Szybka ankieta.
Wybrałem 6 forumowiczów i chciałbym zobaczyć, który z nich najbardziej nadaje się na to stanowisko.
Chciałbym poznać wasze opinie w komentarzach.
Wersja do druku
Szybka ankieta.
Wybrałem 6 forumowiczów i chciałbym zobaczyć, który z nich najbardziej nadaje się na to stanowisko.
Chciałbym poznać wasze opinie w komentarzach.
Czemu nie widze opcji SebiQ ? Chyba jakiś Bug, proszę o poprawienie
Ok ankieta już jest, trochę ciężko pogodzić mi się z tym że nie wybrałeś mnie no ale cusz..
Ilu ekspertów zamierzasz wybrać?
Można pisać czemu wybrałem jakiegoś ziomka podając argumenty?!?!
czemu nie zostalem wybrany nie zycze sobie takiej dyskryminacji
to trochę nie ma sensu bo ludzie zaczną dawać głosy na tych, których lubią i których znają XD
Oddałem głos na freq, nie znam go ale wiem, że się udziela i ma pojęcie o grze, myślałem, też aby oddać na masła ale niestety 1 osoba.
d2r bo jest nerdem i gra non stop w gre chyba ze siostra akurat gra w simsy
ale umie junglowac i jak gramy rankedy 5 to stompujemy diamondy z jego niesamowicie mocarnym mistrzem wuju
matizioom jedyny słuszny kandydat na eksperta kurde
Wybieram ryśkka, dobry omper, potwierdzone info
cały czas się udziela, gdy tylko ma czas, chętnie pomaga i tłumaczy ;_
matiziom omper, zatwierdzam eksperta. Carry gwarantowane, pomocny, o grze wie dosyć sporo.
rysiekk albo matiziooom jedyna słuszna opcja niemiecka
Oczywiście że Masło. Bardzo dobrze zna grę, strimuje więc można podglądać zamiast tylko czytać porady. Najlepszy Jarvan i Kha'Zix na całym EUNE i może poza nim.
Matizioom poniewaz ma duzo wiedze na temat gry (cale 50 rankedow!!)
Pomaga (nie mi)
jest smieszny (nie dla mnie)
i w ogole super czlowiek!!
Oddaje mój głos na sebiQ mimo wizualnego bugu który sprawia że nie widze go w ankiecie
czemu ja nie zostalem wybrany.. bardzo mnie to poruszylo i czuje sie niesprawiedliwie potraktowany
ale w takich sondach nie wygrywa ktoś kto nie troluje w HP i OWIONIE więc wiadomo kto wygra xD
Jak nie lubi cię pół forum to nie masz co w konkursach stratować tak po za tym xd
Dla mnie bardziej liczy się co napiszecie niż na kogo zagłosujecie.
glosuje na siebie jestem bardzo doswiadczonym i pomocnym graczem udzielam sie duzo i daje mnostwo wskazowek na temat mid lane niekonwencjonalnych pickow i taktyk mam ogromna wiedze na temat gry i mechaniki
nie ma kandydata na eksperta na tym forum bo jak ktos wbil diament to czuje sie taki zajebisty ze wyzywa wszystkich od bronze raków, a jak jest na platynie i nizej to ze za slaby i lamus dupa cicho xD
gracze lola najbardziej toksyczni na swiecie hehe, gorzej jak tibianie w 2005 roku
edit
nie kojarze zeby matiziom odpierdalal jakies inby 'zamknij morde metr 60 prawiczku z gimbazy' wiec glos chyba na niego
Fajnie ze trafilem do ankiety, ale patrzac po glosach bardziej liczy sie to jak bardzo jest sie znanym i tym podobne :p
Zreszta po tym co napisal Trickhor i po akcji z Zincem i tak bym nie dostal eksperta, ale fajnie bylo sobie popatrzec :)
@up
prosze nie obrazac starej tibii
Masło bo zna gre i pomaga innym
Do tego większość jego postów ma jakąś wartość metoryczną.
Polecam tego gracza na eksperta ;]
rysiekk nie zasługuje na eksperta(chociaż to nie jest jakieś wielkie stanowisko) - osoba dająca się w taki łatwy sposób sprowokować, wyzywając niewinnych gimnazjalistów nie powinna dostać niebieskiego koloru
dodatkowo, brak jakiejkolwiek wiedzy o grze[na wyższym poziomie] - bądźmy szczerzy, jedyne co on zrobił to przedstawił plan na kayle(co nie było jakimś wielkim odkryciem, chyba każdy wiedział że po buffie nashora kayle bedzie mocna)
mainuje mida - nadal myśli że swaina kontruje ahri, która ma BURST(ahri - burst w sekunde - beka)
słusznymi kandydatami jest masło, freq i mati.
dright w ogóle kto to xD
kuba beznadziejny gracz nawet nie trzeba tego komentować
masło jakotako coś wie o lolu i nie jest toksyczny na forum, raczej pomaga, freq to samo, a mati to jest taki przykład gracza, który jest świetny a ma platyne 5 bo gra tylko normale(50 gier i plat 5, może nawet mniej, 75% winratio) - bardzo dobry adcarry, dodatkowo bardzo miły
mati / masło powinni wygrać...;-))))))
rysiekk -> duza wiedza, wie o co chodzi w tej grze -> dobry gracz ;]
jak już mam wbierać kogoś z tej ankiety to rysiek
ale sugeruje oddać eksperta nervarienowi i ppk, co to w ogole za idiotyzm zabierać im eksperta bo mało się udzielają
jak ktoś chce coś wiedzieć to się ich pyta, a oni odpowiadają
rysiekk jedyny sluszny wybór chyba, bo nie zachowuje się jak idiota i jego staż na lolu mniej wiecej przekłada się na wiedze i umiejetnosc gry
ze wzgledu na te właśnie kryteria średnio widze na tym stanowisku osoby typu kuba czy matiziom
maslo moglby byc ale malo sie wypowiada a jak juz to nie pisze na tyle powaznie na ile jest to wymagane pełniąc taką role
freq - jeszcze miesiac temu nie mialem pojecia kto to jest i do tej pory w sumie nie mam poza faktem, ze raz dziennie wklei jakies zdjecie z diamentu do little talks i spotkam go raz na 30 gier na soloq. zaden kandydat na eksperta
dright - nie wiem kompletnie kto to jest, sorry.
in all seriousness najlepszym kandydatem na eksperta na tym forum jestem ja, ale cóż ;d
trickhor serio nie wygłupiaj się i oddaj im eksperta
chyba nie ma wątpliwości co do tego, że posiadają największa wiedzę i umiejętności na forum
myślę, że nie tylko ja zawsze do nich piszę jak chce się czegoś dowiedzieć i aż mnie dupa boli przez to co zrobiłeś xD
głosowałem na kube bo ponoc ma zalegalizowac marihuanine
Trickhor dlaczego nie ma Seby ;/ ;/ ;/