Witam
Na aurorze w yala jest taki bocik z ktorym mozesz pograc w kostke.I zmienia kolory.Ktoś wie co to za wytwor? :P
Wersja do druku
Witam
Na aurorze w yala jest taki bocik z ktorym mozesz pograc w kostke.I zmienia kolory.Ktoś wie co to za wytwor? :P
Nie wiadomo.
Ma bardzo szybkiego bota, żaden na rynku tak nie operuje, prawdopodobnie jest czyjejś własnej produkcji i nie udostępniony na większą skale.
Typek sprzedawal takiego skrypta do bbota, bbot wszystko robi "szybko" więc może to być to.
do Ibota ktos tam na ich forum sprzedowal skrypt o nazwie "Dicer"
na antice to samo, ogarnijcie co sie odpierdala w depo yalahar
przed chwila koles w full zielonym summonerze wygral chyba z 2-3bp cckow xD
w ogole czemu on tak zmienia te kolory w outficie? od tego jest jakis item czy cos?
ibot jest za wolny bo zanim zasymuluje klikniecie do zmiany outfa i wybierze kolorki to minie wiecznosc. to musi byc jakis bot co sie nie jebie w symulowanie klaw/myszy na moje
wolny niewolny moze w skrypcie poprostu nadludzkie czasy dal :D np. 1s na zabranie czegos etc aczkolwiek sam mysle, ze to bot wlasnej roboty, i typ ma postaci na kazdym swiecie. najlepsze jest to, ze nie oszukuje :)
Nie ma opcji, że to jest ibot, bbot czy xeno.
Dokladnie jak pisano wyzej.Niech go nie banuja bo na te chwile jest to "uczciwy" bot :D
BlakW z Ibota stworzyl ten skrypt, a typ ktory kupil ten skrypt i uznal, ze jest za wolny dokonal zmian i napisal do BlakW o tych zmianach i BlakW jak sie nie myle potwierdzil, ze to jego skrypt tylko calkiem zmieniony i dziala o wiele szybciej
jestem posiadaczem skrypta od BlakW i musze przyznac , ze to jedna wielka porazka , moze skrypt od Eli bedzie lepszy :D
Ja jestem na 99% pewny że to bot własnej roboty, gość dużo kasy zarabia i oczywiście łapie delety, też dużo osób pod niego sie podszywa, więc uważajcie z kim gracie:)
Na Calmerze widziałem coś takiego[ z 5dni temu ]. A mianowicie na Yalahar stoi sobie 8lvl i kula kostką chyba z 24h. Ale kolorku to on nie zmieniał.
no to jest bbot i program ktorego autorem sa typy od tego skyneta, nikt inny tego nie ma, gosciu tego nie sprzeda bo po co mu hajs ktory on sam zarabia i jeszcze ma sobie robic konkurencje;p
18:27 You see Best dice calmera (Level 8). He is a knight.
Oto i ten człowiek. On tam jest zawsze!!
no tak ale on zmienia caly czas kolor outfitu gdy ktos nie gra czerwony>bialy a gdy ktos gra zielony>bialy, i gdy ktos wygrywa to czy nad kostka pokazuje mu sie animacja nutek (np po uzyciu instrumentu) albo gdy ktos przegra animacja dostawania z poisona w gill secie (tak zwane sloneczko? chmurka,slonaczko,blood hit :D)? bo ten skynet dicer to jest wariat, to trzeba zobaczyc na wlasne oczy
nagraj i na yt wrzuć i zalinkuj ;)
a mnie zastanawia w jakim celu ten skynet wywala mana potiony (oczywiscie botem nagle pol depo mana potionami zawalone) oczyszcza teren czy po prostu taki trick
Zbiera tłum wokoło siebie, żeby więcej osób zagrało.
