PMO napisał
Prosiłbym Cie abyś więcej nie wypowiadał się w tym temacie skoro z twojej strony lecą takie "obelgi", Dash/Centurion to gówniane silniki do których source mają brazole i które zaczęły powstawać jakiś rok po tym jak MY ZACZELIŚMY PRACE, każdy najmniejszy skrypt oraz jego struktura na naszym serwerze jest pisana od podstaw tylko i wyłącznie przez nas, TFS został w 70% przerobiony, struktura folderów w silniku jak i kliencie tak samo. Wszystkie funkcje zostały przez nas napisane od zera, nie mamy nawet jednej najmniejszej funkcji z gotowego tfsa czy jak to wspominałeś dasha... Projekt który tworzymy, był pierwszym projektem Pokemon, który rozpoczął prace po Pokemon Adventures, więc prosze abyście przestali pisać, że jest to kopia czegokolwiek, bo tym samym obrażacie ludzi, którzy włożyli setki godzin pracy w tworzenie tego serwera. Temat został założony po to, aby zadać kilka ważnych pytań potencjalnym graczom, bo serwer jest tworzony dla graczy, a nie po to żeby administracja miała frajde z biegania gm :)
Bazowaliśmy na czystym serwerze TFS 0.3.6pl1, który w większości został edytowany, źródła zostały diametralnie zmienione i to w dosłownie. Na zakończenie powiem po raz kolejny, Temat ten nie jest zapowiedzią a jedynie zbiera opinie graczy aby poprawić kilka szczegółów, nie przedstawiamy tutaj systemów ani mapy, czy też dogłębnie serwera, bo na to przyjdzie jeszcze czas. Dlatego nie zobaczycie w tym temacie wymyślnych systemów, których nigdzie jeszcze nie ma, na serwerze oczywiście jest ich wiele, ale wszystko przedstawimy w zapowiedzi na początku 2014 roku.
Dziękuje i pozdrawiam :) Na 2 tygodnie muszę wyjechać, więc w temacie mogę nie odpowiadać.
//Co do podtekstów z wirusami, to co robię poza projektem jest moją sprawą, a serwer tworzony jest od bardzo dawna i na pewno nie będzie w nim wirusów, keyloggerów czy też trojanów, bo po prostu zbyt dużo pracy włożyło w niego wiele ludzi i zbyt wiele pieniędzy zapłaciłem za serwery pod ten OTS.