witam jak wiemy jest tu temat o najlepszych pickach na mida. chcialbym zeby kazdy zaglosowal na swojego faworyta.
Max opcji jest 18 na ankiete, kilku nie umiescilem. Fajnie jak byscie jeszcze uzasadniali wasz wybor, pozdro
Wersja do druku
witam jak wiemy jest tu temat o najlepszych pickach na mida. chcialbym zeby kazdy zaglosowal na swojego faworyta.
Max opcji jest 18 na ankiete, kilku nie umiescilem. Fajnie jak byscie jeszcze uzasadniali wasz wybor, pozdro
orianna
moim zdaniem nie ma czegoś takiego jak najlepszy mider, ale głos oddałem na syndre ;d
Trochę smutno, nie ma Kayle i Viktora, moich ulubionych ;d
kassadong zajebie ci kombo za 70%hp i kiedy ty myslisz ze to juz wszystko on sadystycznie porusza sie w twoja strone niczym demony z horrorów, po to by dokonczyc swoje dzielo
Przecież nie trzeba ankiety, żeby wiedzieć, że to mordekaiser, nie wiem w ogóle co robią głosy przy innych postaciach -_-
Wiadomo ze akali
Gorzej jak grasz na tf'a, a on zrobi 2 dorany i negatrona, wtedy juz przegrywasz
Zed omper.
Enemy ma skillshot ulti? Who cares.
nie wiem co konkretnie rozumiesz pod hasłem "najlepszy mider" - najlepszy na 1v1 na midzie, najlepszy do roamowania, kerowania gier, teamfightów, splitpushowania?
generalnie oddałem głos na gragasa, bo jest wg mnie najbardziej zbalansowany biorąc pod uwagę te wszystkie aspekty które linijkę wyżej napisałem: ma dobry waveclear, mocno pushuje z w, sustain ma, burst ma, roamuje też dobrze (e ma 5 s cd z blue?), jedyne jego wady to zasięg aa i to, że wszystkie jego umiejętności do robienia dmg to skillshoty
Ahri lub Brand, podobny play style na moim lvlu przynajmniej, bardzo mi odpowiada i pozwala krzywdzić niekoniecznie zadając olbrzymie obrażenia
zed bardzo strong, w sumie kassadin tez
a i zapomnialem o fizzie, ale ta postac jest poza skala
Fizz to jest postać której nienawidzę, prawie zawsze przegrywam linię przeciw niemu ;d
fizza to wielki zbrodniarz wojenny, czy 0/20 czy 20/0 to zawsze cie polamie w pol ale zasada jest jedna musi byc w enemy, bo jak jest w twoim team to bez znaczenia ile famry i tak dmg nie ma
nie ma anivi w ankiecie
kto to robil
kompletny brak kwalifikacji
dzie karma :I
to chyba pytanie retoryczne co
nope, karma>szystko :v
soraka ap sprzed nerfa
nie ma najlepszego mida, każda osoba ogarnia swoją postać jak ma 1000 gier orianna to na luzie pociśnie wszystko, Dlaczego nie ma Victora? to nie jest AP mid?
a gdzie pan dżarwan czwarty?
oddałem głos na lux..
1.ulti 30 sec cd pojebane dmg zasieg w pizdu
2.tarczka
3.ogólnie dobre aoe według mnie
4. łatwo sie farmi
Viktor i Kayle najlepsi, tak zagłosowałem na Kha ale wolę go na topie niż midzie w sumie.
a czemu nie ma elisy ona na mid nie moze isc ? ?????
Orianna , to JEST najlepsza postać w tej grze i zawsze będzie siała postrach w rękach odpowiednich graczy z odpowiednim teamem.
a malza where ?:/
A czy wy zapomnieliście o GALIO ?
nie poprostu temat nosi tytul NAJLEPSZY MIDER
przypominam ze nazwa tematu to nie "twoj ulubiony mider"tylko najlepszy pzdr
sorry ALE NIE MOGLEM WIECEJ ICH DODAC, NIE DODAWALEM J4 CZY CHO GATHA SORAKI BO SA LEPSZE MIDY.... WYKORZYSTALEM MAX OPCJI I MYSLALEM ZE TO SA "TE NAJLEPSZE"
A co z Anivia? Jak dla mnie ona jest dość potężna jak się połączy Q albo ulti z E i się to ogarnie ładnie. I do tego ta ściana dobrze użyta jest naprawdę przydatna.
Fizz.
Złóż lich bane, składaj praktycznie każdego na combo.
Dodaj do tego zhonya. Team fight > enemy carry spotted > r e w q > You have slain an enemy. > w środku tf? who cares - zhonya > e poza tf (ew zabicie po drodze kogoś) > profit
Diana.
Zatwierdzony omper, milion dmg, milion ressistu, nieskonczony dash, niski cd dalej mi sie nie chce wymieniac, ale kazdy helengern sie oczywiscie ze mna zgodzi.
No i fizz zbrodniarz wojenny gdzies tam na drugim miejscu.
brak dwoch najwiekszych omperow diany i nidali w ankiecie co kurwa
Mordera ,akali i zyra to nieporozumienia w tej ankiecie.. Imo Ahri najlepsza bo ma true dmg ogromny burst charma i jest niewiarygodnie mobilna.. A no i na 6 lvl na lini jej nie zabijesz . Na 2 miejscu ex equo dlabym zeda ,orianne ,fizza i gragas bo to rowniez bardzo dobre picki
akurat j4 rucha na midzie tak mocno że to aż śmieszne :P jak grasz na typowego maga typu tf, ahri czy ryze to na 2 lvlu wpierdalasz mu polowe albo i wiecej hp na e-q-autoatak, czekasz na cd, wchodzisz tym razem z ignite i zabijasz, true story
polecam jak ktoś musi grać mida a nie umie
ahri na soloq i gdy twoj team gownopicki
orianna z teamcompem
ogolnie najwiekszy mocarz to chyba zed, ale banowany ciagle
agresynwy krol dzarvan czwarty, nawet nie dilowac, omper jakich malo
Fizz to typowy mider, który sciaga praktycznie kazdego z enemy na Q i pare hitów.. Ale jest teraz czesto banowany wiec moj glos dostała Orianna ;] Jedna dobra wbita typu J4, jax + ulti ori penta kill ace victory!! Oczywiscie team nie moze miec raka wtedy bedzie winner
zyra niskie elo zbrodniarz, polecam. ogółem orianka/gragas/lux/zed zbrodniarze w chuj