#6.6.2014
Mega promocja dla torgowiczów! 1 referral w cenie 1,00 zł! Do odwołania! Jesteś zainteresowany? Napisz prywatną wiadomość!
http://i58.tinypic.com/35buihs.jpg
http://imageshack.us/a/img5/7829/tc9v.png
Wersja do druku
#6.6.2014
Mega promocja dla torgowiczów! 1 referral w cenie 1,00 zł! Do odwołania! Jesteś zainteresowany? Napisz prywatną wiadomość!
http://i58.tinypic.com/35buihs.jpg
http://imageshack.us/a/img5/7829/tc9v.png
Bardzo chętnie przyjmę darmowe :) refy
biore za free, a jak pójdzie sprawnie to kupie więcej.
Wezmę te darmowe 5, reflink zaraz wyślę.
Tylko nie podoba mi się że ukradłeś(no, chyba że masz pozwolenie) ten cenniczek, to trochę zalatuje gimbazą a nie poważnym serwisem.
@up
Tak, robiłem to na szybko i zapożyczyłem sobie ten cenniczek. Później postaram się zmajstrować coś własnego.
I przy okazji w sumie spytam, ile dziennie będziesz mniej więcej w stanie wyciągnąć refów?
Od 40 do 50 dziennie na 10 lvlu. Po OC procka później i dołożeniu ramu do 60-70.
Aktualnie posiadam i5 760 4-rdzeniowca i 12gb ram bez ssd to do czasu zlozenia nowego sprzetu i zlozenia go do kupy zrobię wszystkim po te 5 referalów :) Na nim wyciągam do 10 dziennie :P
tez kce :]]
I kto to kupuje?
Przeciez to jest najwiekszy bezsens jaki widzialem, bot jest darmowy, nawet na slabym komputerze mozna sobie postawic te 3-5 vmy na najnizszych wymaganiach i zrobic sobie refy na spokojnie po pare godzin dziennie jak sie gdzies wychodzi.
Serio, nie rozumiem tego.
@down
Bardzo mi przykro, ale postawilem 4 vmy bez dysku SSD i bez 10-12 GB ramu (dokladnie 4) na gownianym komputerze. Gdzie jest Twoj bog teraz?
Dotychczas nie narzekałem na chętnych ;)
Żeby postawić 5 VM's trzeba mieć 4-rdzeniowego procka i minimum 10-12GB ramu bez dysku SSD. Nie każdy ma taki komputer, nie każdy ma na to czas, chęci i umiejętności. A, jedyny aktualnie stabilny bot z którego korzystam do referali jest płatny.
Btw. Pierwsze 5 gratisowych referali dla shanarin jest w procesie tworzenia:)
@maslo
Udowodnij to że na 4gb ramu odpaliłeś 5VM's. Może i je uruchomiłeś, ale nawet na nich bota nie odpaliłeś :) Bez dysku SSD aktualnie na 5 botach zabiera mi 9,5 GB ramu :)
@evelay
Bez dysku SSD nie ma opcji, żeby na 2-rdzeniowcu odpalić 6 botów :) Zresztą, nie o tym jest ten temat. Nie jesteś zainteresowany to ok, ale też zbędnie nie komentuj, że mogłaby to twoja babcia zrobić itp Niech sobie robi w takim bądź razie ale mi daj święty spokój ;)
A ja mam takie pytanie: Czy to jest bezpieczne? Co riot na nabijanie 100 refów w 2 dni?
Riot na razie to olewa, może kiedyś znowu się obudzą, zrobią kilka fal i tyle.
@Astinus
Oczywiście riot robi tzw. "Banwave" co jakiś czas przy których są jakieś szanse na uzyskanie bana. Z doświadczenia wiem, że jeżeli systematycznie nie dostajesz na koncie żadnych banów, to posiadając nawet do 200 referali szanse na uzyskania bana są bardzo małe, ale zaznaczam że mimo wszystko jakieś szanse są. Dla np. ostatnich 5 osób co robiłem referale to tylko jedna dostała bana i to nie za referale tylko za regularne wyzywanie ludzi w grze przez co wtopił się także z referalami. Ale co do czego to zablokowali mu tylko RAF system, a wszystko co już uzyskał z referali na koncie mu pozostało :)
@maslo
Chłopie nic nie kręce, pomyśl po co miałbym to robić. To raczej Ty krecisz bo odpalenie 4 VM's przy 4gb ramu jest NIEMOŻLIWE, kiedy sam windows 7 (główny) zabiera ~2GB a później dodatkowo musisz uruchomić Vmware i 4 windowsy XP i na nich 4 klienty lola z botem.
To nie lepiej na XP stawiać?
VM's stawiam na XP, lecz główny system zainstalowany na komputerze to windows 7 - ze względu na to, że obsłuży ponad 4GB ram.
Referale dla shanarin są już na wykończeniu, kwestia godzinki. Btw. referale odświeżają się w RAF system na stronie lol'a do 72 godzin! Lecz z reguły powinny być już widoczne na kolejny dzień.
Od momentu wprowadzenia nowego systemu Riotowi o wiele latwiej kontrolowac wszystkie refy , moze aktualnie olał sprawe , ale uwazalbym na waszym miejscu , ludzie dostawali kary za osiagniecie juz od 3~ refow (zrobionych w szybkim czasie , nick byle jakie znaki itp) , moze na starym by to przeszlo ale teraz wlasnie im chyba bedzie o wiele latwiej i szybciej sprawdzic co kto i gdzie :)
Nie polecam, ja kiedys 200 refow najebalem i mialem -10k ip. (odjeli mi oczyiwscie to co mialem i jeszcze na minusie dodatkowo XD)
Tak jak pisałem, oczywiście że istnieje pewnie ryzyko wykrycia ale dotychczasowo jak realizowałem zamówienia to praktycznie wszyscy (bez tej jednej osoby o której wspomniałem wcześniej) zadowoleni grają na swoich kontach bez żadnego "przypału":)
Gratisowe referale dla shanarin zostały już zrobione, aktualnie jestem w trakcie robienia dla Nervariena. :)
Rozumiem że obecnie nie jesteś w stanie zrobić 50 refów na szybko? [tzn w jakieś 24-48h]
Aktualnie niestety nie. Pod koniec tego tygodnia lub na początku przyszłego będzie już taka możliwość.
