-
Elder Druid 47. PACC
Witam Serdecznie drodzy Torgowicze.
Elder Druid 47 LVL 37 Mlvl - (masakra)
Eq :
Focus Cape
Blue Legs
Medusa Shield
Hailstorm Rod
Boots Of Haste
Hat Of The Mad
I tak. Mam PACC. Gdzie Expić?. Myślę że warto dobić 50 na Darashii na dragach, ale ona jest zawsze zajęta, strasznie oblegana. Water Elementale, nie wiem dlaczego ale jestem takim gównem że co sobie odrobie lvl to zawsze Padne na tych Waterach, jakiegoś pecha strasznego do niego mam. Gdzie jeszcze moge expić z dobrym expem na 50+ stamince oprócz Darashii i Waterów?. Jakiś tomb?. Z Ava/GFB?.
2. Gdzie moge zwaścić tak z 200-300 Sd-ków??
3. Mam 120 Ek, znajomego. Chce mnie zabrać na Hellspawny. Gdzie jeszcze moglibyśmy się wybrać?.
4. Na Noc mam puszczac Offline Train'a ?
-
Puszczaj off trainta, to nic nie kosztuje :)
IDz na workery, tylko ostrożnie na tym lvl. Ja na 49lvl MS miałem prawie 300k/h z vis hurem itd. Ty jako ed na luzie to 200k/h bedziesz miał i przy odrobinie szczęścia jeszcze profit ;p
-
@up
Bez blokera tyle miałeś ? O_o Jaki mlvl ? po ile im biłeś ?
-
Na upartego możesz biegać na dragach yalahar (oblegane), Horestis Tomb, ale problem z odblokowaniem, Muateed Humany,raty, acid bloob na yalahar : )
-
51 Mlvl bez itemków
Niewiem, średnio tak 120 z exori vis + wand 70.
Do tego vis hur + vis lux, pierwsza kopalnia od schodków od bramy (tutaj gdzie jest misja na yala).
Średnio to tam miałem 260-280 bez wysiłku :)
-
To ja palkiem na takim lvlu nigdy nie bede tyle miał ;/
To wychodziło CI 2 lvle w godzine ? A na Ancient Scarabach ile być wycisnął ?
-
Nie wiem, nie byłem.
Na tombach też jest fajnie, tylko że ja z gfb miałem około 280-300k/h expa ale waste coś około 20k na lvl. Na workerach przy takim samym expie miałem od -5 do +5k na lvl.
-
mozesz sprawdzic acient scaraby powinno byc dobrze i do tego rob loot bagi z plate armorow itd
-
Wbij 50 i rób taski na AC. Trzeba tylko 250 a często wolne są i dużo ich jest
-
1) Co do tych waterków to jak na nie idziesz to masz na głowie HOTD?
Ancient Scaraby (później z taskiem), Magician Kwadrat - Hero, necro na ogarze ofc.
2) Sdczki może na Dlkach?
3) Na quary i se stormow bys walil.
4) Tak, zawsze tak.
-
Skoro masz 120ek to masz baaardzo dużo możliwości, frosty/dl'e z ava/stormów z tym knightem, quary bo i z tera hura przyjebiesz, hellspawny są chyba jednak najlepszą opcją, bo i zarobić możesz. A sd to bym na utamie zwastował na frostach ;))
-
Witajcie. Dzisiaj padłem 3 razy przez DEBUGI ?!!!!!!!!!!!!!!!!. Kupiłem GFB na jutro. Na którego Tomba Warto się wybrać?:)
-
Kurcze, gram EKiem, a to pytanie było już zadawane tyle razy, że znam odpowiedź:
Penisula/Tarpit :)
-
Jak mogłeś paść przez debugi ???
Penisula mi się wydaje że będzie lepszym wyborem. A spróbuj iść na scaraby
-
Tarpit tomb to dobra miejscowka na ten lvl. Duzo vampow jest wiec moze byc duzy profit.
-
Witam. Panowie mam aktualnie 56 lvl. Cisne na ancietach, wziełem jednego taska już i skończyłem. Chyba wezme drugiego, bo Watery / dragi wszystko bocone przez Brudasów z brazylii. Gdzie moge jeszcze expić? Od 60 na te NightSlarkery czy jak to tam się nazywa?
-
A próbowałeś na yalahar magiczny kwadrat hero, necro (z taskiem ofc), magicany, cultysci (kilku ale zawsze) ? Necro łatwo zjesz z flama, a hero możesz się wspomagać SDkami. Rzucasz kreske ognia i biegasz z jednej strony na druga. Ja do takiego zestawu dorzucam jeszcze Infernalisty i czasem jakieś helle zagerne i na 130 lvlku edkiem kręce ponad 300k/h z premią. Co prawda z profitem jest różnie, ale jak red pocek spadnie to już jesteś zarobiony. Na neranie red poc stał w tamtym tygodniu 30k ;-)