no w sumie tez tak moze byc :D
http://www.youtube.com/watch?v=WpkJDTgKgZk
taki filmik znalazłem
Prawie to a jednak nie (mowa o linku) bo gość zmienia kolory i robi inne dziwolągi :) to trzeba zobaczyć na własne oczy hehe
Dobre to jest, rzucam kasę piszę h/l i wygrywam :D
Jak na razie w ~10 min jestem do przodu ponad 300k, pogram dłużej zobaczymy czy można na tym zarobić.
to zależy od farta, jest to zwykły hazard. najlepiej grać z głową jak już wygrasz dość sporo to zostaw sobie i nie graj
polecam zastosować antyczną technikę, czyli
kładziesz 10k
wygrywasz -> zgarniasz i kładziesz znowu 10k
przegrywasz -> kładziesz 20k
wygrywasz > zgarniasz i kładziesz znowu 10k
przegrywasz -> kładziesz 40k
wygrywasz > zgarniasz i kładziesz znowu 10k
przegrywasz > kładziesz 80k
i tak dalej
gorzej jak się to nie sprawdzi, dość dużo wtedy masz w plecy
szansa że nie wejdą ci 4 losowania pod rząd to 6.25%, czyli masz 93.75% na wygranie 10k
@skończyłem grać w lola więc trochę policzę
jak przegrasz 4 zakłady z rzędu (tj. za 10k, 20k, 40k i 80k bo z tego co widziałem nie da się przekroczyć 100k u tego bota) to tracisz 150k. dajmy na to że gramy 10 000 razy (łatwiej się liczy xD) i zakładam że jedna gra to granie aż do przegrania 4 pod rząd lub wygrania 10k. a więc w 625 przypadkach tracimy 150k, a w 9375 wygrywamy 10k, co daje
625 * 150k = 93750k straty
9375 * 10k = 93750k zysku
czyli jeden chuj wychodzi
hmm w sumie ciekawe
@edit
jednak pomyślałem jeszcze chwilkę, wychodzi na to że tym sposobem koniec końców nie da się stracić, da się tylko wygrać
@up a brales pod uwage ze przegrywamy 100% a wygrywamy 80 ?
twoje zalozenia sa ciekawe ale kostka to gra czysto losowa a bywaja czasami momenty że wchodzi 20x low
Rozkmina ciekawa. Tylko kasy uzbieram i będę próbował :D
jak Ci się chce to zrób kalkulację z tym 80%, lecz i tak niektórzy grają po 100%
przecie to kostka jest. 50% szans na wygrana. Ogólnie Dicerzy maja na tym zarobek bo jak wiadomo wiekszość ma 80%. Czyli na 2 losowania (przy 50% szans) dajesz 20 k wygrywasz 18 czyli statystycznie ma Dicer 2k zysku.
ah, tego nie zauważyłem. w takim razie ten schemat nie zadziała.
tak, ale przy założeniu że wygrywamy 100% i nie mamy górnego limitu można zwiększać stawkę w wypadku przegranych tak długo, że prawdopodobieństwo przedłużenia serii przegranych w praktyce wyniesie 0%
@up
Racja nawet przy 80% tak można, problem tylko, że nasz skynet ma limit tylko 300k.
A zwykłym graczom raczej nie ufam, żeby postawić 1kk.
Wczoraj u nas na Aurerze nie pojawił sie wcale skynet, co wybanowali ich czy co?
Na harmoni tak samo brak go.
on ma chary na wszystkich światach, możliwe że cipsoft zbanował mu wszystkie na raz i teraz znowu wychodzi z rooka, dlatego nie ma go w dp.
Dostanie delete kilka razy to mu sie znudzi..
