W jaką grę grać dla kasy. Chodzi mi o to, żeby sobie trochę pograć a jak mi się znudzi to na allegro za PLN sprzedać. Jakieś propozycje?
Wersja do druku
W jaką grę grać dla kasy. Chodzi mi o to, żeby sobie trochę pograć a jak mi się znudzi to na allegro za PLN sprzedać. Jakieś propozycje?
zamiast grać idź do pracy, lepszy zarobek ;D
Na Diablo da się jeszcze zarobić?
stary, jesli na jakies grze jest prawdziwy zarobek to nikt Ci jej nie poda
ja szukalem i znalazlem gre na ktorej zarobilem 5k zl/miesiac, no ale na pewno nie zaczynalem od pytania na forum...
Nie ma takiej gry.
badz pro
kanal na yt
streamy
profit z kazdej gry
Jakbym mógł iść do pracy to bym poszedł, niestety jeszcze 1 wiosna brakuje i będzie można coś szukać dorywczo. Czekam na dalsze propozycje.
Mialem na mysli, ze nie mam takiej gry, na ktorej mozna zarobic.
e: a gralem w diablo 3, wowa, lola gram caly czas, w path of exile i to by chyba bylo na tyle. w guild wars 2 nie gralem
e2: chociaz do wowa jeszcze bede wracal na pewno, na razie nie mam kasy na wowa, bo nic mi nie da za bardzo. Generalnie na streamach idzie zarobic.
Wybierz sobie jakiekolwiek popularne MMO...
jak masz dobry głos zrób kanał na yt
jak bd miał farta bd widzowie
#partnerstwo
#streamy
#pieniądze
Zagrajmy w grę. Będzie to Tibia. http://allegro.pl/tibia-morgana-390-ms-i3192495978.html
ziomek na tibie to trzeba no lific
Co do Tibii no to coś tam działam, lecz powoli, powoli kończę. Nie interesuje mnie żadna płatna gra, ja chcę coś wyciągnąć a nie inwestować w virtual -.-. WoW i Diablo odpada. Jakieś dalsze propozycje? Ktoś w coś grał i potem sprzedał, kasę, postać? Niech się podzieli informacją ;)
Ogame, Plemiona inne tego typu gry? Wiem że kiedyś dało się na tym zarobić. Ale tu trzeba być naprawdę maniakiem i ogarniać wszystko. Ile to masz lat że nie możesz nigdzie pracować? Lato się zbliża, prac sezonowych pełno dookoła, na czarno coś znajdziesz bez problemu.
17l, pracę staram się znaleźć. W tibii np. odpalasz boty i kasa leci, potem to sprzedajesz. Jest to w miarę nudne i monotonne. Ale nic lepszego mi nie przychodzi na myśl. W przeglądarkowe to nie mam zamiaru naparzać
Streamy itp w grach, gdzie liczy sie przedewszystkim refleks, bystrosc, noi jakies tam inne umiejetnosci to tylko tam idzie zarabiac gdy jestes w tym najlepszy albo przynajmiej niebywale dobry. Lepiej jest wiec grac w gry, gdzie zdobywa sie lvle oraz przedmioty, ktore mozna potem sprzedawac innym napaleńcom. Tutaj wystarczy tylko pojac jak sie gra w jakas gre i poprostu dorabiac sie wirtualnych dóbr w niej ;p
I tak - z gier da sie wyzyc spokojnie. Nie mowie tutaj o byciu takimi gwiazdami gier popularnych jak LOL czy inne starcrafty albo wowy, ale nawet w tibii czy w diablo :p na serwerach hardcore pvp 1kk, czyli milion golda, nadal jest warte po minimum 120zł. A gdy ktos ma przynajmiej trzy dobre konta i zarabia tyle dziennie? Albo gdy ktos ma takich kont 5-10 :)? A na diablo ostatnio byl dostepny crack do jakiegos tam bota i dopiero na tym to zarabiali kasy :)
Dzięki, za pomoc. Temat do zamknięcia...