Nie wiem na ile legit, ale jeśli to prawda, to macie przejebane złodzieje RP XD
http://how2play.pl/strzezcie-sie-zlodzieje-rp/
Wersja do druku
Nie wiem na ile legit, ale jeśli to prawda, to macie przejebane złodzieje RP XD
http://how2play.pl/strzezcie-sie-zlodzieje-rp/
Polska sztywno w czolowce. Glupia sprawa, jesli dobrze zrozumialem, ze przez tych zlodziei zostali obciazeni jacys randomowi ludzie kasa za rp.
za wprowadzanie w blad powinny byc warny, toz to randomowa strona i artykul napisany przez jakiegos randoma
Nawet jeśli to jest fake, to prawdopodobnie rzeczywistość będzie dokładnie taka - bo karty kredytowe ( CC i CVV2 ) były PRAWDZIWE.
ale nie sa, czlowieku
tylko w lolu to dzialalo, nawet w zadnej innej grze nie dalo rady
ani tymbardziej sklepie internetowym
no niestety to nie prawda, bo to dalej dziala, tylko lekko zmodyfikowany sposobCytuj:
PayPal już zablokował możliwość kradzieży RP za pomocą niemieckich fałszywek, bo jak dowiedzieliśmy się od samego serwisu w ciągu ostatnich 72h ponad 10 tysięcy zgłoszeń dotarło do nich z europejskiego IP, a wszystkie dane fałszowane były na niemieckie adresy i dane osobowe
Ten typ co tego newsa napisał, tłumaczył się na lol.pl
Pisał coś w stylu, że te informacje są w 100% prawidłowe, żadnymi nazwiskami nie będzie sypał i osoby w to zamieszane bedą ponosić konsekwenscje prawne.
Innymi słowy ściemnia tylko po to, żeby nabić wyświetlenia (co mu się udało)
Mógłbyś w końcu przestać spamować wszędzie, że te dane są prawdziwe i, że mamy przejebane? ;/ Za pierwszym razem to było hehe śmieszne, ale robi się coraz bardziej żałosne. Póki Riot na stronie głównej nie napisze newsa odnośnie tego bugu tak nie mam zamiaru przejmować się jakimiś stronami pokroju mmorpg.eu.com.de.be how2play etc., bo to nie są wiarygodne strony, kkthxbb.
Nie bardzo rozumiem,skąd ludzie brali te nr kart? Wystarczyło wpisać dowolną kombinacje cyferek?Na czym polegał w ogóle ten bug?
generator ruskich znaczy niemieckich danych
Ok czaje,a co z tymi generatorami kodów safe card?Bo coś tam ostatnio widziałem -działa to w ogóle?
Im mniej wiesz tym lepiej śpisz hehe.
Weź kurde zmień nazwe tematu bo już myślałem, że ludzie podostawali bany czy coś, a tu znowu fake artykuł który pojawiał się w little talks już z 4x.
Także temat do zamknięcia.
Co do odpowiedzialności karnej, co ma riot do organu prawnego w polsce, tak jak to było w little talks już widzimy jak riot wynajmuje miljon prawników by odzyskac po 50 euro hehe.
i powtarzam to poraz n-ty, strony nikt nie zablokowal a sami wlasciciele napisali, ze servy im padly przez odwiedziny.
U mnie czterech znajomych tez dostalo perma :d
Przynajmniej nie jestem jedyny który dostał ;d
borze jaki polaczek, rozumiem jeszcze raz uzyc buga, kupic pare skinow i cieszyc jape, ale zeby jebnac 10x bo PSZECIESZ DARMOWE TO WEZME JAK NAJWIENCEJ to smiecham
Dokładnie, zpolaczkowałem za 20 ojro a potem mi się nie chciało, chciałem jeszcze bratu 2 dni później ale zablokowali.
No i w sumie nie wiem jak trzeba być głupim żeby to na forum publicznym napisać, dowiedziałem się z dzień przed torgiem o tym i nie miałem ochoty wam tego podawać
Tutaj niektorzy chyba nie rozumieją, że to nie jest jak kiedyś z błędem, że można było na "kredyt" wziąć z jakiegoś holenderskiego banku rioty, tylko bezpośrednio oszukany zostaje Paypal, czyli chodzi juz o realny hajs. Riot to pół biedy (a już swoją drogą nie sądze, żeby dali sie tak oszukać 2 raz) ale jak Paypal się weźmię do roboty, to serio kilka opsob moze dostac pozwy o oszustwa (mowa o ludziach ktorzy nabili pare k pln w riotach).
A niech wszystkie te chytrusy trafią pod sąd. Mi już dwóch ludzi oferowało to gówno, odmawiałem i nawet odradzałem im to tłumacząc, że i tak to się sypnie. Ale nie, ci dalej swoje, niech teraz srają po majtach ze strachu. Potem się dziwić, że Polacy są za granicą uznawani za złodziejów jak takie zdzierusy wykorzystają byle okazję, żeby być kilka złotych na plusie.
jak juz tak mieliscie robic bo tacy chciwi to ci co posiadali smurfy stare i dodane do 'friendsow' to mogli sobie giftowac a nie na main konta wciskac. w tym momencie perm na smurfa a ty wychodzisz czysto bo co riot wie to to ze dostales gifta od kumpla zlodzieja
Na Margo dzisiaj udało mi się 200 Smoczych Łez za to kupić, wywalone mam :d
I dobrze wam tak ; ) banowac takich!
ja nakradlem na jakies 100-200 euro
bana nie ma i watpie zeby byl, skoro 2 dni po akcji nadal czysto, zadnego maila ani nic
riot jeszcze nie wydal zadnego oswiadczenia, bo to by zwrocilo uwage jeszcze wiekszej ilosci ludzi
bo bug nadal dziala, tylko trudniej z uzyskaniem danych
No ale teraz się postarali lecą permy a nie tak jak wcześniej było to samo i za reffy gdzie tylko zabierali RP i to nie wszystkie nawet
Wiadome jest ze zapewne nie wszyscy dostana bana, ale jakas czesc napewno :) albo z czasem zlapia wszystkich nie wiem nie znam sie :D szkoda troche konta bo mialem prawie 60 postaci :P ale bronze 3 to tam lipy nie ma
wierzycie w takie głupoty? jakis random napisał i od razu afera
#nie wierze
Właśnie dziś dostałem bana do 2223 roku ;D
U mnie WSZYSCY znajomi, ktorzy to zrobili polecieli z banem do 2107 - dokladnie dzis. Z tym, ze osoby, ktore dodaly sobie RP za pomoca swojego wlasnego smurfa, ktory byl w znajomych (np ja) dalej nic nie maja, ale cala reszta, ktora dodala koledze/potem sobie RP poprzez wymiane poleciala z permem, takze Ci ktorzy zgarneli Rp poprzez smurfa moga spac spokojnie ;d
Znalazłem ciekawy artykuł
http://livespot.pl/riot-zapuka-do-dr...pu-punktow-rp/
więc jednak Riot poważnie się zabiera za sprawę, wnbsumie to i tak to samo co pierwszym poście