Bo kase wydaje na pacce, a każda postać na innym koncie jest, bo ciągle online jest =D
skynet z aurory mial w opisie, ze jest to jego wlasny skrypt i uzywa xenobota, jednak narazie skryptu nie zamierza udostepniac..
tak czy siak bot wcale nie musi byc szybko, bo po co? Wszystkie wiadomosci moze miec gotowe na hotkeyach (moze miec ze nie wysyla ich automatycznie, tylko naciska hotkey, wiadomosc sie pojawia i dopisuje nazwe postaci/ilosc kasy). W dodatku zgarnia wszystko bardzo szybko, ale teraz klikacie na kratke prawym dajecie to explore czy czy cos takiego i przeciaga sie to jak loot z potworka do bpkow :D
I tak, o ile jest gra gdzie mamy 50% na wygraną to mozemy sie bawic w cos takiego ze stawiamy 10k, potem teoretycznie wiecej o dwa razy, potem znowu o dwa razy itp. Ryzyko jest zawsze, ale zeby przegrac cztery razy pod rzad to szansa jak 1 do 32. Zresztą tutaj mamy szanse na wygraną pół na pół, jednak nie wygrywamy dwa razy wiecej - dlatego trzeba by bylo stawiac 10k, potem troche wiecej niz 20k (jakies 24? nie chce mi sie liczyc, a dopiero wstalem ;p), potem znowu nie 40k a pewnie blisko 50k itp zeby nie tracic kasy pomimo wygranej za ktorymś razem.
Koniec koncow koles i tak bedzie na plus. Ryzyko ryzykiem, jednak on dostaje od was 100% waszej kasy, a wy gdy wygracie to tylko 80% jego. Tak wiec przy calej gotowce jaka przeplywa przez jego rece to 20% zostaje mu w kieszeni :) niesamowicie wielka kwota, gdy conajmiej 10kk na godzine tam ludzie losują. Chociaz zawsze trafi sie cymbal co zajmie miejsce a koles moze byc akurat afk i trzeba kombinowac ;p a wyrzucanie manasow to zajebisty i czysto marketingowy zabieg - to są groszowe sprawy, manasy sa bardzo potrzebne, duze i zwracają uwage - kazdy je zgarnia, nawet hlvle ktorym nie oplaca sie myszką ruszac po cokolwiek innego bo mają tyle kasy :) Nawet wydanie 1kk i kupno pacca sie oplaca bo taka kasa to sie zwroci raz dwa;] ofc zalezy od szczescia na krotka metę, jednak jezeli mamy kapital do zainwestowania to powiedzialbym, ze to pewny zysk :)
bot jest szybki zauwaz jak szybko zmienia kolory
w życiu. on na tego pacca zarobi pewnie w godzine. dziennie na głupocie ludzi zarabia od kilku do kilkudziesięciu kk na każdym servie w zależności od aktywnej populacji servera, która chce grać (czyli zarabia dziennie tyle, co ty przez 0,5-1 miesiąca stawiając botchary xD z tym, że on na każdym servie, ty prawdopodobnie na 1)
Na aurorze pojawiła się konkurencja i to spora dla skyneta.
Ten koleś ma chyba 5 gier: h/l, high/med/low, numerki, highest i blackjack.
Dodatkowo akceptuje prawie wszystkie itemy, gdy nie ma yasira możemy postawić yasirowe itemki, rashidowe, djinowe i wiele więcej.
Ponadto co jakiś czas robi item party (wyrzucając itemy), platinum party (wyrzuca po 2k i tak z 10 razy), crystal party (z 5-20 cckow).
ten gosciu wczoraj dawal na numerki 1000% (tysiac) procent, ale zauwazylem ze grala u niego ta sama osoba co dzien wczesniej i tez troche wygrala wiec to moze byc ten sam gosciu i robil taki jakby pokaz zeby zachecic do gry u niego, wiecie jak to jest stoi dookola nich z 20 typa widza ze gosciu wygrywa po 500k za swoje 50k to sie napalaja, wchodzi jakis inny typek zeby zagrac i juz nie jest 1000% tylko 500% na numerku. A te cc rzucal bo prawdopodobnie nic nie stracil a w ten sposob wiecej ludzi bedzie widzialo ze to u niego tak ktos wygrywa i przyjda i przegraja swoje. Nie grajcie na tych kostkach bo oni wszyscy zmieniaja kostki co rzut, ci wszyscy "trusted" "elite dicer" to sa scierwa ktore oszukuja.
a co ma do tego zmiana kostek co rzut? xD że niby co?