Czy gra tu ktoś w to? Jakie są Wasze odczucia? Warto zaczynać, czy raczej niebardzo? Nie znalazłem tematu o tej grze, jeśli już istnieje to przepraszam i usunę mój.
Wersja do druku
Czy gra tu ktoś w to? Jakie są Wasze odczucia? Warto zaczynać, czy raczej niebardzo? Nie znalazłem tematu o tej grze, jeśli już istnieje to przepraszam i usunę mój.
Był temat, torgi grały. Gra po 30lvlu robi się strasznie nudna, chyba nikt nie wytrzymał dłużej niż 2 miesiące.
sciagalem pol dnia, pogralem 2 h i nie wlaczam od tego czasu. ZAJEBISCIE nudna gra, nie polecam.
prawda byl temat
gralismy w kilka(naście) osób z torga
w suumie po 30 lvl juz jest nudno, instancje ciężko zrobić bez ogarniętego teamu i nie ma co robic( miałem chyba max 47 lvl lancerem jakoś)
gra fajna na początku, ale potem niczym mnie nie przyciągneła, chociaż może jakbym miał zgraną ekipę o podobnych lvl'ach to grałoby się fajnie
A właśnie wczoraj chciałem robić temat czy ktoś w to jeszcze gra.
Z teamem bardzo fajnie można pograć, ale już po tym 30-40 poziomie gra (questy) głównie nastawione na teamplay, bo musisz zabijać dość mocne stworki, a samemu albo ciężko, albo robisz to 10 minut.
I nie wiem jak było, wtedy jak jeszcze graliśmy, to chyba był mniejszy max lvl, vbo teraz to jeszcze po 100 można grać, a wtedy chyba jakoś 60 czy 80 był max, ale not sure.
Osobiście polecam, ale tylko jak grasz z kimś. A wiadomo jak to z torgami, na początku graliśmy do tych 20, później połowa się wykruszyła, reszta wbiła 30/40 i też się wykruszyła.
podbijam temat
gra ktos w to? mam 32 archera i moze ktos chcialby pobic cos ze mna xD robie jakiestam questy ale czesto sa takie ze samemu ciezko :/
od nowa to pierdole xD
ja gram na
http://puu.sh/5Z2PK.png
i mam pytanko jak chce wsadzic jakies krysztaly w bron i tam jest ze jakas szansa na efekt poison III to o chuj tu chodzi? bo mam poison arrow to to by sie stackowalo czy jak? jakie w ogole najlepsze te krysztalki dla archera by byly :P
#ewelaj
tbw w sumie ze pve
PVE
nonono, dobrze sie bawisz xD
Może i ja wróce do gry.
Dhark - 59 lvl na Balderze, chyba slayer.
Późnym wieczorem powinienem się zalogować.
Fajnie się grało z torgami, ale po jakimś czasie zostałem tylko ja z Jachimkiem (który niedługo potem też się znudził) a inni się poddali i samemu się nie chciało grać :[
Ogólnie gra fajna (non-target jest kozackim trybem :D), ale jak zwykle ekipa musi być.
Sam się zastanawiam - dlaczego nasz temat w ogóle został usunięty? ; d
Pewnie przez bak aktywności i może ktoś napisał, żeby wywalić.
Też może być coś wrócił, mam tam jakieś postaci na Balderze, ale mogę od nowa grać.
stara ekipa :p
pamietam, jak torgi robily 1 inste na 20lvl jakos xD
potem zabraklo ekipy
ściągne i zobacze, czy pamietam passy - jak nie to robie nową postać ( juz nie lancera ;DD)
Hmm... Pamięta ktoś (a może jest tu obecny xD), kto grał drugim warriorem full off, nie pamiętam rasy ale Elin lub ta demoniczna klasa z rogami. Fajnie się z nim na instancje biegało jak cały team zostawał w tyle a my we 2 ciskaliśmy wszystko sami :D
dobra, prawie tera ściągnięta
mam passy do starego konta chyba, musze obczaic w grze
chyba zrobie nową postać, jakis sorc/mystic jak bedzie znowu ekipa
bo lancerem troche zbrzydło, chociaż był w chuj strong
ofc Balder
Właśnie nie wiem czy @Ligar ; nie grał warriorem full off, wiem, ze Elinką grał nasz kolega nicku nie pamiętam, ale miał gruby głos i cały czas przyspany ;d. Ogólnie to ze starej ekipy pamiętam właśnie Ligara, Jachimka i elinke, bo reszta się mega szybko wysypała :D
miałem archera 40+ na balderze, wiadomo grało sie z torgami był fun, pozniej sie odstawało z lvlem i trzeba było solo, a na instancje ciezko znalezc było team( a ogar to juz wgl, zdarzało sie ze po 4x robiłem ta sama instancje) ale nawet spoko to było. moze i bym wrócil jakby team sie zebrał
lol :D uśmiałem się, "Elinka" to ja xD Yuii/Yurii nie pamiętam jaki nick dokładnie miałem, ale ten twój tekst z "przyspanym" to mnie rozbawił aż miło :]
Mi coś wolno idzie dopiero 46% więc jeszcze z 2 dni i będzie na dysku, mimo że gram w WoW'a na privie to chyba trochę poskaczę swoją Elinką xD Skończyłem chyba na 40+ lvlu Warrior z upodobaniem do tankowania ^^
Hm na jakim servie gracie? Wziąłbym sorca/archera albo coś innego z dużym dmgem, ew. tanka jakiegoś
Jeśli na Balderze to mam złe wieści, bo server jest martwy :( Killian duużo bardziej aktywny
http://board.tera.gameforge.com/boar...-server-forums
właśnie lipa troche, jak balder opustoszały
zrobie konto na tym Killanie. I tak nudzę się, to pogram chociaż solo(oby nie) nową klasą
prawdopodobnie Mystic( z tego co pamietam semi healer), nick edytnę
pzdr
Ja mam jeszcze gorsze wieści - cała gra umiera. Mam 60 zerka wyexpionego już jakiś czas temu. Niedawno postanowiłem spróbować jeszcze raz z Tera i zabrałem się za mystica. Różnica graczy między tym co było podczas expienia berserkera, a tym co widać teraz jest masakryczna. W tej chwili w miarę ok da się grać na Killian(pvp) i Fraya(pvp). Reszta serwerów albo już jest martwa, albo jeszcze dogorywa.
