Cześć. Nie grałem parę lat knightem i od tego czasu sporo się zmieniło. Szukam jakiejś fajniej miejscówki do expienia. Aktualnie męcze killer caimany i wailing widow. Skille 90/85 Eq: Zao Helmet, golden armor,mms,justice seeker, zao leg i bohy
Wersja do druku
Cześć. Nie grałem parę lat knightem i od tego czasu sporo się zmieniło. Szukam jakiejś fajniej miejscówki do expienia. Aktualnie męcze killer caimany i wailing widow. Skille 90/85 Eq: Zao Helmet, golden armor,mms,justice seeker, zao leg i bohy
task GSy na forbidden lands, task quary (obie miejscowki na bocie calkiem ok), task na bringstome bugi (super exp i profit),
Jeśli idzie tylko o exp, to bog raidery z z taskiem na nightmary - alchemist quarter. Ja tam zacząłem na 90 lvlu, no ale z sca w łapie i softami. Max wyciągnąłem 255k/h, więc exp naprawdę ładny. Z profitem jest różnie - raz parę k do przodu, raz 10k w plecy. Na 400 zabitych marów (duże i małe) nie spadło mi nic lepszego niż k legi, z bogów tylko rody, a ich zatłukłem z 1500, może więcej. Gdybym trochę przyfarcił i dropnął pal arma, nie mówiąc już o bohach, to może wyszedłbym na 0.
Jeśli chciałbyś mieć pewny zarobek, to oprócz tasków na te quary i gsy oraz oczywistych dragów możesz sobie poexpić na bonebeastach na Ramoa. Zrób shattered isles quest do dostępu pod Talahu, bo tam jest mailbox, żebyś mógł sobie lootbaga wysłać i wio :) obowiązkowo obsidian knife, żebyś hardened bonów nazbierał.
Wszystkie quary bić? Czy jak to wygląda, bo nigdy nie byłem ekiem na quarach.
Idź na bog raidery + mutated tigery na yala. Dobry exp i profit, nie zawsze jakiś duży, ale jest ;p
Jeszcze Culty albo Djiny dla kasy.
Arena yalahar bez undead gladiatorow, przyjemny exp i profitowo :)
Od ktorego levela i z jakimi skilami knight moze bic quary? Jaki exp i profit.
No a co ja napisałem? :P
9pkt złapie, jeśli oleje bossa
No i o bocie nic nie wspominał
@up: Ja zacząłem koło 80, ale można na pewno wcześniej. Skille to z 80 minimum, żeby w miarę szybko ubijać te quary. Exp jakieś 60-65k/h bez hh, profit myślę 5-10k/h, w zależności od farta i sposobu bicia quar.
Dle Darashia - 270k/h ze sword ringami, licz się z waste, jak masz kase to wymień eq.
Tak sobie pomyślałem, że wilkołaki na Vengoth nie są głupim pomysłem. Ja dobijam do 180k/h na premium staminie i na takim lvlu już lajtowo się je bije. Profit zależy od tego czy spadnie coś lepszego od p ammy. Właśnie wyszedłem z amuletem, bone breakerem i pal armem, a zabiłem raptem 63 werewolfy.
@no, z kolejnego relic sword spadł :P idź i spróbuj, mnie się na nich podoba
Zarobiłem trochę kasy na caimanach jutro pójdę na te dle. Sprawdzę też te werewolfy:P
Nie chcę już zakładać nowego tematu, więc napiszę tu. Chciałem się zapytać, czy mógłbym dla profitu w jakimś teamie bić bossy? Typu te faraony czy coś. 100 EK 90/88 Ludzie na tym grube hajsy trzepią, a ja narazie z ed hunce wary albo behe i szukam jakiejś alternatywy do zarabiania :P
Możesz spróbować także djiiny w yalahar ładna kaska conajmniej 10k/h+przedmioty.
@up z faraonami ciężko ci będzie chyba że ogarnięty team bo we 2 to lipa.
Również żeby nowego tematu nie zakładać to zapytam się tutaj.
Żeby mieć dostęp do tych werewolfów, muszę mieć jakieś questy prawda?
dostęp na yala i zaczętą 4 misję Blood Brothers