Załącznik 299311
Witam
Wznawiam streamy. Tym razem od Diamentu nie od srebra. Chętnych zapraszam
http://www.twitch.tv/liazal
Wersja do druku
Załącznik 299311
Witam
Wznawiam streamy. Tym razem od Diamentu nie od srebra. Chętnych zapraszam
serio myslisz, ze ktos bedzie ogladac jakas smieszna platyne? XD< albo nadrabiasz humorem, albo skillem, obyś miał to pierwsze chociaż ;3
Czemu? ja chętnie pooglądam ;D jak nasz ex-exkszpert nie będzie sztrimował ;D
nie mam super skilla jak xpeke ale jakoś sobie daje rade :)
Stream ONLINE
sory ale po pierwszym poscie wydajesz mi sie takim niedojebanym uzytkownikiem lol.pl smile
Wszedłem na chwile.
Nic nie mówisz,
Muzyka za głośno,
nie masz kamerki,
muzyka to jedyne co słychać
smile
chujowo,
smile
no i jestes no namem tutaj, dlaczego ktos mialby Cie ogladac?
na kanale byly 3 osoby z tego 2 z aktualnej gry, nie widziałem nawet ze ktoś wszedł a sam do siebie nie bede gadał ....
kamera bedzie za 20 minut podczas 1 gry zasysały sie stery do niej
jak ja kocham ten typ streamerów - oglądajcie mnie to może coś wygracie. a jak się skończy kasa na psc/nagrody, to ludzie przestają oglądać, bo poza konkursami strem nic nie reprezentuje sobą.
najpierw popularność, potem nagrody, nie na odwrót.
spoko ja czerpie fun z gry, przy tym streamuje nie chce na tym zarabiac bo mam swoja firme ... i to mi wystarczy a czemu polacy nie mają mieć coś z tego ?
Jak ja to doskonale rozumiem mam w nicku też PL i jak bywa to nie raz męczące.Cytuj:
PL = troll, wnerwia mnie takie przekonanie i własnie dlatego chce udowodnić że nie każdy polak to troll.
gnij dalej dziecko drogie :) naprawde mi to lotto i serio nie musisz w to wierzyc
przychodzisz na forum się reklamować, i w pierwsyzch 5 postach masz 2 w ktorych probujesz po kimś jeździć... wyjdź, bo tutaj widzow nie znajdziesz, poszukaj na forum dla gimbusów, albo podkradnij widzów imbie, twój poziom panie biznesmenie.
to ja pierwszy na was najechałem czy wy na mnie hmm ?
ahh i jeszcze jedno, co takiego obrazliwego napisalem ?
twoja pierwsza wypowiedzi i mile powitanie na forum
"jak ja kocham ten typ streamerów - oglądajcie mnie to może coś wygracie. a jak się skończy kasa na psc/nagrody, to ludzie przestają oglądać, bo poza konkursami strem nic nie reprezentuje sobą."
Ale po co na niego wrzucacie? Serio jak dzieci. Spoko gość ma marne szansę, na zdobycie chociaż 10 widzów, którzy będą go regularnie oglądać ale co z tego? Może ma zabawę przy streamowaniu niech sobie streamuje i się zareklamuję. Nie trzeba po nim jeździć, nie wiem co w tym dziwnego ze może mieć swoje źródło utrzymania a to traktuje jako hobby. Nie da się tak? No widząc po was to rzeczywiście chyba sobie to trudno wyobrazić.
Wy próbujecie jeździć po nim, więc co w tym dziwnego że próbuje odpowiadać?
A nie jest tak? Jeśli chcesz znaleźć kogoś do oglądania do Twojego streamu to wejdź sobie o tutaj i na dole masz taką zakładeczkę "Brąz". Popisz na pw, czy cuś. Chociaz wątpię, że i tam ktoś się znajdzie :)
Poza tym, TORG (wliczając moją skromną osobę) to zgraja płaczków, hejterów i ekspertów także nie licz na to, że ktokolwiek będzie tutaj oglądał jakiegoś no-name'a, który chamsko jeszcze swojego posta przekleja z innej strony. Mam nadzieję, że nie odpiszesz już nic w tym temacie i zrozumiesz moje wypociny.
chyba pan zalozyciel tematu nie rozumie ze w streamowaniu trzeba sie wykazac albo wysokim elo albo charyzmą ( chyba nawet szczegolnie charyzmą ), a obu rzeczy Panu brakuje ;]
Musisz być otwarty na krytykę.
Masz pewnie mały monitor, kiepsko się to ogląda.
Nic nie mówisz.
Brzydki overlay.
Nikt nie będzie chciał oglądać platyny, chyba że robisz jakieś śmieszne akcje i ludzie cię za to polubią.
Nikt tutaj ciebie nie zna - każdy stąd wejdzie i wyjdzie bo nie masz do pokazania nic ciekawego.
next wannabe profesjonal smile
w sumie chcialem napisac, ze w tym dziale mysz polna moglaby rozjebac 90% ludzi inteligencja i nie sugeruj sie nimi, ale po prostu zycze powodzenia
chociaz 1 post warty cos wiecej niz efekt pracy jelitCytuj:
Musisz być otwarty na krytykę.
Masz pewnie mały monitor, kiepsko się to ogląda.
Nic nie mówisz.
Brzydki overlay.
Nikt nie będzie chciał oglądać platyny, chyba że robisz jakieś śmieszne akcje i ludzie cię za to polubią.
Nikt tutaj ciebie nie zna - każdy stąd wejdzie i wyjdzie bo nie masz do pokazania nic ciekawego.