Jeśli ktoś jeszcze przymierza się do Tera online to lepiej zrobić to już teraz bo nie wiadomo jak będzie w przyszłym roku.
To jak, zaczynamy gre na Killianie?
dobra, zrobiłem mystica na Killanie
ign: Cassacja lvl 10, juz w Velika
dawać jedziemy d;
malo ofensywnych skilli mam, maly dmg ;/ jedynie moj stworek tankuje duzo;d
kurde pograłbym na tym Killian'ie ale jak mam znowu robić postać od 0 to mi sie odechciewa xD
no, 20 wbita
nie moge znalesc questa na tą inste od 20, bodaj BoL xD
ale fajny quest dostałem, miałem wyloocić jakies 10 rzadkich itemów i dostać item rare, który moge enchantnąc
dałem radę do +7
teraz szukam tej insty, przygrindować eq ;d
Załącznik 303836
i jak, kto by grał? bo dużo osób pytało
oraz killian czy balder
idzie jakoś sprawdzić na jakim to serwerze mam postać? :< jeżeli nie mam zainstalowanej gry
##
już ogarnąłem, na Killean I Balder mam postać :d możemy grać już mi się pomalutku gra ściąga
przypadkiem polakenowy serwer to nie był Balder?
@evelay ;
oo szanuje, nick?
ja wbilem 24 mysticem, całkiem całkiem spelle i fajne potworki(leczacy/tankujacy/bijący ward) i do tego bron +9 rare z jakiegoś avatar questa
ale jak mi wyjebal 24 sorc za 4k jak wychodzilem z miasta to mogiła xD
Killian - Archer o nicku Gostek. =d
Zaczynamy zabawe.
Chyba też trochę w to pogram, potem napiszę nick i zrobię liste na 1-wszej stronie jak już trochę osób będzie grało na Killianie.
jak macie jakies gloves'y to zostawcie, musze enchantnac swojego co zloocilem z insty. z tego co wiem to potrzeba itema i jakiegoś proszku(tego mam od grzyba)
pzdr
Torgi gra ktoś tu jeszcze w TERA? ;) Ogólnie zacząłem parę dni temu grę na serwerze Killian, nie powiem że przydałby się ktoś kto pomógł by parę rzeczy w tej grze mi ogarnąć
Gra jest tak prosta że nawet ja ją ogarnąłem - teraz mam bana i nie chce mi się zaczynac od początku :)
Lepiej spytaj tu na forum
@zaboroo ;
pisz w grze do Evelay
Pisz w grze do Gostek
Może tym razem wytrwam chociaż do cap lvla :<
Gra ktoś może na serwerze NA? Bo jak wiadomo sytuacja na europejskich jest tragiczna, więc ludzie masowo uciekają na NA gdzie wydawca nie jest tak pazerny i upośledzony jak Gameforge. Wiec jeżęli ktoś róniweż emigrował na amerykańską wersje niech poda nick i serwer :)
#
Dodam, ze na start dostajemy darmowego slota na postać, mounta 270 speeda (perm), peta na 7 dni :)
Gram (albo graliśmy) ze znajomym jeszcze niedawno na NA, o wiele lepsze niż EU.
Graliśmy na serwerze MT, niestety lekki zastój mieliśmy bo totalnie nie wiemy co robić po 60, są poradniki, ale tam jakieś skróty i ogólnie się pogubiliśmy przez co straciliśmy ochotę na grę.
Ja dzisiaj próbuję wrócić i spróbować jeszcze raz obczaić o co chodzi po 60, zobaczymy jak to wyjdzie. :)
Nick Rewil.
Sorki, że tak późno odpisuję, dopiero zobaczyłem temat.
@Ofins ; @SzalonyMes ;
No jakby mi ktoś wyjasnił o co chodzi w late game to ok, a takto wiem ze sa jakies daily questy, a nie wiem co z tym robic, jakeis sety sa czy to sie oplaca kupwoac czy nie, nic ;d
jakie opinie macie teraz o tej grze? bo zamierzam sciagnac