No i stało się kharsek knight z pacery wbil 700lvl a jeszcze tak niedawno 300lvl byl marzeniem każdego.
Wersja do druku
No i stało się kharsek knight z pacery wbil 700lvl a jeszcze tak niedawno 300lvl byl marzeniem każdego.
Tibia schodzi na psy bez kitu. Koleś albo nie ma życia albo ma niezłego farta na bocie. Ale mimo wszystko grtualcje
Czemu Tibia schodzi na psy? Bo ktos ma 700 lvl a ja nie, musi zginac !
śmiesznie to wygląda... powinni zredukować te levele o 1/3, a najlepiej o połowę.
Przynajmniej ma się pochwalić czymś na dzielni.
Na pewno jedzie na bocie, albo sharuje, bo komu normalnemu chciałoby się osiągnąć taki lvl w takiej grze, jaką jest tibia dzisiaj.
Myślę, że zwyczajnie ma z tego dobry zarobek więc taką grę można już traktować w kategorii pracy ale oczywiście wszyscy są polaczkowo zawistni i mówią, że no life i inne żale. A nawet jeśli jedzie na bocie to propsy dla niego. Zresztą, co stoi na przeszkodzie żebyście sami wybocili 700lvl?
O kuźwa, taaki lvl, kiedyś się jarali jak LP wbijał 400 ;D szok, jak na orsh otsie ;d
Gardzę, tak jak każdym innym botterem. Ta gra będzie syfem jakim jest tak długo jak są w niej boty, taka prawda. To jest jedyny powód upadku tej gry, to ciągnie za sobą wszystko inne, między innymi power abuse. Sama gra taka jaka jest wcale nie jest zła, to właśnie boty ją niszczą.
\
Co? Ja tam nie wiem ale levelowanie samo w sobie coraz mniej frajdy mi sprawiało wraz z levelowaniem, dlatego najwięcej wbiłem tylko 125 czy 126 level, fakt, otwiera to nowe opcje jakichś drużynowych huntów itp. ale sam grind by wbić level jest coraz bardziej uciążliwy. Z resztą nie wierzę w ręczne granie na prawdopodobnie 2-3 miejscówkach non stop, dzień w dzień 6~ godzin przez lata. Albo bot (bardziej prawdopodobne) albo jakiś sharing konta.
Kharska znam od dosc dawna, swojego czasu czesto z nim gadalem. Moge was zapewnic ze gosc nie boci.
Gartulacje dla niego, od dawna widzialem w nim potencjal :D
na 700lvl botowanie czy sharowanie to troche ryzykowne opcje, co?
Wlasnie to jest zabawne :D ostatnio brat mi powiedzial, ze ziomeczek z ktorym gralismy rok temu na Pandorii (zaparty botter) ma ziomeczka u siebie w Poznaniu, ktory zarabia grubo ponad 1000 euro miesiecznie. Jest na drugim roku na jakims tam kierunku. Wyobrazasz to sobie? Typek 22 lata, bez studiow, robi miesiecznie ponad 5000 tys. zl., bo w tych czasach robity profity rzedu okolo 2kk golda dziennie, a jakies glaby te gp kupuja :D kto ma leb to zarobil na Tibii hajs i zainwestowal w cos w realu. Swego czasu ogladalem projekty botterow, niektorzy przeciez maja kilka 300 lvli (teraz pewnie juz grubo ponad 400) i puszczajac bota na nocki, niektorzy nawet ginac postacia byli na plusie.
BugWT albo BlakW miał AMA, i na pytanie ile ma łącznie kasy mówił że na wszystkich serwerach będzie około 7kkk(!). Masz za to mieszkanie i fajne auto, nawet jak nikt nie chce już GPków to trochę tracąc skupujesz Feru Hatu czy inne MLSy(zobaczcie ile na tym itemie zarobili) i sprzedajesz, sporo osób kupi. Na GP jest popyt przez kostkę, dużo osób kupuje po 1kk żeby zrobić 1 rolla u jakiegoś dicera, a jak straci tam całe EQ no to musi na EQ kupić jakieś gpki.
Według tibiastat.com
Tak w ramach ciekawostki ;pCytuj:
This player needs 2 801 149 279 XP more to reach level 800
With a monthly XP change of +309 961 002 XP, it can be achieved in 9 months, 2 days
Jakoś ~9 lat temu, jak miałem ek na 100lvl'u to byłem jednym z najlepszych ludzi na serverze i sprzedawałem 10k za 9-11 zl na allegro. Wtedy zarabiało się nawet niezłe pieniądze na Tibii. Miesięcznie pare stówek wpadało ;)
Za 2 lata pewnie wejdę na torga i pojawi się jakiś 1000lvl.
Masakra.
a screena ktoś ma?
Pewnie gdzieś jest. Nie długo sam się 'upubliczni' ;D.
@UP
Screen prawie z pierwszej ręki :D
Lool... ;x 5,6kkk expa, przecież... Ja ledwo 10kk mam na rpku XD !
Ma bo ciagle hunci mury z roznymi druidami ;d Po prostu, taki zamysl aby stal na screenie samotnie ;p
Czym się różni pierwszy 700 lvl od pierwszego 699 lvla?
Nie każdy sie rajcuje jakimś tam lvlem i to nie tibia 7.4~, że 100 lvl się wbijało będąc otoczonym parcelami w ankrahmun z całym serwerem stojącym do okoła Ciebie.
@up e. Postaraj się, aby Twój post był napisany zrozumiale i jednoznacznie. Zaznaczaj, do kogo kierujesz odpowiedź. Cytując czyjąś wypowiedź, cytuj jedynie ten fragment, którego dotyczy Twoja odpowiedź. Unikaj cytowania obrazków.
jeszcze z 5x cytujcie ten screen
Już nikomu to nie imponuje jeżeli gość żyje z tibi to wszystko ok
o jebaaany. przecież takim 700 ekiem to nie ma dedando nawet jak neta wywali. pewnie przy zajebistym expie ma profity po 200k/h xdddd
ale i tak lepszy byłby paladyn na takim lvlu. warzony by solował xd bo morgarotha, orsha i coś jeszcze to już chyba solowali? ghaza coś kojarzę że ms blokował ;d
orsha pamiętam że już dawno ktoś wysolował, i to wcale nie jakiś 500 czy nawet 400 lvl. tylko nie pamiętam jaka to profa, czy ms czy rp
http://tibia.net.pl/threads/340016-O...n-vs-Orshabaal
o, czyli całkiem nie wysolował, ale dalby rade xd
Ponad 4000 manasów
ja pierdole.
wątpie żeby bocił na tym lvlu...napewno ma wielu wrogów którzy robią wszystko żeby go zbanować.Jakby bocił to by go już nie było.Pewnie sharuje konto np. z kumplem albo kimś