Torgu poleccie jakas dobre gierke w singlu. Gatunek nie wazny, wazne zeby fabula byla dobra i wciagajaca. Zastanawiam sie takze nad nowym SimCity ?
Niestety jest modern fagiem, grafika dla mnie duzo znaczy ;/
Wersja do druku
Torgu poleccie jakas dobre gierke w singlu. Gatunek nie wazny, wazne zeby fabula byla dobra i wciagajaca. Zastanawiam sie takze nad nowym SimCity ?
Niestety jest modern fagiem, grafika dla mnie duzo znaczy ;/
The Walking Dead fabuła miażdży konkurencje
@edit
To może Dragon Age? :D
Gralem :P
Mysle ze Far Cry 3 w tym przypadku jest jak najbardziej godne polecenia
Trine, Trine 2, The Cave, Antichamber - Jedne z lepszych gierek w jakie ostatnio grałem.
Bioshock Infinite
bulletstorm
SimCity ciężko mi polecić bo masz dwie godziny grania jednym miastem praktycznie i nie ma co robić bo już nie masz czego gdzie budować, gra się fajnie i ja nie żałuje że kupiłem ale jednak trochę kicha, co do innej gry to może Dishonored ? jeszcze mogę polić Risen jedynkę i dwójkę
Prototype 1 i 2 może nie najnowsze, ale dobra rzeżnia leci
Skyrim
Darksiders
dmc
dishonored
fallout3
fallout new vegas
Pomijając już wcześniejsze propozycje użytkowników z którymi w większości się zgadzam:
Trylogia mass effect
Mafia 2
Darksouls (może nie tyle fabularnie (choć ma kilka fajnych momentów) to wciąga niesamowicie ;d)
Wiedźmin 2
Skyrim
Batman arkham asylum i arkham city
Deus ex: HR
Najnowszy Tomb Raider
Cała seria assassin's creed
Alan wake
Dead island
Gta 4 + epizody o ile jeszcze nie przeszedłeś
Saints row 3
Dość stare, ale całkiem klimatyczne - Spore.
Borderlands (oba)
i to w połączeniu z typami wcześniejszych userów w zasadzie wszystkie ciekawsze, wciągające i względnie ładnie wyglądające gry. Celowo pominąłem fpsy. Jakbyś jeszcze platformę/platformy podał to można by jeszcze coś dopisać.
O alan wake, cos czego szukalem. Nowego TR tez sprawdze.
Taka gra czarno biala na ps3 kiedys gralem, zniszczone miasto po trzesieniu ziemi bodajze, ktos kojarzy tytul?
Mowisz o im alive?
Tak, dzieki wielkie.
Wiadomo, że Mass Effect. Nie oderwiesz się przez 80 godzin :D
Święte słowa , Gra Mass Effect jest genialna
Kingdoms Of Amalur: Reckoning
fajny system walki
Dziekuje wszystkim za tytuły, narazie skusze sie chyba na... SimCity XD
Two Worlds 2 i From dust - dodając jeszcze Wiedźmina 1 i 2 to epicka paczka gier ;>