STREAM ONLINE
jutro prawdopodobnie bedzie inny wiekszy monitor, zmienie także te nieszczęsne ramki (chyba ze na nowym monitorze bedą lepiej wyglądać), jesli chodzi o topic i jego "chamskie przeklejenie" to tak przekleiłem a to dlatego że tamten topick który tu został wklejony także jest moj... wiec chyba mi wolno czyż nie ?
A tymczasem robie dalej to co zamierzam :) z waszej krytyki póki co wyciągnąłem tylko wskazówki także dziekuje.
KONKURS.
Ponieważ mało ludzi odwiedza streama postanowiłem ze zrobie jakis konkurs 4fun.
Ze względu na to iż pkt rp mogą otrzymywać osoby poniżej 10 lvl nagrodą bedzie postać/skin o koszcie max 520 RP (do wyboru przez zwycięzce)
Prosze o stworzenie w aplikacji Paint postać, obrazek, cokolwiek... o tematyce League of Legends za pomocą ołówka o kolorze czarnym (nie można używać innych narzędzi).
gotowe prace wysyłajcie na e-maila w postaci pliku jpg.
e-mail: [email protected]
Rozstrzygniecie konkursu odbędzie sie w niedziele na streamie po godzinie 20:00
To też przekleiłem ... dodatkowo w sumie powinienem "olać" to forum ale uważam że są tu nie tylko płaczki i "krytycy" a zepewne znajdzie się ktoś kto weźmie udział w konkursie także GL/HF :)
Ale z was zazdrosne atencyjce kurwy ludzie :) Mama nie dała na kompa i nie możecie strimowac to się do wszystkiego dopierdalacie. Potem płacz ze na forum nie ma nowych użytkowników. Dla mnie platyna to wysoki poziom chętnie sobie pooglądam jakiś słabszy stream niż diamentowy i zobaczę czym się to różni. Tak też właśnie robię. Jest kamerka, jest komentarz(choć trochę niewprawiony i nieśmiały), muzyka za cicho więc prawie wszystko na swoim miejscu.
Również nie widzę w tym czegoś dziwnego że streamuje ,doświadczenia musi jakoś nabyć aby tych widzów było ,no nie odrazu Kraków zbudowano. Początek bywa różny jedynie co mi nie pasuje to ta brzydka grafika. Owszem wziołbym udział w konkursie gdybym umial cokolwiek w paincie narysowac.
własnie cały fun w tym ze w paincie nikt nie umie rysować ;p ps byl by za łatwy dla tych co go znają i są grafikami ;p czy np gimp :)
stream on
nowy monitor, nie wyrobiłem i pojechałem dzisiaj :)
stream on
wymawiaj poprawnie nazwy champow bo wajne sie kurwa sluchac nie da.
wyslalem prace na konkurs o której zaczynasz streamowac?
stream online
Ja wychodzę z założenia, że jak ktoś już strimuje to powinien chociaż coś grać, bo żadna frajda oglądać kogoś kto średnio ogarnia(orbitacja Twoją vayne XDF) chyba, że nadrabia humorem jak np imba czy trick, ale powodzenia ;3
Masz racje i wiem o jakiej grze mowisz, niestety ja nie jestem adc i dlatego to byla slaba gra moje pozycje to mid/top a jak ktos oczywiscie nie daje mi tej pozycji to musze grac to co jest wolne bo przeciez nie bede trolował ;/
Dzisiaj stream z HEARTHSTONE ! Zaprszam stream online za 15 minut
nie wierze jaka cebulowa spina, widac kto tworzy kilmat torga :D
poogladam jak bede mial czas, bardzo mnie interesuje gra na poziomie platyn, zwlaszcza ze utknalem na silver 1 a z nie jedna platyna sie tluklem na linii i dupy nie urwalo
stream online
A potem się, kurwa, dziwić, że na forum nie ma nowych ludzi, jak takie typy od razu gaszą "newfagów". Koleś coś robi więcej niż tylko granie w LOLa i walenie gruchy przed monitorem, więc zejdźcie z niego i jak Was to nie interesuje to wyjdźcie z tematu. Jak nie zdobędzie fanów / widzów to jego problem, nie Wasz.
###
Muli Ci ten stream, nie da się oglądać.
Ewentualnie coś mi się net jebie.
I co w tym złego?
Konkursy będą niezapowiedziane i najwyzej bede je organizowal dla 5-10 osob bo wqr.... mnie jak ktos wchodzi i chce konkurs albo wchodzi i pyta kiedy bedzie :) takze pokodzenia dla stalych widzow ktorzy napewno cos wygraja :)
stream online
Mi tam stream sie podoba, typek moze i nie gra dobrze, ale stream nie jest zly, typek wydaje sie tylko troche podenerwowany ze streamuje ;d
Jak ktos tam juz npaisal nie podoba sie to wyjdz, jak nie ma widzow to jego problem ; ]
dzieki :) poddenerwowany nie bylem ale strasznie zmęczony to jest jedyny minus we wtorki i w czwartki co z reszta było widać po mojej grze, pierwsze 2 gry były tragiczne ale za to ostatnie 2 były już spoko, trochę ze zmęczenia po treningu latają mi łapy wiec tak bywa ;p i kolejnym minusem wczoraj było to ze pierwszy raz grałem na smart castach (przyzwyczajenie robi swoje).
Dzisiaj będzie na pewno lepiej :p
stream online
Dodano ramke oraz nick :)
stream online
Stream online :)