Tak mnie ciekawi po ilu banach jest perm ban w tej grze? Mam konto na ktorym bylo pelno banow i nie wiem czy warto kontynuowac dalej korzystac z tego konta czy nie, bo szkoda by bylo czasu jakby sie wylapalo perm bana.
Wersja do druku
Tak mnie ciekawi po ilu banach jest perm ban w tej grze? Mam konto na ktorym bylo pelno banow i nie wiem czy warto kontynuowac dalej korzystac z tego konta czy nie, bo szkoda by bylo czasu jakby sie wylapalo perm bana.
ja miałem 2 bany,3 dostałem w trakcie posiadania drugiego (fuck logic) i potem perma odrazu w czasie trwania poprzedniego bana.raz widze ze mam do daty 2012 r a 2 dni pozniej sprawdzam ile mi zostalo i do 2283 XD
ja dostalem z 8 banow na 1 koncie (lol) na drugim z 4-5 i nie mialem perma max to byl chyba 1 mc
Tak samo tutaj - pełno banów i ostrzeżeń, perma nie widać więc nie ma regułki
lol 2,3 bany? hahahaha
fajnie bo ja mialem ok 10-15 same za leave albo flame. teraz sie pilnuje bo kazdy flame to ban na 3 tyg :P
nie klamie,wiele osob moze to potwierdzic;d sam sie zdziwilem ostro,no ale cusz riot :))) pisze odwolanie a tu bot odpisuje to sie wkurwilem niemiłosiernie
ale ostatni ban przed permem to podobno 2 tyg.
slyszalem, ze nie ma dluzszych, to prawda?
ja mam na 3tyg+ za flame :P za leave nie wiem bo juz sie pilnuje;p
JA też dsotałem za flame an 2-3 tyg i perma na razie nie widać. Ale z tego co czytałem na forum leagueoflegends.com to można nawet na miecha dostać, a perm jest możliwy tylko w wyjątkowo hardkorowych sytuacjach, jak by się z wardów sfastyke narysowało albo wyzywało kogoś od hitlera czy coś :D
Ja tez uważam że reguły na to nie ma , posiadałem juz kilkanaście banów i dalej tym samym kontem gram.
ja na mainie miałem ogółem 3 ostrzeżenia, bany mniej więcej takie:
1 dzień
3 dni
tydzień
2 x 2 tygodnie
następnego jeszcze nie skleiłem (great success) ale chyba jest groźnie ;p
btw. kumpel który flejmuje 10 razy tyle co ja, ale wydał chyba z 500zł na tą grę nie miał nigdy bana
imo perm zależy od tego, czy się poprawiasz, np. jak skleisz czwartego bana za 5 gier gdzie poleciało 5+ reportów to bardzo możliwe, że ci dadzą perma, moje bany były zbierane każdy chyba z 3 miechy i to pojedyńcze reporty po grze (często absurdalne, ale odwołania nic nie dają)
U mnie pelno banow i to strasznie chaotycznych - 24h, tydzien, 3 tygodnie, po 2-3 miesiacach znowu 24h, 3 dni, 2-3 miesiace bez bana, nagle perm ;d
ja tez flejmowalem a pieniazki tez wydalem wiec chuj ich obchodzi chyba ile riotow jc;d
Nie wiem jak Wy to robicie, ja praktycznie w kazdej grze wyzywam od kurew i raków, szczegolnie jak sie nawinie wyjatkowo tępy turas to allaha sie tez nie oszczedzi, rusków tak samo, poprostu troluje tych imbecyli wybitnie i dostalem przez rok grania jednego warninga tylko ;o
to niemozliwe, ja flejmilem sporadycznie, zazwyczaj jak przegrywalem i to z argumentami, czasami tez wkurwialem ludzi i jakies 4-5 banow na koncie, przedostatni 2 tyg ( od razu po banach na 1-3 dni) i ostatni ban perm
na moim koncie aktualnie rzadko flejmie, czasem cos naskrobie jezeli gracz rzeczywiscie jebany cancer i 0/10 lub wkurwiam gdy ktos lami i juz ze 3~~ bany za flame
to nie tylko ja tak mam, koledzy, z ktorymi rowniez robimy nagonki na wybrane ofiary tez maja czyste konta jakby nie patrzec, jeden nawet nie dostał warninga od ponad 8 miesiecy, a drugi przez rok gry ma dwa, ale z banem zaden nie polecial. Co najlepsze - ten, ktory ma 2 warningi rzadko kiedy sie oddzywa, jezeli juz sie odezwie to najczesciej w stylu 'ty naprawde jestes jakis uposledzony', natomiast ten, ktory nie ma warninga juz w champ selekcie rzuca rakami na lewo i prawo jak jest jakiś Piotruś99PL, zeby troche dzieciaka poryć ;d
zauwazylem to samo, gram z kolegom ktory rzadko rzuci jakims tekstem i dostaje warna/bana, a ja w tych samych grach przez cala gre nie moge sie powstrzymac i pisze czasem 'wtf u doing bitch' xD
main acc na eune nadal mam 100% czysty, nigdy zadnego warninga ani nic
kolega perma jednego juz wylapal
moj kumpel mial bana do 2233r, jakies 2 tygodnie temu dla jaj wpisal passy, a tu brak bana.
jak to sie stalo?
