Jakim cudem 130 ek zdjął z łapy 420 hp mojemu sorcowi jedną muką?
Jakim cudem 130 ek zdjął z łapy 420 hp mojemu sorcowi jedną muką?
Exori gran ico ;)
Sprawdziłem czat i gość nie rzucał żadnych spelli. Tylko się leczył miał już reda i nagle bum dętka.....
Ale to by dużo wyjaśniało... Szok
Mógł też puścić utito/berserker potion.
To było exori gran ico na utito tempo. Tylko nie zauważyłeś inktacjii.
Pamiętam jak ja walnąlem z tego 1200 w leviathana. Teraz już ni gram w tibię bo uznałem że to spierdolina dla gimbusów.
Zauważyłem, że jak ktoś rzuca czar to w odległości iluś tam kratek nie widać co pisze. A co do posta wyżej to można wywnioskować, że wszystko jest dla gimbusów. Kiedyś nie było takiego pojęcia i ludzie grali w gry, a teraz? Gimbus, gimbus, gimbus... Boże jakie to jest głupie :/
otworzył ci priv czat i rzucił spelle
wtedy nie widać nad charem napisów
@up widać...
Jezeli nie miales black skulla to jest to nie mozliwe, zeby knight tyle walnal :p na utito tempo moze przywalic z 350~, ale powyzej 400+ watpie (a juz napewno gdy to nie byl zaden bardzo wysoki lvl z wysokimi skilami). Tyle to moze bic pallek na infernal boltach z thorn spitterem i to gdy utito tempo jeszcze zawdzieje ;p
ale z samego gran ico to wiem, ze to jest chore :d 300ekiem z bodajze 107skillem nieraz walilem do ~500 z gran ico i do 350 z łapy :p raz 150ed dostal jednego avalanche a za reszte hp ja mu przyjeba*** :) niby knight ma takie mozliwosci za to, ze moze bic z zasiegiem 1sqma tylko.. jednak gdy ktos dobrze gra, albo poprostu daje follow (bez auto wylaczania) to nikt takiemu knightowi nie ucieknie tak czy siak i w kazdej chwili moze on wyrabac miecz + gran ico, i to tak mocno, ze rzadko kiedy jakis ms go przebije w dmg ze swoim ue ;p
up - ale glupoty gadacie haha, oczywiscie ze moze pisac sobie nawet na report chacie gdyby jeszcze istnial jakies spelle a i tak je pokaze na default channelu :p wiec nie gadajcie glupot
To jeżeli knight bije takie muki to ja odpuszczam sobie tego sorca ;)
po 1sze muka to dla mnei znaczy combo wiec 130 ek bez jebania jebnie za ponad 400 (lapa i gran ico)
po 2gie jak powiedział juz madduro jak czegos nie jestes pewien, to nie siej zabobonów bo wyszedłeś na glupka :)
na default widac ale co z tego jak sie nad postacia nie pojawi
@up
niby knight ma pierdolnięcie ale to raz na 30 sekund i musisz 1 ture poczekac zanim uderzysz z czegos innego
a takim sorkiem to na spam sd tez mozesz kogos zabic :)
http://i43.tinypic.com/o77wis.jpg
banda debili, jeszcze jeden z Was mi dal ujemnego reputa za "gadanie glupot" kiedy to JA mialem i mam racje :]
elo mistrzu, jeśli myślisz, że to ma działać na takiej zasadzie jak pokazujesz, to uprzejmie uprasza się o zamknięcie pizdy, bo NIE MASZ RACJI, masz specjalnie dla ciebie przetrząsnałem cały dysk żeby znaleźć .txt z jakimiś nubcharami, lazłem nimi do siebie przez pół tibii, odpaliłem 2 monitory i zrobiłem tak
https://i.imgur.com/s4PFBuS.jpg
I CO KURWA?
wypierdalaj
ps: nie zamazałeś nicka na pasku.
tylko weź coś odpisz, że pewnie fejk, bo ty wiesz lepiej xD
http://i43.tinypic.com/ebd3pi.jpg
zrobiłem jeszcze to samo potem z exurą ico na jednym koncie za to na drugim WSZYSTKO widzialem na local chanelu, nawet gran ico o co tutaj jedynie na poczatku chodzilo =]
a teraz pozwole sobie Ciebie zacytować jeszcze;)
NIE NO, gościu dostaje tibijczyka roku HAAHAHHA.
Sedan czy jak Ci tam, mam nadzieje, że już do Ciebie dotarło jakiego robisz z siebie debila XDDDD
Jeszcze jak zacytował wypowiedzi hahaha, chciał nas zniszczyć swoimi ŚWIETNYMI screenami.
+bonus
Temat: Jakim cudem 130 ek...
łap w zęby pajacu i teraz TY kasuj posta ;]
jeszcze mi redbaga dał xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
co do Twojego podpisu
właśnie rozwiałeś wszystkie wątpliwościCytuj:
'Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.'
Mark Twain.
@TOP
mogło być tak jak mówią inni, exori gran + łapa, napisane na pirv chacie (Nie NPC chat).
z samej łapy za tyle nie był wstanie zajebać.
btw. Serllo hejtujesz swoje posty ? xd
kazdt czar jaki uzyjesz nie wazne w jakim oknie widac na default inkatancje
Stoisz przy typie -> otwierasz Z NIM PRIVA -> wrzucasz utito tempo -> bijesz ico.
nie widzi tego, że wrzuciłeś utito = profit. mam nadzieję, że wyjaśniłem.
Powiedzmy, że mam dobry dzień, słoneczko świeci, pyszne lody w zamrażarce, sesja za pasem (więc mam zapas Miłosierdzia). Więc skończy się na alercie bo przy okazji i wy mi poprawiliście humor :)
xD