Polecam! jak będziesz mógł zrobić kolejne 5 to daj znać mi na pw jak najszybciej.
robiłem refki 1.0 na laptopie i 3-4 VM śmigały całymi nocami i czasami w dzień, posprzedawałem trochę po 2zł na allegro i zaprzestałem całego interesu gdy Riot ogłosił bany za to, ale co IP boostów natrzepałem to moje:)
teraz to duże ryzyko mieć 100+, bo taka liczba ref kont z 10 levelem przyciągnie uwagę riotu
Refy zrobione, dokupie pewnie jeszcze 4 zeby dobic do 10 :)
ja mimo wszystko nie polecam ryzykować, miałem około 40-50 refów i może miesiąc po wejściu nowego systemu dostałem bana na robienie refów i cofneli mi gravesa + coś tam jeszcze ;d
Ile bys chcial za wjebanie 1-30 lvl ? A ile za 15-30.
Już można składać zamówienia! Zapraszam serdecznie! Lecz aktualnie posiadam zamówienie na około 200 referali więc czas realizacji może być lekko przedłużony, zapraszam do pierwszego postu po więcej informacji:)
przepraszam, przypadkowo dodałem dwa posty pod sobą.
Polecam, pilnie potrzebowałem reffów i zrobił mi zanim zapłaciłem :)
masz w planach dodanie lvlowania?
W tej chwili nie, aktualnie próbuję rozładować kolejkę do lvl10 ref, cały czas przychodzi jakieś zamówienie(z czego się ciesze ofc) i nadal mam około 200 refów do zrealizowania, więc aktualnie po prostu nawet nie będę miał czasu dodatkowo na lvlowanie
Aktualizacja statusu na:
http://imageshack.us/a/img515/4993/32433322.png
"Czas realizacji zamówienia refferali do 5-6 dni."
Jest to przybliżony czas realizacji na około 100 refków. Zamówienia na mniejsze ilości będą realizowane oczywiście w szybszym tempie :)
Odświeżam temat.
Dla zainteresowanych jest możliwość wykupienia także referali z 5-tym lvlem. Za 100 ref z lvl5 dostajemy 25.000 IP w cenie 40zł! Pozdrawiam.
Witam, od teraz zakupy robimy poprzez serwis allegro. Informacje na pierwszej stronie. Pozdrawiam ! :)
A no zakupiłem 10 sztuksów zobaczymy jak to będzie :P
EDIT
Polecam typa szybko dość wbił refy i buzia się cieszy :P
Witam, zapraszam do następnej aukcji na allegro: Click
Polecam tego pana, kupiłem sobie zedka i stompuje goldziki heheee
Zapraszam do następnej aukcji na allegro: CLICK!
Referrale znowu dostępnę! Tym razem jednak ich zakup dostępny tylko na serwerze EUNE. Zapraszam: CLICK!
kiedyś było tak, że nie wszystkie konta były akceptowane (nie odświeżały się na liście itp i nie dostawało się za nie nagród)
nie wiem czy aktualnie też się tak dzieje ale jeśli tak to jeśli przykładowo wezmę 20 a zaliczy tylko 17 to dorabiasz te 3 czy nie?
100% bezpieczne to jest? Tzn nie zbananują mi konta/nie odbiorą nagród? :P
no ja kupiłem już 200 refów 5lvl, niestety nie od tego pana, bo nie miał czasu robić piątych lvli, ale nie dostałem bana, IP mi nie cofnęli także całkiem spoko ;d
Referrale sprzdaję już od dosyć długiego czasu i nie miałem jeszcze takiej sytuacji. Oczywiście, jeżeli taka sytuacja nawet miałaby miejsce to oczywiście zaległe konta zostałyby dorobione.Cytuj:
kiedyś było tak, że nie wszystkie konta były akceptowane (nie odświeżały się na liście itp i nie dostawało się za nie nagród)
nie wiem czy aktualnie też się tak dzieje ale jeśli tak to jeśli przykładowo wezmę 20 a zaliczy tylko 17 to dorabiasz te 3 czy nie?
Teoretycznie jakieś szansę na uzyskanie bana zawsze są, lecz na ten temat mogę powiedzieć tyle, że sprzedałem już masę referrali i dotyczas żaden klient nie informował mnie o takiej sytuacji.Cytuj:
100% bezpieczne to jest? Tzn nie zbananują mi konta/nie odbiorą nagród? :P
Git, to na dniach kupimy z kumplem parę refferali.
Ja właśnie kupiłem ;) zobaczymy jak z czasem realizacji etc ;)
Czy da rade jeszcze kupic te refferale?
Sprzedajesz reffy jeszcze? Jaka cena za 35 reffów? I za ile byłoby wykonane?
@Adziorro
Tak, nadal sprzedaję referrale. Wysłałem PM do Ciebie.
Na pierwszej stronie znajduje się zaktualizowany tańszy cennik (1 referral już za 1,50zł!) Dostępna jest także nowa oferta: konta na serwerze EUNE z 10-tym lvlem i 17225 RP, ~28500 IP za jedyne 110zł!