Witam, ktos bral laski z tej strony? Chodzi mi glownie o zgodnosc zdjecia z tym co na zywo i czy te komentarze sa na prawde prawdziwe pod profilami dziewczyn?
Wersja do druku
Witam, ktos bral laski z tej strony? Chodzi mi glownie o zgodnosc zdjecia z tym co na zywo i czy te komentarze sa na prawde prawdziwe pod profilami dziewczyn?
Cytuj:
Jeżeli pod nagłówkiem "Galeria zdjęć" zostanie wyświetlony napis "Zdjęcia autentyczne, zweryfikowane", oznacza to, że wyświetlana fotografie w ogłoszeniu są wiarygodne i przedstawiają dokładnie tę osobę, która się ogłasza.
Te oferty zostały przez nas sprawdzone i zweryfikowalismy prawdziwość zamieszczonych zdjęć. Brak tej informacji oznacza jedynie, że nie mieliśmy okazji lub możliwości by sprawdzić tę ofertę osobiście.
Wszystkie oferty weryfikujemy czy zamieszczone w nich zdjęcia nie zostały ściągnięte z innych stron internetowych.
Paweł Pluton pierwszy w takich tematach
http://iv.pl/images/72730274000889259791.png
ja nie brałem ale z tego co wiem duzo tam walków. wejdx sobie na jakies forum o tej tematyce, np garsoniera
w regulaminie masz tam czy zweryfikowane i ocene "kupujacych" ;D
Tak, zdjęcia prawdziwe, komentarze też.
Nie, nie chodzę już na dziwki. Od ponad roku. Byłem z ciekawości. I tyle.
A nie prościej jest po prostu znaleźć osobę do relacji ala "friends with benefits"? Układ uczciwszy moim zdaniem, a i darmowy przynajmniej.
większość to legitne panie, ale nie zawsze tak zadbane jakby się wydawało ;s
jak to dziala? dzwonisz, placisz i przyjezdza do ciebie czy wtf?
Dzwonisz, pytasz o adres, możesz zadzwonić jeszcze przed przyjazdem żeby sprawdzić czy nie jest zajęta, przyjeżdżasz, wchodzisz, płacisz, ruchasz, wychodzisz.
Gdyby wszyscy faceci tak potrafili to dziwki by nie istniały. A istnieją od początku cywilizacji.
uwazaj, bo niektore maja wpisane tam cena za godzine 100zl, ale maja napisane w ogloszeniu "w cenie jest 1 satysfakcja".
patrz tez co oferuje, bo niektore tylko masaz.
Mi ziomek z tibii pokazał tą strone i mówił, że miał laske gdzieś z Bytomia (xD) ale że wyglądała identycznie jak na zdjęciach, mówił, że śliczna i sobie ulżył, tak więc w imieniu kumpla-polecam
Jak skonczysz przed czasem to co chcesz jeszcze robic? Gadac o pogodzie?
loda zawsze jeszcze moze zrobic
a jak któraś ma jedną satysfakcje i się w godzine nie skończy? ;d
e a mam pytanie bo ta laska niszczy system - http://www.roksa.pl/lpl/anons.php?nr=30888
A to ona sie nie boi, ze sie zarazi czyms? Bo dla mnie to dziwne troche..Cytuj:
Witaj,
jeżeli pragniesz poznać piękną, inteligentną, młodą,śliczną Kobietę serdecznie zapraszam:)
Na spotkaniu oferuje:miłość francuską bez zabezpieczenia z dowolnym finałem, sex klasyczny i analny w zabezpieczeniu, miłość Hiszpańską,pocałunki, pieszczoty, 6/9, swobodną rozmowę,milutką atmosferę.Kocham pończoszki, szpileczki i seksowną bieliznę..
GWARANTUJĘ W PEŁNI DYSKRECJĘ PONIEWAŻ MIESZKAM SAMA.
Jestem osobą ze zdjęć wiec, wybierając mnie na pewno sie nie rozczarujesz, chyba tylko pozytywnie
Proszę o kontakt tylko konkretnych i zdecydowanych Panów o wysokiej kulturze osobistej i higienie.
Nie przyjmuje panów pod jakimkolwiek wpływem alkoholu lub innych używek.
Serdecznie zapraszam Paula
No i kwestia tego, ze te komentarze sa baaaaaaaaaaaardzo naciagane i wszystkie dodane ponad 3 miesiące temu.
Co o tym sadzicie? Niby zweryfikowana lala.
@up
Ciągnie druta bez zabezpieczenia, ot ci halo ;d
A na czym polega zabezpieczenie w miłości francuskiej bo nie bardzo kumam ?
@Gummi
jak dla mnie 100% legit ogłoszenie
możliwe co najwyżej że nieaktualne i dlatego takie stare komcie, zadzwoń, pewnie telefon nie odbiera (dziewczyna skonczyla kariere / wyjechała)
FBG (francuz bez gumy) to normalna praktyka, szansa na zarażenie sie HIVem przez seks oralny to jakieś jeden do stu tysięcy.
aaa to nie wiedzialem, a jak sprawa ma sie w druga strone jak chlapnalem minetke dla laski to moge sie zarazic bo ogolnie to panikarz ze mnie jest, a nastepnego dnia mialem katar i sie kurwa wystraszylem, ale to bylo kilkanascie dni temu i mialem za miecha badania robic lól ;d
ja to myslalem, ze normalnie jak robi loda i po strzale ma w mordzie nasienie i jest zarazona :D no tak to bywa jak sie z wychowania uciekalo :D
ale jak ma ranke w buzi czy krwawiace dziaslo od szczotkowania to juz ryzyko jest spore, right?
no a jak ta sprawa ma sie z mineta jak polizalem jej troche to tez szansa jest jeden do stu tysiecy?
