.
Wersja do druku
.
Fajna gierka. Dość ciekawa ta opcja budowania własnych posiadłości w tym falloutowym świecie ;)
Wygląda ciekawie, widziałem, że można zbudować sobie domek. Ciekawe czy można by zbudowac falloutowe miasto gdyby jakaś "banda" się zebrała na swoim terenie :P
No gra wygląda świetnie, szkoda, że kosztuje tyle pinionchów
Są jakieś privy? :D
Keeper już zbudowałem z kolegami fallautowy zamek ;D
mozna grac na piracie na jakichs nieoficjalnych serwerach?
Spoko seria. Będzie więcej odcinków? Zwała z tego "wankera" :D
tak się gra w rust:
http://www.youtube.com/watch?v=C4niIKg5pzI
nie tam jakieś polskie smutki :<
O ruscie słyszałem już dosyć dawno, i do tej pory zastanawiam się czy kupić.
60 zł to niby nie dużo, ale fakt że to jest "early access" irytuje mnie jak mało co.
Kiedyś na stronie nie tak dawno temu chyba była lista "co mają zamiar wprowadzić", nie widział ktoś może tego? Chętnie bym to przeczytał jeszcze raz.
dzisiaj kupuje, ponoc najlepszy symulator biegania nago dostepny na steamie
No nic, też już kupiłem.
Jak by był ktoś chętny do pogrania tak około 20-21 mój steam: _konstanty
Słuchajcie aktualnie gram na serwerze 134.255.235.246:12200. Żeby wejść naciśnijcie F1 i wklejcie net.connect 134.255.235.246:12200
Jest to polski serwer z około 50-80 osobami dziennie.
Osobiście po kupnie gry spędziłem 2 tygodnie przy kompie i nie można mnie było odciągnąć. Uzależnia hehe
Gram od 30 minut, zdążyłem już zaliczyć ucieczkę przed wilkiem, zombie i jakiś ulepszonym zombie (ten mnie dopadł, bo był jakiś szybki :/), pościg za świnią i jeleniem (temu odpuściłem, bo wbiegł na jakąś strefę z promieniowaniem). Trochę mi się nie podoba, że crafting tak długo trwa ;d (wycraftowanie 30 strzał zajmuje 5minut, co)
moze mi ktos wyjasnic. jaki ma sens ta gra? sa jakies poziomy rankingi expy? czy czysty fun wszyscy rowni?
Czysty fun. Wszyscy równi ale grupy równiejsze
A jak sobie zbuduję domek to ktoś może mi do niego wejść i podjumać rzeczy ze skrzynek czy go po prostu rozebrać?
Myślę czy kupić ;d.
Mogą zniszczyć ściany i drzwi materiałami wybuchowymi aby dostać się do środka i Cię okraść. Sęk w tym że c4 jest bardzo trudno dostępne
chętnie postukam z torgowcami, można ts jakiegoś ogarnąć. straciłem ochotę na grę solo ostatniej, jak przez 8 h maniaczenia bez przerwy, ogrzewania się w domku zbierania materiałów i budowania fortecy.. Poszedłem spać a rano jak wstałem po moim domku nic nie zostało :D
Miałem to samo ze 2 dni temu hehe. Polecam bunkrowanie się przy pomocy co najmniej 2-3 metalowych drzwi
Jakas grupa brytyjczykow przyjela mnie do swojej wioski, dali bron etc. w koncu da sie jakos porzadnie grac :D
Wczesniej zawsze padalem zanim zdazylem wybudowac cos wiecej niz ta startowa szope
Najgorsze początki jak nie ogarniasz mapy. Jak już znasz mapkę to nie ma problemu żeby sobie postawić gdzieś domek i zbierać surowce
kupilem gre, nie wiem co robić, chodze i naparzam z kamienia xD
jakies tipy?
może jakiś poważny team?
Gra jest bardzo fajna, co prawda ciagle gram sam ale w grupie na pewno jest jeszcze lepiej.
Problem jest taki, ze na publicznych serwerach prawie w ogole nie da sie grac.
Jesli serwer nie ma whitelisty najprawdopodobniej zaraz trafimy na aimbota lub 12 letniego admina, ktory takiego pewnie bedzie miec.
