzięki!
Biłem werewolfy z enchanted spearów na ponad 90 lvlu. Powiem tak, jest żmudnie, ale profit spory. Po 10-50k na hunt. Myślę, że z czegoś lepszego by się zwróciło. Ostatniego taska biłem z gwiazdek, bo mnie już wkurzały te enchanty. Nie pamiętam czy z czegoś lepszego też było na plus, ale chyba tak.(dobry pomysł, jeżeli chcesz nabijać task pointy)
Ciekawie mi się biło hydry na dużym respie na Tiquandzie, na forbidden lands hydry też dawałem radę.
Biłem też na ~110 lvlu wszystko na Deep Banucie, szło dosyć ciężko, ale przynajmniej coś się działo na ekranie.
Hellspawny strasznie chujowe jak dla mnie, ale może Tobie się spodobają.
DL`e na Fenrock?
Biegnij na choseny, a od 140 ghastly dragi. Exp i profit spoko.
Jak chcesz xp to buty i fenrock albo poi dl albo grimy. Może jakieś hydry
Dziękuje ponownie za odpowiedzi :)! Najpierw przeprosze się z dragon lordami za tyle lat bez loota, jeżeli dalej będą szły w zaparte że nie zasługuje na nic to będę szperał w internecie jak się dostać do chosenow ;)