Siema, nie dostałem się na studia na up we wrocławiu mam 39,6 pkt a wymagaja 70. Znacie jakieś inne uczelnie we Wrocławiu co nie wymagają dużo i sa publiczne? Lub ktoś jest na up we wrocku?
Wersja do druku
Siema, nie dostałem się na studia na up we wrocławiu mam 39,6 pkt a wymagaja 70. Znacie jakieś inne uczelnie we Wrocławiu co nie wymagają dużo i sa publiczne? Lub ktoś jest na up we wrocku?
punkty nic nie mówią bo na każdej uczelni inaczej się liczy, pewnie dostałbyś się na awf, może ziip na ue, jakieś dziwne kierunki na polibudzie, na uwr pewnie nie ma co liczyć chyba, że jakaś fizyka ale jak chcesz tego dokonać skoro chyba wszędzie już skończył się termin rejestracji?
2 terminy na pwr rok walczylem wiec nie chce jeszcze raz isc bo wiem ze to sensu nie ma
ziip na ue to taka łatwiejsza polibuda może by Ci podeszło a inżynier też jest na koniec ;> 400 miejsc co roku więc progi punktowe bardzo niskie, ja maturę napisałem słabo i miałem 140pkt rekrutacyjnych gdzie przyjmowali ludzi z ~80-90, liczy się pp x0,5 pr x1,0 gdzie musi być matma, język obcy i jeden do wyboru
trzeba sie mocno uczyć? a ta infa co jest na ue to mocno wymagająca?
Nie wiedziałem, że na mojej uczelni jest infa ;o kiedyś była informatyka i ekonometria ale w zeszłym roku zastąpili ten kierunek analityką gospodarczą, IiE był najtrudniejszym kierunkiem na uczelni nie wiem jak AG jednak to coś podobnego. Na ZiIP nie trzeba się mocno uczyć ale jednak trochę trzeba, matma jest dosyć wysoko ale nie ma aż takiego hardkoru jak na PWr i podziału na analize I i II. Do tego chemia dosyć łatwo idzie, fizyka najniższy poziom z możliwych ale jednak trzeba się uczyć bo małych kół co tydzień z teorii potem trochę liczenia, to tyle z trudnych rzeczy.
rekrutacja za kkniaeta na ue za pozno a cos innego co moge studiowac cos technicznego i nie wysyilac sie?
na uwr na takie kierunki jak matma i fizyka przyjmowali wszystkich, nie wiem jak teraz, ale za lekko nie jest..
dlatego się dziwiłem jakim cudem chcesz się tam dostać no ale nie wtrącałem się :)
nic już nie możesz studiować na uczelniach publicznych za darmo bo jak sam zauważyłeś termin zapisów na rekrutację, wnoszenia opłat za kierunki itd dawno minął, na WSB jest trochę kierunków technicznych jednak nie za darmo ale za to powinno być bardzo łatwo :)
Na PŁ do 12 lipa jest rekrutacja.
Mówi się, że z UE trudniej wypaść niż z jadącego tramwaju.
Tylko warunki cholernie drogie i nie opłaca się doprowadzać do takich wydatków.
ile warunek? najwyżej na pół roku jakaś robota we wro i potem od sesji letniej studia
500zł za przedmiot niezależnie czy uwaliłeś ćwiczenia, laboratoria, język, egzamin, koło czy cokolwiek
WSO (http://www.wso.wroc.pl) ma długo otwartą rekrutację.
po wso kariery nie zrobisz zbytnio :D. Może znajde jakąś grafike komp. prywatnie