Z drugiej strony, na serwerach z whitelista gra malo osob i nie ma tez takiej przyjemnosci z gry.
Moze umowimy sie na jakies granie w wiekszej grupie? Fajnie bylo by wybrac dobry serwer raz a na stale i budowac spora baze.
Zrobie grupe na steamie, jesli ktos ma ochote dolaczyc moj id: _konstanty
chętnie jak coś dodawać kraso na steamie ;)
http://steamcommunity.com/profiles/76561198118760154/
Mam swoja wies (+ 2 znajomych) na oficjalnym serverze UK1
mamy wystarczajace zabezpieczenia zeby nie dalo sie wlamac bez olbrzymich ilosci c4, hackerzy tez nie grozni
http://steamcommunity.com/id/mackomacko
dodajcie mnie na steamie jesli chcecie dolaczyc, na start dostaniecie male mieszkanie + troche surowcow i bron. Jedyne wymagania to takie ze jak ogarniecie sobie sprzet/dom to pomozecie budowac mury i domy innym we wsi.
voicechat + komunikatywny angielski wymagane
Odpalam gre, włącza się i mam tylko taką buźke z krzyżykami zamiast oczu (logo facepuncha podejrzewam) i dalej nic sie nie laduje. jakies pomysly, sugestie, cos?
Wiekszosc ludzi zglasza ten problem na Mac'u. Nie wiem czy cos to w ogole da ale:
przeinstaluj http://unity3d.com/webplayer po tym jak rust przeszedl na steama raczej nic to nie pomoze
jesli masz jakas karte graficzna od AMD tutaj moze byc problem, zaktualizuj sterowniki do najnowszych
innych opcji raczej nie ma
Jak z bronmi sa rzadkoscia czy latwo dostac? Bo jak co 2 ma latac z m4 jak w dayz to lipa/
>wczesna alfa
>15FUNTÓW
>steam
nochybanie
jak jest jakieś demo niewymagające tego wirusa to mogę zobaczyć co to i jeśli fajne mieć nadzieję na normalną dystrybucję
allegro kolo 44zl, nie wiadomo skad i dlaczego.
Już nawet mniejsza o cenę, ale nie chce po prostu tego ścierwa jakim jest steam, ani płacić w ciemno.
Jak lubisz survivale to raczej Ci sie spodoba. Ja biore w ciemno za pare dni.
Filmy za yt to nie wszystko. Imo dystrybucja przez steam, gdzie nawet demo (z audiosurfem miałem taką przygodę) wymaga tego crapwaru to strzał w kolano, stopę, a czasem i głowę. Wiadomo. Demo też wymaga poświęcenia trochę czasu, ale to już raczej kilka godzin niż miesięcy.
Popatrzę. Ale dalej nie będę wiedział, jak się ma faktyczny sposób rozgrywki do mnie, jak się ma iść do mojego sprzętu (oficjalne wymagania to jedno, jak gra działa faktycznie i na czym to drugie).
No ja też zaczynam się zastanawiać na kupnem :D
Ktoś już grał?
Zastanawiam się w sumie nad Rust vs DayZ vs 7 ways to die ;d
Dobra w chuj gierka napewno kupie ^^
Mam dayz i rust, imo w tym momencie rust jest lepszy, ale dayz ma o wiele wiekszy potencjal i kiedy dodadza mozliwosc budowania to pobije rust na glowe. Co do 7 ways to die to nie wiem.
+ jak chcecie grac razem ze mna + kilkoma innymi osobami z torga to mnie dodajcie
http://steamcommunity.com/id/mackomacko/
@edit
najwiekszy problem z rustem to fakt ze sie az roi od hackerow, a jak taki hacker wybierze sobie twoj dom na cel to nie masz zadnych szans. Chyba ze sprzety schowane sa za 4-5 metalowymi drzwiami.
http://allegro.pl/rust-steam-gift-fi...922325231.html
Jakieś ściemy tutaj? Czy można śmiało brać?
net.connect sfafaga.no-ip.biz:28015
Zrobilem crack server torgi, powiedzcie czy dziala
nie dziala
Po co grać na piracie skoro oryginał kosztuje TYLKO 45zł? (da się nawet po 35-40 złapać)