Ja tam sporadycznie z małymi przerwami pogrywam od dwóch lat~, siedzę Cicho i robię swoje ale jak wkurw wejdzie na ww. w cytacie to pocisk leci esejami o uciekaniu jegomościa z probówki, niepełnosprawności, schowaniu się przed hitlerem etc. Swastyki, kutasy i inne z wardow i pingow tez byly. I ani na głównym koncie ani na pobocznym nie było nawet warninga a co dopiero bana. Jeśli to jest chociaz częściowo oparte o raporty/rozegrane gry albo zakupione rpki, to mój tyłek, jeszcze długo będzie bezpiecznie obrażać.Cytuj:
Tiwi napisał
Chcialbym tylko dodac ze tak trafisz do trybunalu na EU NE to na 99.9% bezmózgie 10 letnie dzieci wcisną punish i dostaniesz albo warning albo time bana,
sprawdzone info
100% ;d
#Topic
Jak jest z tymi warnami od riotu znika to jakoś albo zeruje się jakoś poziom toksyczności u nas? bo dostałem warna i mi wyzerowało honor point...
Przez jeba... 10 letnie dzieci muszę przestać pisać na chacie bo za newbie,fck dostałem warna... a raczej odwołać się od tego nie da ze to jest niesprawiedliwie osądzone.
Chyba bede wracał na westa ...
#EDit
a i jak teraz dostalem warna i reset honor points to mam tak jaby 0 toksyczności??(0 skarg etc)
przez moja dluga kariere bluzgania wszelkiej masci idiotow nie dostalem bana ani razu, wiec nie wiem co wy robicie^^
A w lola zaczalem grac dokladnie 3 lata temu
kurde nie wiem jak wy te bany tak łapiecie, rzadko flejmuje ale jak już się wkurze to lecę ostro i przez rok nie dostałem ani jednego bana :s
właśnie skleiłem 3 bana na dwa tygodnie*, swoją drogą śmieszna sprawa :D odwołanie poszło, niezły elaborat napisałem, ciekawe, jak się wypowiedzą
dla ciekawskich: http://euw.leagueoflegends.com/tribunal/en/case/593487/
* - w sensie nie że 3 ban na koncie, tylko 3 ban na czas dwóch tygodni ;d
Sam ostatnio działałem trochę w tym trybunale. Ludzie chcieli ukarać gostka, który kilka razy napisał "noob". Really?
Ja moze z innej beczki i maly offtop dostalem perma z listopadzie bodajze. Czy znacie kogos albo slyszeliscie ze jest szansa na unban? Caly czas odpisuja z automatu czy na polskim czy angielskim suppie
1. Report od kumpla a w grze napisałeś who tylko wiec punish dostałeś od dzieci za to ze twój mate napisał ze nazwałeś go gównem na ts xd
2.napisales tylko come im usuelles i dostales chyba reporta za feed bo 0/3 to feed dla innych xd
3.Report za brak ganków?;d i znajac logike dzieci dali ci za feed bo 2/4 xd
Ja dziś warna złapałem 1wszy raz od bety lola xd , wiec mam teraz wyj... na ludzi i nie będę z nimi na chacie pisać nie licząc ss/ok/sorry my fault/come takich podstawowych jak mnie obraza/wyzwie olać ich bo nie chce więcej już złamać kodeksu ;/
jak sprawdzic tak jak ty za co dostalem bana? :) bo nigdy do tego dojsc nie moge.
na maila przychodzi wiadomosc od riotu w ktorej jest ten link
U mnie nic takiego nie było, czyli że bana dostałem od samego riotu? bo nie ma linku do trybunału jest po prostu info ze ban za złamanie zasad i ze do którego.
moze ci email zablokował obrazki i musisz tam dac zeby ci pokazalo i wtedy wlasnie wyskakuje view the case;d sprawdz
@Up dzieki :)
Swoja droga 1 odwolalem sie od bana z trybunalu. Dostałem bana za verbal abouse 1 sprawe i feed 3 grozilo mi permem po wyjasnieniu sprawy i przegladnieciu unban. Po drugie to co piszesz przed gra nie ma znaczenia w drafcie bo tego nie rejestruje chat log.
gdzie Ty niby widzisz za co dostales raport?
i ludzie ktorzy odwolywali sie od bana z powodzeniem - polski czy angielski support?
http://eune.leagueoflegends.com/trib...e/236144/#nogo polecam moj case, uwaga bo chyba jutro kolo popoludnia wygasa, dosc dawno temu ban był na tydzien
(ogolnie przyznam w 3 grze troche przesadzilem, a w 1 po prostu mega wkurw bo pedal na midzie wchodzil i feedowal, a taric nvm :D) ale i tak ban na tydzien za cos takiego, jak slysze co wy tutaj nie wyzywacie i nigdy warninga to lulz
HAHA za takie coś bana, beka trochę, dostałeś tylko 4 reporty i ban O.O
Ten trybunał nie działa tak jak powinien, trochę po nich cisnąłeś, ale gówno elo = gówniane granie to i gówniano się komunikować z gównami powinno
ja już na west miałem 4 bany, ofc spadały na mnie jak grom z jasnego nieba, ale olewałem to, bany są u mnie coraz dłuższe, ostatni trwał 2 tygodnie, nie chcę delete :(