Jak myslicie prawda czy falsz i jakim sposobem niby bylyby wylapywane te osoby ?
http://popieranie.pl/04112013,ue-chc...obywateli.html
Wersja do druku
Jak myslicie prawda czy falsz i jakim sposobem niby bylyby wylapywane te osoby ?
http://popieranie.pl/04112013,ue-chc...obywateli.html
Nie chce mi się w to wierzyć, ale niebyłbym zaskoczony :/
Masakra że w ogóle ktoś wpada na takie pomysły ;o
A jak? Fejsbuk prawde ci powie.
Pomysł oczywiście irracjonalny i jeżeli UE będzie się kierować takimi gównianymi ideami to nic z tego nie wyjdzie. Prawo do wolności wypowiedzi ma każdy i ci, którzy próbują to prawo odebrać sami powinni ją stracić.
A Unia Europejska zamiast bawić się w takie gówno powinna szybciej dążyć do utworzenia unii realnej. Wtedy układy pojedynczych państw zachodu, które podobno uniemożliwiają uporanie się z problemem imigrantów przestałyby istnieć - nowe państwo miałoby nowe prawo i stare układy straciłyby ważność. Federacja Europejska mogłaby wtedy pomyśleć nad tym, nad czym myśli Rosja - nad zakazaniem koranu jako księgi ekstremistycznej nawołującej do nienawiści.
Sluchalem przedwczoraj newstalk, a dokladnie audycji poswieconej inwigilacji.
Ekspert wypowiadal sie, ze Tesco chcialoby wprowadzic kamery, ktore dzieki rozpoznaniu twarzy klientowi i analizie tego co kupuja, beda potrafily dostosowac reklamy do profilu klienta.
Pierwsza wersja mialaby rozpoznawac jedynie plec, zeby nie wysylac facetowi reklamy podpasek a kobiecie reklamy oleju silnikowego.
Wybiegajac wyobraznia troche dalej, mozna sobie wyobrazic ojca 14 letniej dziewczyny, ktory zauwazyl, ze jego corka otrzymuje reklame kolysek i innych artykulow niemowlecych.
Zazenowany dzwoni do reklamodawcy
- "Dlaczego wysylacie mojej corce takie reklamy? Chcecie ja zachecic do macierzynstwa w wieku 14 lat?!"
- "najmocniej przepraszam, juz to sprawdze"
(odchodzi od telefonu)
- "Panie Arturze, juz wiem o co chodzi. Mam dla Pana wiadomosc...."
;)
To raczej żaden sposób na wywieranie tolerancji wśród ludzi. Nie każdy musi chcieć akceptować czy nawet tolerować pewne środowiska, grunt, aby nie wyrządzał im bezpośredniej krzywdy (słowami jak i czynami). Nie zależy mi na wymuszonej tolerancji.
przeciez to bylo oczywiste, ze do tego dojdzie. i na tym bynajmniej sie nie skonczy, a jedyne co ludzie z tym zrobia to napisza temat na torgu xD
aktualnie ludzi zachowuja sie jak ta przyslowiowa zaba w garnku
ale tak prawde mówiac to mnie to pierdoli, zawsze mozna sie wyprowadzic do kraju, który szanuje prywatnosc obywateli
Widac , ze powoli szykuje sie coraz wieksza ekspansja kebabow w europie ... ;/
Apropo inwigilacji:
http://niebezpiecznik.pl/post/uwazaj...sz-w-toalecie/
Już widzę, że będzie używane to tylko do wykrywania bomb(a raczej ich produkcji). Chociaż nie! Oczywiście, że tak będzie - oficjalnie... :)
A dziwisz się? teraz byle fejs ma skanery, a co do ludzkiego łba wpadnie żeby nas inwigilować, kto to wie, zawsze cie sprawdzą zeby wsadzić mandat żeby państwo miało za co pić.
To zamach na wolność Polaków zwłaszcza, że teraz wystarczy przejść się 11 listopada w marszu niepodległości, by być okrzyknięty przez media faszystom, homofobem i innymi takimi... "Nietolerancja" to tylko przykrywka, będą ścigać ludzi z zapędami patriotycznymi i wyłapywać ludzi, którzy nie żyją tak jak zakłada system.
Podaj jakieś zeszłoroczne przypadki nazwania maszerujących takimi określeniami
@down
Torg to wypowiedzi pojedynczych osób, które nie są publikowane w żadnych mediach i nie trafiają do większej grupy odbiorców
@downdown
Google nie znalazło nic, a szukałem pod hasłem 'tvn marsz niepodległości faszyści'.
Jakieś dowody, nie ogólniki proszę.
Chociazby zeszloroczny jak i tegoroczny temat o MN na torgu ;d
TVN krzyczy takie hasła chyba codziennie także nawet nie trzeba zerkać na zeszły rok.
Co do topicu to heh, skoro żydzi sami sie przyznali, że chcą multikulturowej europy to będą sobie wprowadzać takie rozwiązania i co najlepsze będzie to całkowicie dozwolone bo prawo ue jest nad polskim prawem.
W tym miejscu proponuje sobie przypomnieć na kogo się głosowało lub chciało głosować, i kto spośród kandydatów w jakikolwiek sposób przyczynił się do tego, że wciąż jesteśmy w ue, a następnie wyciągać wnioski.
To nie jest temat o MN tak dla przypomnienia ;)