Witam
Po dluzszej przerwie wrocilem do lola i chcailbym sie od was dowiedziec czym sie teraz gra oprocz Elise i Olaf?
Wersja do druku
Witam
Po dluzszej przerwie wrocilem do lola i chcailbym sie od was dowiedziec czym sie teraz gra oprocz Elise i Olaf?
Kha'zix na midzie, ad carry caitlyn i mf bardzo popularne
czogant, kayle, jax, darius i to co napisałeś
dodalbym jeszcze zeda, renektona i garena, ostatnio te trojke widuje bardzo czesto
ap xin zało
a irelia sie juz nie gra? xD
oczywiście że ostatnio popularny ap trynd.
Garen jest w chuj mocny. Warmog/sunfire/TBC sieeeeema.
chyba jeszcze nidalka jest mocnym pickiem na topa ;o
Dodam jeszcze lee sina , teemo
Jak widzę temat to mam w dupie bota, mida i jungle a skupiam się na wymienieniu toplanerów ale ok, nie wnikam w oczy.
Nid z tego, co widziałem na IEM może dużo zrobić na topie i sama pushować sobie topa allgame. Jayce nadal stronk, olaf i elise op, garenów nienawidzę bo nie umiem zabić :(, kha też viable na topie jak i na midzie.
a ja na topie często widuje yoricka, którego jeżeli team ogarnie bardzo cięzko zkontrować moim zdaniem
A vayne na topie? Niezle by sie nia gralo kontra taki singed czy tez garen. Co o tym sadzicie?
nie wiem jak vayne ale raz na streamie widzialem jak hotszotbg gra varusem;d
lol, yorick jest stronk, szczególnie teraz z tymi nowymi itemkami i pasywami. Do tego ulti to zawsze propsCytuj:
koniec lane phase kontruje yoricka
Dobrze zagrany cho moze go zjesc ( doslownie, taki suchar )
Nie sugerujcie się tym że na turniejach grają tym a tym, bo tam oni mają wszystko od góry zaplanowane, co wyjdzie marnie na soloq.
Nidalee, nawet jak dostaniesz na linii to możesz splitpushować all game.
Jax, nie ważne czy 3/0 czy 0/3 i tak op shit który w late zabija 1v5.
@up
Do tego late trzeba dotrwać a użyteczność jaxa ktory sobie nie poradzil na linii jest trochę meh
@topic
Graj tym co przyda się drużynie i myślisz że przyda się drużynie w późniejszej fazie gry :)
volibear dobry na topa ;p wardujesz rzeke i swoja dzungle od plecow i agresywna gra, maxujesz W = gg
Tier 1: Amumu, Rumble, Miss Fortune, Twisted Fate, Shaco
Katarina, Shen, Fiddlesticks, Zyra, Nidalee, Jax, Darius, Malphite
Elise, Ezreal, Taric, Singed, Kha'Zix, Caitlyn, Lee Sin, Blitzcrank
Talon, Karthus, Sona, Cho'gath, Graves, Evelynn, Olaf, Nocturne
dodatkowo na topie możesz zobaczyć riven i nierzadko renektona
i pantheona na midzie
jeśli miałeś dość długą przerwę to radziłbym ci ogarnąc olafa + standard build pod hp i cdr
/up
Amumu,MF,TF,Shaco,Katarina,fiddle,zyra,ezreak,tari c,caitlyn,blitzcrank,karthus,sona,graves,nocturne sa tier 1 na topie? not sure if trolling or what
Rafix, czy ty naprawdę jesteś taki tępy? Przecież wyraźnie pogrubił champy na topa...
Hmm a ja stoję przed ciężkim wyborem...
Nie wiem co kupić Olaf, Darius czy Kha'Zix
Doradzi ktoś?
Z tych 3 to olafa . Ale ja bym na twoim miejscu kupil lee albo renektona.
No miał teraz nerfa ponoć dużego, nie wiem, nie testowałem go no nerfie :c