A kto powiedzial, ze bylem na kurwach o_O?
Po prostu z kolezanka sie bawilismy i ona mowi, ze lubi 6/9 to chwila oporu, ale jednak uleglem.. ale zeby kurwie lizac pizdziore to troszke przesada (chociaz jak kto woli) :D
szansa jest mala, aczkolwiek np jesli krwawia ci dziasla, czy masz jakies rany (np zaciales sie przy goleniu, przegryzles warge, rozciales jezyk), to juz szansa sie zwieksza.
skisłem. powiem wam, że ja nigdy nie praktykowałem, żeby robić dziwce minete i nigdy nie slyszalem o rownie debilnym pomysle, ale co kto lubi.
ilu z was chodzi na kurwy? ;o
Ja nie, ale planuje się wybrać żeby zobaczyć jak to jest xD
Ja to bym się bał, bo myślę, że każda kurwa ma hiva i obszerną bazę wirusów :/
nie mógłbym ruchać dziewczyny, której muszę za to zapłacić. czułbym się jak ostatni przegraniec.
No co Ty. Taka kurwa normalna (nie jakaś brudna stara spod mostu) to raczej ogarnięta jest w tych sprawach, dba o swoje zdrowie bo przecież jakby zachorowała to nie ma ruchania a brak ruchania=brak chleba=zdechnięcie z głodu. Ja to bardziej się chyba boję naszych koleżanek o których krążą opinie dupodajek ale też takich niepozornych i sobie wyobraź że one się ruchają więcej niż dziwki i raczej nie myślą o hivach itd.
to prawda. lepsza taka z roksy, niż jakaś rura co się po klubach za darmo rucha.
No tylko jak taka kurwa ma hiva to pewnie nadal będzie dawać bo hajsu potrzebuje, a to, że ktoś jest takim desperatem i musi ruchać szmule to jego problem
aj tam pierdolisz. Ja nie mam problemu z ruchaniem <brzmi to idiotycznie, jak sie pisze>, a na kurwach bylem dla zabawy 2 razy. Podly klimat, smutny lokal, ale ubaw przedni. Jak traktujesz to jako rozrywke, tak jak najebka, albo wyjscie do klubu, to od kurwy wyjdziesz zadowolony, a jak szukasz milosci to sredniawka :D A ty piszesz tak jak by jedyne prawilne ruchanie, to pod koldra po ciemku i najlepiej z wlasna reka
@edit
Jeszcze dodam, ze za 1 razem wbilismy we 2 z kumplem do jednej laski, bo sie troche cykalismy. 8 pietro w bloku, patola na klatce to sie nie dziwcie :D
Kto idzie na kurwy dla miłości? WTF
Teraz mi się przypomniała historia mojego znajomego. Też zarobiony wrócił z roboty, sianko to stwierdził, że pojedzie na kurwy, bo to takie jego marzenie odkąd pierwszy raz zwalił konia. No i pojechał do kurwy i się chłop zakochał, pisał z dziwką z roksy smsy przez miesiąc i był u niej ponad 10 razy xd i za każdym razem musiał płacić. Miłość chłopaki nie wybiera jak widać, także trzeba się pilnować, bo i w kurwie się zakochać idzie.
sztuczne czy prawdziwe, cycki to zawsze cycki ;d
uzywalem parę dziewczyn z tej strony, dam taki przykład kobieta po30 zdjęcia figury zajebiste ale nie było zdjęcia buzi, zadzwoniłem i głos miała zqjebisty a wpadam do niej a szczęka krzywa i wgl z mordy paskudne czyli bierz tylko łaski z zdjęciem buzki, ale walila się że i tak polecam.
No wiadomo, że te panie to nie są kurwa miss piękności, bo tak to by zostawały modelkami albo aktorkami albo kurwami za 500 zł ale nie za 100...
Takie średnie są, raczej normalne
Nigdzie nie napisałem, że jest normalny :D bo kto normalny marzy od podstawówki od tego żeby zaliczyć dziwkę?
#topic
Mnie ogólnie nigdy do tego nie pchało żeby iść i płacić za seks. Wiadomo kto co woli, ale taniej wyjdzie chyba wyrwać jakiegoś klamota stawiając mu dwa drinki, a potem można się umawiać regularnie na darmowe stosunki, a nie pchać hajs w leniwe kurwy którym się nie chce pracować, bo lepiej dać raz dziennie dupy i mieć hajs. Na roksie same wariatki, w anal za dopłatą, ogólnie full service :D
najlepiej to wybrac jakas dziewczyna co ma w anonsie zdjecia twarzy cos takiego na przyklad
http://www.odloty.pl/pl/ogloszenia-t...ve/108835.html
Kiedyś gadałem o tym z kumplem i on opowiedział mi swoje rozumowanie, które jest nawet prawidłowe - chcesz normalną laskę, a to kino stawiasz, kolację, pub, kasa leci a nie wiadomo czy zaruchasz a tak to płacisz na roksie ~100 zł i z chuja to Ci helikopter może zrobić :D
roksa o tyle spoko że większość ma własne mieszkania a nie w lasku czy też w samochodzie... Tylko te ceny to hardkory czasem 300zł/1h.... lepiej wziąć taką 35+ taniej wychodzi a zabawa przednia.
We wrocku są fajne tanie kurwiszcze, ostatnio odwiedziłem pare sztuk, cena 150zł/h lodzik bez gumy, anal w gumie, a panienki po prostu piękne. Polecem xD