Szukam najtanszych niestacjonranych kierunków w Krk. Kiedys widziaiłem zarzadzanie za 1650zł zł za semestr ale za chuj nie moge teraz znaleźć, kojarzy ktos?
Wersja do druku
Szukam najtanszych niestacjonranych kierunków w Krk. Kiedys widziaiłem zarzadzanie za 1650zł zł za semestr ale za chuj nie moge teraz znaleźć, kojarzy ktos?
Zastanów się czy w ogóle powinieneś iść na studia.
Szukaj na tych gorszych i/lub nowych uczelniach.
za 1750 masz niestacjonarną pracę socjalną na Małopolskiej Wyższej Szkole im. Józefa Dietla - powinna pasować do tego, czego oczekujesz i co zamierzasz z siebie dać na studiach ;d
To sie mija troche z celem, bo wiadomo, ze jak wybierzesz gowno-studia to zobaczysz, ze nic nie tracisz + nic sie nie nauczysz : DCytuj:
chyba nie zrozumiałem pytania, bo chce tam w miare regularnie chodzic zeby zobaczyc co "trace" i zobaczyc czy faktycznie studia nie sa dla mnie no i moze sie cczegos naucze
Jako student tobie napiszę taką radę, że lepiej nie idź wcale. Ale to taki mój post na marginesie. Szkoda wywalać nawet 2k na semestr na jakiś śmieszny kierunek dla jaj. Już lepiej przeznaczyć tą kasę na coś innego. Ogólnie polecam studia każdemu, ale na prawdę i bez studiów można bardzo wiele osiągnąć (taki offtop xD). Pozdro600
Jeszcze dodam, że zjazdy masz co 2 tygodnie i siedzisz tam 3 dni pod rząd od 8 rano do 20. Więc trzeba mieć psychikę. Aha, jeszcze jedno. Nie wiem jak jest z rekrutacją, bo już na uczelni u mnie rekrutacja się zakończyła. Została tylko ta wrześniowa dodatkowa, ale już z mniejszym wyborem. Np. u mnie czesne już trzeba wyregulować do 4 września.
orientuje sie w jakich godzinach moge skoczyc do janskiego zapisac na studia? nie moge nigdzie info znaleźć. i jak mam sobie skołowac swoje zdjecie legitymacyjne w formie elktronicznej, zeskanowac?
Nie. Narysuj w paincie.
Ile jeszcze tak durnych tematow ma stworzyc halunek aby Moderatorzy dali mu warna ?
Boże.
Idziesz do fotografa, zazwyczaj dostajesz 4 odbitki oraz zdjęcie w formie elektronicznej na płycie CD. Polecam Ci spróbować zeskanować takie zdjęcie, sam dowiesz się dlaczego jest to chujowy pomysł.
Szkoła Wyższa im. Bogdana Jańskiego
www.janski.edu.pl/
O tę szkołę Ci chodzi? Jak chcesz się zapisać to: https://wz.janski.edu.pl/studenci/index.html.
Co do godzin otwarcia to:
http://www.janski.edu.pl/Uczelnia,kontakt.html
Tutaj wybierasz miasto, potem numer telefonu, dzwonisz i pytasz.
Naprawdę nie idź na żadne studia, to nie dla Ciebie.
dlaczego jest to chujowy pomysł?Cytuj:
Idziesz do fotografa, zazwyczaj dostajesz 4 odbitki oraz zdjęcie w formie elektronicznej na płycie CD. Polecam Ci spróbować zeskanować takie zdjęcie, sam dowiesz się dlaczego jest to chujowy pomysł.
Ja jak się zapytałem ile będzie kosztowało wrzucenie tych zdjęć na pendrive i kolo zażyczył sobie prawei drugie tyle co za wywołanie zdjęć to sobie je sam zeskanowałem skanerem i są wg mnie ok
Z ciekawoscia obserwuje juz twoj trzeci lub czwarty temat O TYM SAMYM. Stary to jest naprawde przykre, ze z kazdym problemem sie tutaj zglaszasz o porade. I to jeszcze z takim gownem, ktore kazdy widzi jak bardzo jest absurdalne :p wszyscy juz wiemy, ze byc moze dostaniesz od swojego taty 20tysiecy za pokazanie sie jako student a potem wykrecenie mu wałka poprzez rzucenie studiow gdy dostaniesz juz kase i naprawde zbedne jest dalsze zwracanie na siebie uwagi
edit up - ta, ja tak samo zrobilem i jest ok :p zeskanowalem fote tyle ze tam wymiary jakies mialy miec 400x500pikseli a to juz minuta roboty w microsoft picture manager czy cos takiego ;p
nie rozumiem, czemu studia nie są dla niego, studia może mieć każdy debil i to nic takiego w tych czasach ;c
Na wielu dziennych masz zajęcia poniedziałek-czwartek. Więc pracować można jak najbardziej. Swoją drogą, jest wiele kierunków na których po prostu nie ma się czasu na pracę (chyba że jest się wybitnym i potrafi przerobić duże partie materiału w jedna noc i zrobić wszystkie projekty etc).
Iść na studia dla samego studiowania - bez sensu.
Iść na studia na byle jaki kierunek - to samo.
Głupie pierdolenie halunek w ogóle, znam mase osób, która skończyła dzienne studia, pracowała i sama się utrzymywała, więc czemu tak nie możesz, tymbardziej, że jak sam mówisz nie idziesz na jakieś wymagające studia, więc nauka będzię prawie zerowa.
myslicie, ze z 78% z polaka i 86 z ang dostane sie na socjologie zaocznie na uniwersytecie pedagoicznym
Najtańsze w Krakowie są prywatne Uczelnie. Duży rynek, muszą konkurować. Finanse i Rachunkowość znalazłem w Wyższej Szkole Ubezpieczeń w Krakowie. I chodzę tam już 2 rok. Ogólnie polecam. Mała uczelnia ale porządnie podchodzi do rzeczy. Semestr 1800 :)