Witam, pytanie, jak juz bd mial 100 pkt u grizlliego, ms jaki lvl zaczac na spokojnie demony, i z czego je bic jest jakis sposób? oraz banuta od ktorego tam jest profit msem + sd itd.?
Wersja do druku
Witam, pytanie, jak juz bd mial 100 pkt u grizlliego, ms jaki lvl zaczac na spokojnie demony, i z czego je bic jest jakis sposób? oraz banuta od ktorego tam jest profit msem + sd itd.?
siema
myślę, że tak 170+ już możesz orać demony najlepiej z icicle na yalahar wkoło tych olejów
profit zależy jak posypie ale 150 możesz pomalutku śmigać z sd
Ok dzieki za odp, a tutaj jedno pytanko Hydry 130+ mam i czy oplacalne one sa> dla ms ? z rózczki + vis?
Raczej tak.
Knightem solo na jakim lvlu i skillach się opłaca taska robić? Tak aby było na 0 lub lekki +.
za moich czasow knightem nie chodzilo sie solo na demony bo to bylo totalnie absurdalne, juz wtedy byly lepsze zamienniki w ktore przynajmniej wchodzily jakiekolwiek hity
wydaje mi sie ze nie idzie profitu zrobic chyba ze na megafarcie
tyle spelli doszło, że i profit można mieć
dodam od siebie ze na 150 lvl nie potrzebne sa az tak bardzo sd bo z icycle idzie to bic juz :p
pamietaj o naszyjniku zeby many nie zabieral za duzo /magma amulet i cos od ognia ofc
Pytanko, Hydry z SD jest na nich profit jak z sd bede je trzaskal? bo z exori vis i visów to watpie zebym na profit wyszedl.
to czysta loteria ale ja watpie w profit :P
A czyliz visów itd predzej zrobie profit i exp na hydrach?
tego nie powiedziałem hydry to raczej dla expa sa dla loota sa inne potwory ...
Ok, a medusa cave? z sd wyjdę tam na profit lub 0 ? ostatecznie minimalny waste? chciałbym z korzystać z medusa cave do 160 +/-
Ty w ogoler nie czytasz tego co pisze hydra jest takim potworek z ktorego nie mozna stwierdzic jednoznacznie czy bedzie profit/waste szczegolnie na twoim lvl, loteria...
jak chcesz miec pewny profit to souleatery
a faktycznie lol
ale to nic nie zmienia bo z medusa jest ta sama historia czysta loteria watpie ze bedzie profit
A ty chyba nie czytasz co ja pisze pytam sie o MEDUSE nie HYDRE.
Ok, to inna opcja na exp ladny z profitem? lub 0 oprucz tych 2 loteri i 1 souleaterów :D ?
Dobra wyj.. na te meudzy i hydry, co moge klepac nie koniecznie dla kasy a dla expa? zeby w miare szybko lecial?