witam ,planuje kupic se jakiegos adc , i nie wiem jakiego wybrac, ezreal ,vayne ,miss fortune ? a jakie inne adc wg was jeszcze dobre ?
prosze o odpowiedz
Wersja do druku
witam ,planuje kupic se jakiegos adc , i nie wiem jakiego wybrac, ezreal ,vayne ,miss fortune ? a jakie inne adc wg was jeszcze dobre ?
prosze o odpowiedz
póki trinity nieznerfione to corki daje mocne wpierdol, więc abusuj póki trójca nietknięta
corki mi sie zbytnio nie podoba , nie widzialem bardzo dlugo zeby ktos corkim gral , bym musial go przetestowac ,ale nie ma go w darmowych , moze kiedys go kupie. a co innego??
bierz eza, fun to play
mowisz , ze mam go kupic? ok sprobuje nim zagrac , moze byc fajny.
Caitlyn najłatwiejszy adc. Bardzo mocny laning phase, duży zasięg, łatwe skille. Grana często na turniejach i soloq.
to ja juz nie wiem , corki, vayne , ezreal , caitlyn ? xd
ale ty szukasz najmocniejszego kery czy czegos fun2play czy latwego czy jak
nazwa tematu sugeruje ze najwiekszego mocarza czyli corki/vayne obecnie
@up
racja :)
ok dzieki :D
Dla mnie MF/draven to sa koty gralem kazdym po 2 miesiace i naprawde kosza
corki obecnie pojebany dmg wykreca z triforsem, vayne ale ona wcale nie jest łatwa, cait jest dość łatwa i ma dobry dmg, ez to zawsze jest dobry;d
caitlyn - banalna do gry, latwy lane
vayne - trudniejsza do ogarniecia ale jak ogarniesz to miazga
aktualnie op w chuj masz corki/ez ze wzgledu na to ze trinity im pasuje do builda
http://www.lolking.net/summoner/eune/22337197#profile bronze V szuka dobrego ADC do kupna XDD
BEKA XD
dla bronzu V polecam nawet Lux pod AD, orianne AD lub tez tf AD jesli pan sobie zyczy
bronzu V to tam gdzie wykerujesz obojentnie czym wiec po co masz sie uczyc czyms grac jak jestes idiota???
uwierz mi w bronzie V nie ma ludzi normalnych, z mozgiem czy wyskillowanych.
pozdrawiam
na nizszych tierach szczegolnie vayne daje duzy win chance bo ludzie tam jeszcze nie potrafia jej powstrzymac na lane i po znerfieniu reszty adc vayne nie wymaga juz takiego skila jak kiedys. z dobrym peelem jest sie w stanie wygrac gry w ktorych jestes behind ( nawet dosc mocno). Ale tak zeby miec latwiej na lane phase cait jest ok, moze tez graves ale to juz ze wzgledu na latwy lasthit i prosty kit. Zreszta duzo leon na soloq tez pomaga gravesowi.
>leona eune
>pomaganie adc
to nie moze byc prawda
ez, vayne, caith, corki
tyle w temacie
Najlepszy corki najlatwiejsza cait pozdro!
Nie gram adc ale tymi dwoma się czasem uda kernąć grę :D
sugerowanie ze korki nie jest latwiejszy od cait
i skonczcie forsowac ze cait taka super latwa ;ppp
corki nieziemski fun to play i ten dmg, a moj drugi adc to vayne/twitch
kazdy adc jest trudny do gry co to za pierdolenei ze cait jest easy jak juz jakis adc ma byc latwy to graves na bronze najlepszy adc bo tam nikt nie umie into positioning to jebna qr i cos tam zrobia gdzie taka cait wejda w srodek tfu i dentka, ale zeby grac wyzej to kazdy adc jest trudny
wlasnie w ogole jesli grasz adc zawsze staraj sie trzymac z tylu bo w wiekszosci gier na silver i bronze wyglada to tak ze adc wpierdala sie w srodek tfa byle dobic jedna osobie i pozniej na czacie "OMFG WHYDIDNT U PROTECT ME NOOB TEAM REPORTED"
potwierdzam. corki najlatwiejszy marksman i najlepszy na chwile obecna. cait trudniejsza bo jednak musisz w orbite, a tym potworem Q>E>R i enemy juz lezy.
op+łatwo się nim gra= corki
fun to play = ez
omper lecz wymaga większego skilla niż inne = vayne
pozdro
były adc torgowych raków
a może Varus?
kupuje corkiego , postanowione :) dzieki za podpowiedzi
varus omper polecam;] bt lw ie/pd
fajny damage z q,dobre cc i teamfighty.
postanowione , kupuje corkiego.